As dabar 70-80, bet pries menesi pradejau sportuot stanginei ..
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Gilmore parašė:
Kai sportavau buvo 90 - 105kg. Dabar 70 - 80kg
Gilmore vetaranas . "Kai sportavau"
As seniau su stangom dirbau, bet kai sukako 18metu, nustojau dirbt
Zinai, jis atvirksciai negu visi ;D
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Na,tikrai tikiu,kad visi nemeluojat.O šiaip aš pradėjau sportuoti prieš beveik mėnesį.Tik kartais ateidavau pasportuot.Tikslas iki vasaros,bent 80kg iškelt.Bet dar man reikia daugiau masės užsiaugyt,nes plonas dabar lb esu.
Tiesą pasakius niekada nestūmiau, štangų nekelnojau, Pas pusbrolio pamenu laisvai kelnojau du po 15 kg tuos mėšliukus, o šeip tai nelabai aš rankų raumenis ir stengiuos treniruoti, gal po kokių keturių ar daugiau metų ir darysiu tai, tačiau ne dabar, štangos kenkią stuburui.
is kur tu zinai kad pas tave 10kg raumenu? gal ten puse vandens ar riebalu? nes kulturizmo puslapi skaiciau net ir geriausi kurturistai uzmeta nedaugiau kaip 0.8-1kg raumens per menesi jei ne daugiau.
My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fears are often an illusion (Michael Jordan)
SFSG
TerminatorLT parašė:
is kur tu zinai kad pas tave 10kg raumenu? gal ten puse vandens ar riebalu? nes kulturizmo puslapi skaiciau net ir geriausi kurturistai uzmeta nedaugiau kaip 0.8-1kg raumens per menesi jei ne daugiau.
Sveriu dešimt kilogramų daugiau nei prieš pradėdamas sportuoti, o kadangi kilnoju svorius, nuo kurių auga raumenis, tiesiog ir pagalvojau, jo visa tai ir yra raumenys
TerminatorLT parašė:
As tau garantuoju kad 10kg kur uzsimetei nera 100% raumuo bet seip mldc matosi kad nors kazkoks rezultatas yra o kiek keliai pries sporta?
Tai gali ten ir lašiniai būt, svarbu gerai atrodo Keliau ~70kg, sportuoju be visokių baltymų/creatinų/protėjinų ir t.t. Nenoriu sveikatos gadint, todėl rezultatas ir nėra toks didelis, koks galėtų būti.