laimutumem mes, o ka jai as ta 1 pts pelnau bet apsiginu, perduodu daug rezultatywiu ,atkowoju daug kamuoliu tai tikrai yra geriau nei pelnyti 35 ir pralaimeti
mangis parašė:
laimutumem mes, o ka jai as ta 1 pts pelnau bet apsiginu, perduodu daug rezultatywiu ,atkowoju daug kamuoliu tai tikrai yra geriau nei pelnyti 35 ir pralaimeti
Koks skirtumas, vienu zodziu nereikia eidamas i aikste galvoti kiek imesiu, o jei neimesiu, turi stengtis kad laimetu komanda, o ne kad imestum virs 30 pointu...
Brothers of Ball
U?siregistruok ?iuo adresu ir gauk 5 litus ? pigu.lt s?skait?!!!
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=14a479deceed671970598341ad622e82
ne, jis kalbejo ne tik apie taskus, o apskritai, apie asmeninius rodiklius.
robiertas: taip, siuo metu buciau patenkintas jei mesciau per kiekvienas varzybas po 35pts, bet mano komanda pralaimetu. Tiesiog veliau butu lengva pereit i geresne komanda
gyckaz man irgi 12 metu bet jei esu prasimetes galiu is 6 visus sumest bet jei bloga diena tj ir 4 kazin ar imesciaubet seip metau 60prc taiklumu panasiai o gal ir maziau
Kaip kada uzeina... Per tarpklasines apie 25 laisvai imetu... Per tarpmokyklines maziau apie 15 ar daugiau truputi. Per kelini +40 panasiai per tarpmokyklines buvom pasidare, gal nuo -10 iki +29 buvo. Karocia kiauri, issimetineja uzmina ant linijos, per 8 sekundes nesugeba persivaryt, paspaudi nedaug ir kamuolys jau tavo rankose. Tose varzybose apie 30+ gal imeciau ;]]
arturas97 parašė:
rytoj vel man varzybos,jei imesiu maziau nei 30 arba jei taiklumas bus maziau 90% tai reiks greiciau uzmirsti sias rungtynes
zinai kas tu esi kvailas nesamoniu maisas, mandel tokiu kaip tu bloga daros kasioras "axujenas" idiotas tu bl va kas tu, net tokiu zaideju kurie su manim komandoj losia is RKL lygos niekada toks taiklumas nebuna idiote tu as dziaugiuos kaj ne savo amziaus grupej bent 10 tasku imetu bent puse metimu pataikau bl kertu tu net kamuolio varytis nemoki
bl jus cia apie tarpklasines kalbat pizdietc xDD ....... siaip as losiu turnyruose savo mieste, viena vyresniu komanda mane ima. o siaip kviete sia vasara zaist respublikinese 5x5 tj turetu irgi geras but
ziurint pries ka zaidei per tas oficiales varzybas jei tu is kokio miesto ir loset rajono varzybose pries kaimus tj galbut, bet jei tj tarpzonines, zonines, respublikines ar dar kokios tj eik akiu neputes
ne nu gali but, ten visokiuose miesteliuose buna, kad komanda turi 2-3 normaliai zaidziancius zaidejus ir taip laikosi ant ju, tai gal jis tas vienas is 3 zaideju mokanciu zaist ir zaide pries silpna komanda ir dar jam ta diena gerai sekes ir sumete tuos 50 tasku.