HeXid- tikrai nebuvau achujienas zaidejas, bet buvau vienas is geriausiu, o kai as nelosiau tada pakeite mane i kita zaideja.
OMG Jei jus ji pazinotumete praradineja kamuoliu, perzengia linija, aj krc.
Tikrai nesigiriu.
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 08-06-2010 00:03
Nepatinka man.. Jei per kūncę žaidžiam, tai žaidžiu su klasiokėm kaip su vaikų darželio vaikais (bijo kamuolio aš jį gana smarkiai metu), o kai retkarčiais per trenkes žaidžiam, tai amžinai kas nors paleidžia taip kamuolį, kad tuo momentu ir gyventi nesinori
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
nusibodę tas kvadratas. per kūno kultūrą, kartais palošiu.
kaip rinko už mokyklą atstovaut 5 - 6 kl. mergaites, tai buvau jų komandos kapitonė, nes geriausiai lošiau.
o dabar, tai tingiu aš jį žaist.
lauris547 parašė:
Mes zaidem buvom pateke net i auksta lyga. Krc turejom lost kaune jei butume laimeje, tada i Vilniu. o is ten y latvija ir kitas salis.
Bet kaune pralosem, nes man trauma tada buvo negalejau lost, Krc nusivylem nes buvom tiek toli nueje.
Ne tu vienas buvai toli nuejes, mes Vilniaus Pirmenybese(nezinau kaip cia tikslei pasakyt) uzemem 2 vieta , bet gaila toliau niekur nevarem, zodziu 1vieta kur pajeme taj ten visus taske net 5minutem nepraejus...
geri prisiminimai liko, norejosi kovoti su kitais miestais bet yra kaip yra
Mes ?ia tik su vienu tikslu, treneruotis kaip galima iki ap?i?ikimo...
Parašyta 11-06-2010 15:54
oj Kvadratas nerealus žaidimas iškart iškyla prisiminimai, atsimenu šeis mokslo metais per kuno kultura mokytojai kvailiojo ir dave kvadrato žaist, tai gerai pasijuokem pakvailiojom, gera prisimint buvo ir nestumkit kad atsibodes žaidimas, pabandykit db su draugais pažaist isai linksma, dar kai rėpliku ivairiu pamėtom
Jūs neturite būti stebuklingas, būti ypatingas. Jūs jau ypatingas, jūs esate jūs.