Prasidejo naujas F1 pasaulio cempionatas, daug nauju komandu, daug nauju piloto, daug pakeitumu ir vienas sugrizimas... Yra daugoka favoritu tapti cempionu...Alonso uz Ferrari vairo gali but nesustabdomas, Hamiltonas su Vetteliu irgi atrodo labai greiti, + Massas, Shumis, Button....Ko laukiat is sio sezono?
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
nervina kad per sport baltic, kai mes jos neturim, eurolyga ir viskas kas svarbiausia per ja blogai... Tikiuosi pasaulio cempionata bus galima matyt per kitus kanalus....
Linksma kad Fernando pagaliau gales kovot del pergaliu Ziuresim kaip ryt bus...
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
kas turit GALA tas F-1 galesite matyti per vokiska kanala RTL
Geriausias pasiruo?imas prie? rungtynes - galvoti apie ?aidim?, apie tai, k? nori nuveikti i??j?s ten, apie tai, kas gali atimti i? tav?s ir tavo komandos draug? pergal?
Asmeniškai aš tik už Sebastiana Vetteli,jaunas prieta sezona tikrai visus nustebino,manau ši sezona kovos del 1st.Manau trejetukas toks butu kurie kovos dėl čempiono vardo Hamiltonas,Vettelis ir Alonso.
As kaip tik ferrari nemegstu.... ;D Bet ka jau padarysi ;D
As ir ferrari nemegstu, bet ten suo metu vaziuoja megstamiausias pilotas Alonso beto dar palaikau labai mersus Na o siandienos lenktynes tai tikra nuobodybe buvo...
Gilmore parašė:
Nauja taisykle: nutarta uždrausti kuro pylimą lenktynių metu. Va del to bus nuobodu ziuret pradzias , nes labai sunkus bolidai bus ;/
Ir siaip neidomu, taktikos budavo nors kokios, db nieko ;D
GIlmore - na, kad jis stiprus tai sutinku, bet man jis nepatinka, del to savo "aikstingumo", jau per pirma GP komentatoriai pabreze Alonso norejima pasirodyti ir t.t., svajoniu ferrari komanda mano butu Shumis su Massa
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
Formulę 1 pradėjau žiūrėti tikrai seniai, gal nuo kokio 2005 metų sezono. Nuo pat pradžių palaikau Ferrari, nežinau kodėl, tiesiog jie iš karto krito man į akį. Pradžioje palaikiau Šumį, po jo pasitraukimo - Raikoneną, dabar - Massą. Todėl man dabar labai sunku žiūrėti, kaip Čempionas iš dižiosios Č važiuoja ne už man patinkančią komandą. Kalbant apie pirmąsias lenktynes galiu pasakyti tik tiek, kad jos buvo labai nuobodžios ir jeigu nebūtų buvę jokių techninių gedimų, taip ir būtų praėjusios lenktynės be jokių lenkimų ar kažko panašaus. Jeigu taip ir toliau po pirmųjų dviejų posūkių galima bus perjungti kitą kanalą.