Endas as esu 1998. 153cm 42-43kg. Ant 3.05 kases siekiu tinkleli. Kokius pratimus tureciau daryt kad pageretu suolis nes po 2-3-4 metu noreciau deti i kase.
Endas parašė:
Yra aisku, dar ir augsi ir kojos tvirtes pas tave, idesi tikrai, o ir noro matau yra, tik kelius saugok
Labai ačiu pakėlei nuotaika o noro tikrai turiu, labai duomiuosiu dėjimais mačiau visus NBA dėjimu konkursus nuo 1998m žinau ir geriausius Lietuvos dėjikus kaip Darius Sirtautas
Parašyta 28-06-2010 13:31
Simai, tu dar labai jaunas, esme dirbk krepsinio treniruotese jei lankai, o jei ne, dirbk individualiai, zaisk, o grynai suoliui, begiok krosa, po kroso pritupimai, mesdamas visada sok kuo auksciau, susirask ka nors ko dar nepasieki bet nedaug truksta ir sokinek kol pasiexi, kai tau bus kokie 16, AA ir panasiai galesi daryt, ir viskas bus super
kaip manot as idesiu as 1996 gymimo metu ugis 168,5 neseniai tikrinau ir dar 3 cm iki lanko mazai truksta
Ar daryt man db air alert 3 nes labai norisi idet man db 15metu
Redaguotas darukas 05-05-2011 19:02
Parašyta 08-05-2011 22:45
Sveikas, manau dar nedaryk gal, sokinek per zaidima, metimo metu, sueis 16, tada jau mastyk, bet isvis as tau nepatariu to AA, susirask zemesni kasi ir deliok, prisigalvok nesamoniu ir deliok, tikrai padeda, 3 menesiai, puse metu ir akivaizdu bus, o jau kai desi i standarta tada visiem pasidemonstruok, mano patarimas toks. O ar idesi nezinau, priklauso daugiausiai nuo tavo raumenu, kaip jie priims tavo atlikta darba, bet kad deliojimas i mazesni krepsi pades garantuoju, ne moksliskas o labai paprastas patarimas.
Sveikas, jau galiu po truputi įdėti į krepšinį, su laiku matosi kad vis lengviau tai padarau.. Bet susiduriu su problema.. Dėlioju dėlioju, kol ant pirštu užsideda mazoliai, o vėliau jie atšoksta ir atsiveria žaizdos.. Žiauriai skauda, bet dėlioju toliau.. Tai norėjau paklausti, kaip to išvengti ?
Parašyta 09-05-2011 18:10
Sveikas, dedant neliesk lanko - paprasciausia, o jei dar taip neiseina, bent jau stenkis po dejimo to lanko netempt zemyn, garantuoju, kad taip darai;D, visi taip daro, ant pirstu pleistra gali klijuot, bet nepatogu su juo, nzn, as tiesiog stengiuos per treniruote neliest lanko, o per pasirodyma liest lieciu bet ji zemyn netempiu, o ir tos silpnos vietos jau oda kietesne uzsidejus tai zinok realiai ka tau patart net nzn.
Jauniesiems, kurie taip nori ideti, galiu pasakyti, kad jei dirbsit, ateis laikas ir idesit, bet tuo paciu suvoksit, kas yra tas dejimas. Kol negali idet is zaidimo, o tik vos imeti ta kamuoli i krepsi, nera tai taip ispudingai, kaip atrodo is sono ziurint. Kad ideti taip kaip deda NBA zvaigzdes, reikia sunkiai dirbti ir net ne vienus metus, taigi pasiruoskit sunkiam ir alinanciam darbui ir gal kadanors sulauzisit krepsi ir sirdi kokiam nors priesininku komandos zaidejui
Sveiki noreciau istoti i "born tu fly" Man 22 is Vilniaus, kontaktai skype:afuuuuu . Turiu suoli tik reike patarimu ir praktikos ji isnaudojant, gal kas is vilniaus neblogai deda i kasi? parasyk man, susitiksim pasipraktikuosim. Mano video, bloga kokybe, bet.... http://www.youtube.com/watch?v=32IxBSMUhns O geriause butu per telefona +37067574528
Parašyta 05-10-2011 19:56
priklauso tik nuo taves, ugio ranku ilgio raumenu jegos ir t.t. bet dabar programas daryt tau dar per anksti, dabar tau aktualu kamuolio valdymas, metimas, suolis nuo kokiu 16 manau
Endas, mano ūgis 158 sveriu 45 kg. Ar apsimokėtų kokią šuolio programą daryti? Ar kokius pratimus ar kažką pnš. Nes ant 3.05 krepšio, net nedasiekiu tinklelio man dar labai toli kad dasiekčiau.