A ne moki angliskai Taigi ir taip aisku pvz man jis verke del to ,kad Cia jis pradejo savo karjera ir cia visko daug patyre ir dabar vel sugryzo i ta paica komanda nes cia jo namai Man taip atrodo
Ziogas parašė:
Na priimkit kritika. Dribble24 - Biški perdaug sukarpytas ( labai greit viskas keičias ten iš metimo į driblinga t.t) MinDis- su sound kažką bandei, bet nepavyko, nereikėjo taip nutildyt muzikos per dėjimus ir pnš. tiek. tikiuosi kritika priimsit.
Rimtai nesupratai Dribble video, pažiek kiek yra tokių video kur greiti perėjimai. O dėl mano tai, koks vunderkindas iš antro karto tokį jau perfect mixą padarytų.
"J?s neturite b?ti stebuklingas, b?ti ypatingas. J?s jau ypatingas, j?s esate j?s"
Ziogas parašė:
Na priimkit kritika. Dribble24 - Biški perdaug sukarpytas ( labai greit viskas keičias ten iš metimo į driblinga t.t) MinDis- su sound kažką bandei, bet nepavyko, nereikėjo taip nutildyt muzikos per dėjimus ir pnš. tiek. tikiuosi kritika priimsit.
Rimtai nesupratai Dribble video, pažiek kiek yra tokių video kur greiti perėjimai. O dėl mano tai, koks vunderkindas iš antro karto tokį jau perfect mixą padarytų.
Na visiem neįtiksi. Nu tutorialu pažiūri t.t ir jau 2 mixa sgali būt perfect
Nu bet aš nežiūrėjau nieko ir tas mixas buvo tik šiaip koks įšėjo toks, nesistengiau kai jį dariau kokio gero padaryt, tik kaip sakiau jis tik tarp kitko. peace
"J?s neturite b?ti stebuklingas, b?ti ypatingas. J?s jau ypatingas, j?s esate j?s"
Jei kam reikia kokį edit'ą užmest ar dar ką, kreipkitės. Arba pagal pageidavimus galiu kokį video padaryt. Vistiek neturiu ką veikt.
Na, visai gražiai žiūrisi, patiko man, plius, daina visai neblogai klausosi. Kadangi pati nė velnio nenusimanau nieko apie mix'ų kūrimą, taigi, nelabai galiu kritikuoti. Šiaip, geras klipas, šaunuolis.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 14-02-2011 10:15
Darius5 parašė:
Man labai nepatiko sitas mix'as visu pirmiausia tai muzika , ji viska sugadino .
Kategoriškai nesutinku. Muzika labai gera, nieko ji nesugadino- priešingai- dėl to viskas žiūrisi žymiai geriau, bent jau man. Nu galbūt taip sakau, nes esu tokios muzikos megėja, ir man nelabai patinka repas. Tik tokia muzika mane užveda.
Na pats klipas nebuvo LABAI įspūdingas, buvo galima ir kiek įdomiau sumontuoti, bet šiaip visai gerai. Bet tobulėti yra kur.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Ziogas parašė: http://youtu.be/WzDWzLpL-Kc?hd=1 Mano filmukas po pertraukos, žinau, kad kaikuriuose vietose kažkaip blogai išsirendino.. Ką jūs manot "?
Ziogas kaip suprast ankstesniam poste rasei: Na kaip sakoma dėl skonio nesigynčiajama, be to tikrai netrumpa laika esu kuręs mixus. Pasakyk tuos ekspertus. + Mokinkis priimt kritika nes visiem neįtiksi.
O video description: Thats first mix I ever created If you like - subscribe