sveiki gal galit padet isprest problema kaip zaidziu sulej kase niekad beveik nepataikau nors ten standartas gal is kokiu 5 vidutiniu 1.o pvz per trefkes vidutiniai visada puikiai krenta is penkiu 3-4.o namie pas mane kasis per didelis 5cm tai ten ir nrml krenta.as nesuprantu kodel nepataikau nors zaidziu pries nevykelius kurie dengia uz 5metru turiu laiko ir nusitaikyt bet taip nepataikau kad kamuolys paprasciausiai isskrenda.metu taisiklingai gal kas galit patarti kaip ranka taiklesne padaryt kokia taiklumo lavinimo progr ar pan.
Gal tiesiog lankas kreivas, arba nuo jo labai kamuolys atšoka, o gal kaip tik neatšoka. Nebandei į tai atkreipti dėmesio?
Manau savo rezultatus reiktų žiūrėti ne pagal tai kaip tu mokykloje mėtai ar žaidi, bet kaip tau sekasi treniruotėje.
Priklauso nuo lanko, kur buna minkstas lankas ir kietas visai kitaip reik mest bentjau man kai kietas taip kieciau ir meti, o kai minkstas taip ant lanko kamuoli uzmeti ir ikrenta nu aisku reik moket.
Gal tiesiog nesiseka? o gal neprasimėtęs ten? tikrai kažkoks skirtumas turi būt ar lanko aukštis ar kas..nes jei standartas tai visur turi normaliai pataikyt.
Temos autoriui - dar vienas dalykas gali buti kodel nepataikai tai apsilimas, na gal tu ji ir ten ir ten darai, arba nei ten nei ten nedarai, bet per treniruotes vistiek prasimetai ir t.t., man panasiai buna, per treniruotes viskas ok, o mokykloje nekrenta, bet taip tikriausiai buna, nes mokykloje pas mus salta, rankos "suledeja", riesai taip pat pasidaro tokie keistai judinami. Tai va, as kai mokykloje metau, kol neapsildau ranku normaliai, tol nekrenta..
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu