nu kaip nori as sakau kaip yra lietuviskajame krepsinyje pamegink atsistoti ant baudos metimo linijos abiem kojom placiai ir paprasyk draugo is nugaros pastumti ir po to atsistoks viena koja i prieki ir paprasyk kad pastumtu skirtuma is karto pastebesi stabilume
Nu as metima savo atradau su 5to dydzio kamuoliu i maza kashe, tada ismokau metyt nuo galvos.. bet cia senai O dabar metimas vis gereja, stabilus tapo del stangos pakilnojimo. Uztenka kieme i krepsi metyt kol imesiu ~30 tritaskiu ir kita diena mokykloje is eiles po 5-7 eina
Susirask metima ir tobulink metydamas. Simple
o ka daryti kai negali atrasti savo tikrojo metimo? tiesiog kartais as metu vienokiu metimu ir nekrenta,tai pakeiciu metimo technika ir tada ikrenta ;/ labai durnai kai nezinau kaip mesti ir trenere man sake,kad nesupranta mano metimo,nes atrodo lyg mesciau is abieju ranku,bet as kamuoli isstumiu su kaire ranka.
galiu mesti as ir kaire ir desne ranka.keista,kad su kaire labiau isstumu,nors gyvenime esu desniaranke ;/ kai maza budavau metydavau su desne pagrinde,net nepastebejau kaip viskas pasikeite ;/
taigi dabar net neisivaizduoju koks mano tikrasis metimas
Galiu džiaugtis, kad moku mesti taisyklingai. Praitą vasarą atidirbau juodai ant šito dalyko Pas mane bėda su baudom siektiek Is 10 6-8 sumetu čia serija metymu ne per rungtynes, o per rungtynes kai siek tiek pavargstu tai krenta visos Kažkaip juokingai man atrodo
Parašyta 11-04-2010 00:16
Na ir as daug vargau su savuoju metimu ziurejau daug video kol susidariau bendra vaizda, poto pradejau taikyti tai ant savojo metimo mat labai daug visoki8u aspektu yra taisyklingam metime. Ir nesijaudink jei jis siek tiek skirsis nuo kitu. Visu metimai nevienodi, tai taipogi priklauso nuo fiziniu savybiu Metyt reikia is pradziu neskubant, arti krepsio po truputi tolstant, nes kai is toli metama reikalaujama daug jegos todel pradedanciam issireguliuos vel metimas Teko kazkada girdeti, svarbiausia ne metimas, o kad pataikai Na nezinau ar gera jo nuomone, bet pasakiau kaip as bandziau gerint metima
metyk wisas dienas atkalsi metima ir vsio... maziau ziurekit tu video, kaip pvz durantas.. baxuras siaucia si sezona NBA, o matet metima? nepasakytum kad oj bl tobulas riesas ir t.t. Turi savo metimuka atkales baxuras ir skandina visas komandas, bet noint toki turet reikai daug treniruotis ir metyti, o ne video ziureti kaip kas meta..
Sugadinsi , bet paskiau kai reikes zaist ant normalios tavo trajektorija metimo bus labai prasta ir tada bus blogai , o atgaut normalu metima tai butu labai ilgas laikotarpis.