Sveiki , neseniai įstojau į šį tikrai puiku saitą krepšinio mėgėjams . Tai vat , man 14 metų , ūgis 1 metras 83 centimetrai , sveriu 60 kilogramų . Mano problema yra tokia , kad aš neatsiskleidžiu . Nors pagal savo amžių esu pakankamai aukštas , tačiau man tai netrukdo taikliai mėtyti tritaškius , be to aš esu kairiarankis , pakankamai greitas , geros koordinacijos , su driblingu viskas gerai , taip pat gerai prasiveržiu po krepšiu . Bet yra viena problema - aš to nepadarau per tarpklasines varžybas , todėl prarandu pasitikėjimą iš kitų geriau žaidžiančių bendraklasių . Per kūno kultūros pamoką , ar laisvalaikiu man viskas puikiai sekasi ! Kokia jūsų nuomone tai galėtų būti problema ? Tai vat , kad nereikėtų kurti dar vienos temos užduosiu dar vieną klausimą . Aš gyvenu Varėnos miestelyje , kuriame gyvena apie 15 tūkstančių žmonių , nuo Vilniaus šis miestelis nutolęs yra 86 - iais kilometrais . Aš svajoju tapti profesionaliu krepšininku , kaip patartumėt man tai padaryti , stoti į kokia nors krepšinio mokyklą Vilniuje ar vykti į Ameriką ? Jei galite išdėstykite savo mintis plačiau . Ačiū .
Pakoregavau truputi tavo temos pavadinima, nes personalines temas gali kurti tik VIP nariai...Na jei tau sunkiai sekasi tarpklasinese varzybose, tai apie amerika galvoti dar anksti O del tavo vadinamo "neatsiskleidimo" per varzybas tai tiesiog cia jau psichologija, apie kuria ne karta kalbejome. Varzyboms reikia ruostis ne tik fiziskai bet ir psichologiskai.
bijai vaikine..bijai ;D Mano klasiokui tas pats būdavo. Per kūnkę tricų nepramesdavo, per tarpklasines tricų neįmesdavo ir šiaip bbijodavo kovot dėl kamuolio, pasistumdyt.. Tai tu irg nebijok.Negalvok kad čia svarbios varžybos.Išgerk alaus butelį it pamatysi, kai bus visks poh tai ir suloši geriau ;D
MartizZ parašė:
bijai vaikine..bijai ;D Mano klasiokui tas pats būdavo. Per kūnkę tricų nepramesdavo, per tarpklasines tricų neįmesdavo ir šiaip bbijodavo kovot dėl kamuolio, pasistumdyt.. Tai tu irg nebijok.Negalvok kad čia svarbios varžybos.Išgerk alaus butelį it pamatysi, kai bus visks poh tai ir suloši geriau ;D
Jo jo, ismauk viena, antra, trecia buteli ir isvis bus poh kaip zaidi ir ar isvis zaidi
Brothers of Ball
U?siregistruok ?iuo adresu ir gauk 5 litus ? pigu.lt s?skait?!!!
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=14a479deceed671970598341ad622e82
Parašyta 31-12-2008 00:48
Žiūrėk neprisiklausyk Marčio, nes paskui aikštėj privemsi.
Man irgi atrodo, jog jaudiniesi, nepasitiki savimi. Varžybų belaukiant negalvok apie jas, pasiklausyk mėgstamos, įkvepiančios muzikos.
"Brothers of Ball"
"Gyvenimas ilgas, jeigu jis turtingas. Matuokime j? poelgiais, o ne laiku." Seneka
Kairiarankis parašė:
o kaip reikia istoti i NCAA lyga?
Turbūt reikia įstoti į aukštąją mokyklą, kurios krepšinio komanda žaidžia šiose pirmenybėse. O tada patekti į tos mokyklos krepšinio komandą.
Kaip as suprantu, jei ten zaidi, tai gali zaisti iki savo karieros pabaigos, nes kai zejau NCAA varzybas tai ten zaide ir 32m. ir 35m.
O siaip tai reikia tiesiog negalvoti apie rungtynes, mesdamas NIEKADA negalvok apie metima, tikek kad ikris, pamatysi kad gereja ir tesk tai toliau
man panasei buvo,15 metu gis 189cm svoris 79kg,pernai per rajonines ar kitas varzybas,kai isbegdavau y aiksteti tai nrml nepalosdavau,jai nepataikydavau imdavau labai nervuotis,ir poto visas mano zaidimas sugriudavo,nlb mokejau varinetis,nors metciau gerai,esu kairiarankis per vasara daug treniravausi perskaiciau knyga apie psichologija,mama viena dave,siais metais viskas atvirksciai esu zvaigzde nieks negali uzdekt nei didesni,ir esu uzsitikrines vieta starto penkete.NZ gal tu per mazai dirbi.Seniau as air galvojau kad but prof kasioru nera lb sunku,norit juo tapt reikkia daug ir sunkiai dirbt
Redaguotas Laim_is 01-01-2009 16:02