Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Milošas Teodosičius - naudingiausias (2009-2010) reguliaraus Eurolygos sezono žaidėjas. 23 metų 195 cm ūgio serbas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai ant parketo praleido po 30 minučių, pelnė 13,5 taško, atkovojo 2,5 atšokusio kamuolio, atliko po 5 rezultatyvius perdavimus bei perėmė 1,8 kamuolio. Gynėjas šiame sezone rungtyniavo Pirėjo Olympiacos komandoje.
Parašyta 22-06-2009 22:22
Austėja15 parašė:
Esu 2 kartus,bet ne per krepšinį. Pirmą kartą kai dar darželį lankaiu,koką pakripo ir įskilo kaulas. O antrą kartą visai nesenai,per rudens atostogas,lipdama laiptais tą pačią vietą susilaužiau. Apie 3mėn. negalėjau sportuosi,iki dabar reikia nešioti įtvarą.(praėjo 6mėn).
isviso 3 sykius bucvo luze kaulai.. pirma karta su masinos durelem prisveriau keires rankos nyksti (nuskilo kaulo galiukas , atviras luzis) . Antras - per krepsinio treniruote vasara zaidem futbola ir griuvau ant rankos, tai susilauziau rieso dalyje (dilbi jei neklystu) desine ranka. o treciasis tai ziema leidausi miske nuo labai smagaus kalno tj nebesuvaldziau rogiu, kadangi keliukas buvo vingiuotas ir daug medziu, o greitis nemazas, tad draugas sedejas uz manes nusoko o as kaip saknat kaip kapitonas turiu nuskestis su laivu.. tai neblogai lupausi su rogem i medi kad net batas pora metru nuskirod.. (luzo padikaulis) dar 2 dienas isvaiksciojau ir td nuvariau i ligonine. diagnozavo luzi...
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
kairys riesas buvo gan galingai luzes, vos ne atviras luzis :/ skaiciau aprasyma kas buvo, tai 1 kazkoks kaulas iskiles dar 1 suluzes, bei dar vienas sutrupejas padare operacija 1h-2h uzmigde ir t.t...
Del sio rieso dar dabar jauciu diskomforta, darant prisitraukimus, atsispaudimus skauda ir po (prisitraukimu ir t..t..) visa diena, o kartais net kita skauda... Bet i tai stengiuosi kuo maziau kreipti demesi, riesas buvo luzes pries 2-3metus
Zaidziau krepsini pasavo ir tiesiai i pirsta pataike kamuolys tai skil kaire rankos pirsto kaulas,dvi savaites turejau langete o poto buvo sanariu uzdegimas butent kaires rankos tai teko gulet ligoninei
man viskas įvyko analogiškai kaip t-lau. pakreipiau koją per triešą. treneris truputį pasodino, bet po 3 min vėl išėjau į aikštę. Bėgt negalėjau tik šlubavau. Kitą dieną į Santariškes su autiku nuvariau - lūžis. Parveža tėvai su gipsu Tobulejau tobuleju tobulesiu
Aš keletą kartų ranką susilaužęs buvau, kartą pirštą, kartą pėdą (Bet gydytojas nepamatė lūžio, pamatė tik kitas, todėl draudimo negavau ) Ir šiaip traumelių visokių, kurios nebaisios labai
Esu paryres rieso luzi, bet ne per treniruotes, o eidamas is ju kai tik iejau i laiptine buvo tamsu, nepamaciau kur laiptas ukliuvau ir kritau ant zemes. Kai nukritau pasirode neskaudus kritimas, bet kai atsistojau, pajudinau ranka ir kaulas sutraskejo. Issigandau net nebejudaunau rankos. Nenoreciau susilauzyt rankos dar karta, nes tai tikrai nemalonus jausmas.