InQuIZItoR> aha pastebejau kad si tepaliuka irgi pradejo reklamuoti, na bandziau ir sita, pirminis poveikis saldantis ir nuskausminantis, bet kiek realiai jis gydo tai cia klausimas. Beto sis tepalas manau efektyvus iskart po traumos, o veliau gydymo proceso metu manau kad nera efektyviausias, tad gal dar kas nors yra kokiu tepalu naudoje ir gali pasidalinti ispudziais?
Tai vat gal nuskambės juokingai bet patyriau balso stygų trauma (petempimą) , čia prieš du mėnesius užkimau per muzikos pamoką , paskui pirty padainavau ir balsas pasidarė žiaurokas , šiandien nuėjau pas gydytoja ir jis pažiūrėjęs ir paklausinėjęs kas ir kaip pasakė jog yra balso stygų patempimas , dabar negaliu šūkaut (net garsiai kalbėt) na kaip čia pasakius iš tikrųjų esu pajėgus garsiai šnekėt bet kai patemptos stygos galius jas labiau sugadint . Tai vat kaip patartumėt kaip nors greičiau išsigydyt , daktaras sakė gydymas truks apie 2-3 savaites + terapija , o man po dviejų savaičių man 3x3 turnyras , o ten turbūt neapsieisiu tyliai šnekėdamas aikštelėje ...tai gal žinot kokių būdų kaip greičiau išgydyt?
Amazing parašė:
Tai va nenorėjau naujos temos kurt, bet turiu klausimą tokį. Koks jausmas būna kai plyšta čiurnos raiščiai? Ar galima paeiti ir panašiai...
Man tai taip buvo POKST - galvoju bl** luzo kazkas, po to greit nusuoliavau ant vienos kojos ir ivertinau situacija. Ji nebuvo labai gera - per ~60 sekundziu istino visa peda x2 . is pradziu 1 min buvo didelis skausmas, bet veliau vakarop jau slubuodamas eit galejau. ai tiesa nepasakiau cia desines pedos raisciai buvo
Esu desinerankis ir kaip ir kiekvienas desinerankis megstu verstis per desine, bet stiproji mano puse kaire nes as su ja kamuoly valdau taip kaip su desine ir galiu verstis pro kaire metu is po krepsio lengvai tiek su desine tiek su kaire, bet dabar beda, susilauziau kaire ranka ir vakar jau nusiemiau gipsa ir gal galit patarti kaip man priersti vel taip gerai paklusti kaire ranka?
Sveiki, kai stiprint achilo kulną ir achilo sausgysles? Gal kas žinote ? Pvz šiandien bėgau į autobusą ir man truputį pradėjo skaudėt achilo sausgysles abiejų kojų. Gal reikia jas stipriti ar ka? plz padėkit. Ačiū.
mindecz parašė:
Nu nesuprantu visa jei žaidžiu kaši blokuoju metimą, ir per piršta kliūna tai skaudu dažnai tai nervina gal kaulai silpni ar vitaminu trūksta.?
Pas mane tas pats - beveik rankos pirstai yra luze arba skile. Siaip tai kaulam kalcis padeda, sutvirtina, bet man jo neturetu trukt, as sita vitamina rytais geriu
#6 . Krep?inis - tai nepaprastas u?si?mimas, tai - mano gyvenimas