mano 2 gb of ram, 9800 geforvce gt+ 512 3.57 ghz. Aukčiausia grafika žaidžiu, jokio strigtelėjimo nebuvo.
Žaidžiu dabar pasiiemęs my player režimą. Susikuręs buvau įžaidėją, iškarto po vasaros lygos išmetė į D-League. Poto kuriausi centrą, gavau kvietimą į kurios nors komandos NBA training camp. Pasiimiau Thunder, ten gana lengvai patekau į pagrindinę komandą. Dabar su tuo centru siautėju. ;D Stats : 17 tšk, 12 reb, 3 asist, 2.1 blk, 1 steal. Per 31 min. Smagumėlis. ;D
JaPaQ parašė:
mano 2 gb of ram, 9800 geforvce gt+ 512 3.57 ghz. Aukčiausia grafika žaidžiu, jokio strigtelėjimo nebuvo.
Žaidžiu dabar pasiiemęs my player režimą. Susikuręs buvau įžaidėją, iškarto po vasaros lygos išmetė į D-League. Poto kuriausi centrą, gavau kvietimą į kurios nors komandos NBA training camp. Pasiimiau Thunder, ten gana lengvai patekau į pagrindinę komandą. Dabar su tuo centru siautėju. ;D Stats : 17 tšk, 12 reb, 3 asist, 2.1 blk, 1 steal. Per 31 min. Smagumėlis. ;D
rokis93 parašė:
jo labai gerai girdeti kaip sneka.. wisad girdziu sakant Chauncey.. Harden, Melo... tjp smagu lb.. kartoja ten pagalba, paimk ta ta.. smagu..
rokis93 parašė:
jo labai gerai girdeti kaip sneka.. wisad girdziu sakant Chauncey.. Harden, Melo... tjp smagu lb.. kartoja ten pagalba, paimk ta ta.. smagu..
Toks takelis ir ant nl 04 Bet paskui kažkur dingo
X-Files. O šiaip man labai panašus dalykas nutiko per "traktoriukus". Pradėjo ne iš šio, ne iš to groti muzika, tarsi per kokį "Winamp'ą", bet, kad neina jos nutraukt, o ji labai nuobodi.
Nu ka mano manymu zaidimas isejas geresnis nei daugelis kalbejo, visu pirma judu marskiniai ir sortai ko niekada kiek zinau nebuvo ant pc, antra turbut be ne didziausia sensacija tai my player mode kur kuriesi zaideja pats treniruoji ji, dedi skill pointus kuriuos gauni uz tam tikra pasirodyma varzybose kol galiausiai pawyksta prasimusti y nba, ir dar labai patiko zaidejo kurimo detalumas, gali kurti viska iki menkiausios smulkmenos vos ne kaip per sims ;D , dauk driblingo, metimo, layupu, ir aisku dejimu pasirinkimu. Apibendrinimui tai zadimas tikrai nustebino ir tikrai vertas metu sporto zadimo apdovanojimo
JapaQ - o koki reitinga dazniausiai gauni, ir koks overallas tavo? Nes as tai pagrinde losiu dabar su SF D-League, ir turiu C, bet ten tik kelias varzybas dar suzaidziau, nezinau ant kurio visiskai persimesti
Ai man ant pc ir ps3 tai nlb traukia sitas zaidimas, ant xbox biski kitoks, tai labai fainas, bet ir tai jau pabodes, nes siu metu beveik tas pats kaip ir 2k9..
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan