Bet reikejo tikrai daug dirbti. Gal kokius 2 3 ar net 4 menesius gal dar daugiau . Dabar tai jau normaliai metu. Is tritaskio irgi dametu is rieso nors anksciau pridedavau ir kita ranka . Ps. Man 11m ;D.
Aš net nžn ar iš riešo metu Nematau savęs iš šono, ir kažkaip nejaučiu kaip metu Nu nuo galvos metu.. Lyg ir iš riešo ždž...reiktu nufilmuot ir pateikti komisijai spręsti
Nu as nuo 10m . Mus treneris tiek kankino kol ismokom . O dabar jau viskas ok. Nors man tai pastabu neduoda. Jei jus nelankot kasio ir nesistenget tai jum gal ir sunku patiket. Arba treneris neuzsiema su jumis .
ko man padaryt jai as kitaip nemokedavau metyt tad pradejau is rieso metyt bet tik is vidutiniu nuotoliu nes mano riesas tada buvo per silpnas kad galec is 3 metyt. jai patys pradejot metyt neseniai is rieso tai ant kitu nevaryk
MartisZAL parašė:
Nu as nuo 10m . Mus treneris tiek kankino kol ismokom . O dabar jau viskas ok. Nors man tai pastabu neduoda. Jei jus nelankot kasio ir nesistenget tai jum gal ir sunku patiket. Arba treneris neuzsiema su jumis .
Nesvaik.... nei tu ten pradejai nuo tu 10 metu metyt is to rieso, nei dabar budamas 11-os metu nemetai. Tavo treneris tau neduoda pastabu, nes mato, kad tu kaip 11-os metu metai normalei, ta prasme stumi nuo peties ir ismetes nesamone parodai, kad rieshu uzbaigta.
Man 11 metu.Jau pradedu metyti is rieso.Bet tik su 5 kamuolio dydziu.Darau labai daug mokyklos stadijone prisitraukimu.Namie darau atsispaudimu tikrai nemazai.Stiprinu visa kuna.
Darius5 parašė:
Man 11 metu.Jau pradedu metyti is rieso.Bet tik su 5 kamuolio dydziu.Darau labai daug mokyklos stadijone prisitraukimu.Namie darau atsispaudimu tikrai nemazai.Stiprinu visa kuna.