Maniskis net nededa bet vistiek reiks foto padaryt bet pas maniskius kazkodel ant maikes pavardes nera _D
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Šias rungtynes nors ir ant prikolo žaidžiau, bet buvo nerealios... Kokį 10 atakų vien dunks kaliau per galvas ir pnš... Po pratęsimo palaužėm Blazers, nors po 2 kėlinių +11 buvo, jie buvo išsiveržę tada aš pora fuksų pataikiau ir pratęsimas, ten vėl mano 10 taškų. Galutinis rezultatas 100-94. Jei kam įdomu lošiu kėlinį po 7 minutes.
Amazing parašė:
Šias rungtynes nors ir ant prikolo žaidžiau, bet buvo nerealios... Kokį 10 atakų vien dunks kaliau per galvas ir pnš... Po pratęsimo palaužėm Blazers, nors po 2 kėlinių +11 buvo, jie buvo išsiveržę tada aš pora fuksų pataikiau ir pratęsimas, ten vėl mano 10 taškų. Galutinis rezultatas 100-94. Jei kam įdomu lošiu kėlinį po 7 minutes.
7 Min x 4 Keliniai = 28 Minutes... bet kazkodel tu 31 suzaidej..
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Pagalvojau ,kad gal ir man reikia parasyti apie mano žaideją. Mano žaidėjes yra SG ,aukštis 1.98m. ir sveriu 70 kg. o komanda Clevlend Cavaliars. Clevlend Cavaliars komandoje žaidžiu nuo sezono pradžios. Paskutinios rungtynes prieš Lakers komando buvo geriausios iš visų. Kaip įprasta žaidimą pradėjau startinėje sudetyje. Žaidžiau 14 min. Surinkau 24 taskus 10 rezultativių perdavimų, 10 stealsų ir 6 rebaundus .Gavau triguba dublį.Sesono stats yra tokie : 22.0 pts 4.1 rpg 6.6 apg 2.3 topg ir metau fg%.665. Štai kaip ir viskas. Jeigu yra klausimų klauskit.
Štai kelios nuotraukos.
Čia iš tų rungtynių kai padariau triguba dublį statai.
Redaguotas nbacool 30-11-2009 15:51
matau dar nemazai zmoniu my player mode zaidzia man asmeniskai jis jau pabodo gal kam ir kvaila pasirodys,bet 2k9 man buvo zymiai ispudingesnis,pagrindine priezastis:Tai buvo kazkas nauja po NBA LIVE sudo,nesakau kad 2k10 blogas,bet jis man greiciau pabodo
Laim_is parašė:
matau dar nemazai zmoniu my player mode zaidzia man asmeniskai jis jau pabodo gal kam ir kvaila pasirodys,bet 2k9 man buvo zymiai ispudingesnis,pagrindine priezastis:Tai buvo kazkas nauja po NBA LIVE sudo,nesakau kad 2k10 blogas,bet jis man greiciau pabodo
Pabodo nes jis lygiai toks pats kaip 2k9, tik kad my player mode yra...o ypac jei zaidi ant pc kaip as