Pagaliau ir mane i NBA paeme po 22 rungtyniu D-League Paeme i Dallas Mavericks, zaidziu po 5 min, na, o statsai stai kokie : ppg 3.2, apg 7.9, rpg 1.5, bpg 0.1, stl 0.5 Overall 48 Zinau, kad neipatingi statsai, bet juk po 5 min zaidziu, na ka reiks su J.Kidd Mavericksuose konkuruoti
P.S. Zaidziu PG pozicijoje
Turiu du klausimus.
1. Man naujienose raso Lauras balsaitis (toks mano vardas) head with minestona 0year/$0 deal paaiskinkit kaip suprasti.
Ir 2 kalsuimas ar galima kada nori iseiti is komandos?
lauris547 - pas mane irgi ta pati rodo, matyt kai pirma sezona toj komandoj zaidi, arba tas 10 bandomu dienu tai jie nemoka tau pinigu, o jei ir moketu, tikriausiai tau ju neduotu, juk yra tik skill points
Kai mane nervina tai negaliu.
Esu timberwolves team'e ir ten losiu.
Kai atejau buvo 20 laimetu 36 lose.
As komanda isvedu ant 10 tasku skirtumo musu naudai.
Tik mane pasodina is karto pralaimim.
ziopliu ziopliai mano komandos zaidejai.
lauris547 parašė:
Kai mane nervina tai negaliu.
Esu timberwolves team'e ir ten losiu.
Kai atejau buvo 20 laimetu 36 lose.
As komanda isvedu ant 10 tasku skirtumo musu naudai.
Tik mane pasodina is karto pralaimim.
ziopliu ziopliai mano komandos zaidejai.
Man ir taip budavo...taip nervuodavo D
O ten kai kazkas klausia apie komandos keitima, tai kai baigi sezona tau pasiulo kelios komandos, ir renkies... man pvz buvo: pasilikti Timberwolves, eiti i Cavs, eiti i Hornets arba eiti i Orlando.
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
ispanu-macas - ir ka pasirinkai? As i cavs eiciau
O mane tai labai nervuodavo kai D-League uz Bighorns zaidziau, tai komanda tempiu, pasodina, tai kiti prisivija, bet kas nervuodavo tai kai lieka ~1min. begioju visaip, kad tik pasa gauciau, o jei man neduoda, ir kokia nesamone is 3pt paleidzia
I Orlanda isejau, nes Cavs gryba pjauna, Shaq'as baige karjera, o Ilga iskeite Ir mane nervuoja kai meto jie, del to izaidejas esu, kad visada kamuoli turet, bet vistiek kai koks Carteris pradeda troicus nesamoningus metit tai nervas jima
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Su Hea kol kas lošiam.. 11-7 4 vietoi konferencijoi. Rookie of the month buvau 24 taškai, 7 assist, 5 reb, 2 steal. Dabar kažkaip jau tingiu lošti.. Need brake