Sveiki visi. Man kilo klausimas - Ką jaunieji krepšininkai perka pietums už tėvų duotus pinigus? Rašykit be jokių pagražinimų. ;D
P.S. Tikiuosi Laisvydui ir kitiem nepasirodys , kad čia nesąmoninga tema. :}
Mokykloj valgau retai nes vis pakliunu ant atsalusiu pietu tai siaip sulciu nusiperku nes karsciai prasideda... ir bandeliu kalna (kartais ir ne kalna )
Aš pats pietum dažniausiai sriubos perku , arba kotleta koki jeigu sriuba neskani būna. Dabar kai atsilo oras tai ir ledu kartais nusiperku. ;D
InQuIZItoR --> Tai čia dar gana sveikai matiniesi. Kaip mano klasiokai eina arba i kebabinę arba i Rimi. Parsineša pakius čipsu ir valgo per pamokas nitratus visokius. Baisu man žiūrėti i tokius.
Laisvydai , pataisiau. :} Kiek per pietum tau tevai pinigų duodavo , kad viskam taip užtekdavo? ;D
Gal man tevai nuo mažens įkalė , kad sveikas maistas tik darzoves su sriuba ir kotletais. ;D
Aš tai nemokamai gaunu valgyt ir visai neblogai duoda. Kartais pavalgę pietus einam į netoliese esančią krautuvę ir nusiperkam saulėgražų arba ledų.
Kalba ėjo apie kebabus. Jų mėsa yra iš didžiūjų parduotuvių atvežta ( jau truputį pasenusi ) ir sumalama į vieną krūvą ir šildoma... Žinau tai nes mano teta ten dirba ir pasakojo.
P.S. Nenoriu kurti naujos temos taigi paklausiu čia . Man užvakar per kūno kultūrą , per atsiskaitymą pradėjo labai skaudėti galvą. Nė karto taip nebuvo dar skaudėję , vos parėjau namo maniau jau nuvirsiu pakelėj. Ar tas galvos skausmas gali būti nuo mitybos ? Kokių dar vaistų parekomenduotumėte stirpių vaistų nes tie kurie per TV reklamuojami ne ką man padėjo ( Man 14 metų) .
robiertas parašė:
BroniuxXx, tai, kad nebuvai užvalgęs? Išsekai
Bet aš niekada rytais nevalgau ir nieko nebūdavo ... Na arbatos išgeriu ir jei vakarienės nevalgau tai dar sumuštinį. Bet galėjo ir išsekimas būti nes Kūno kulutūra buvo antradienį , o pirmadienį dariau AA3 ( pirmą savaitę ). Kartais vos skaudėdavo bet greit praeidavo. Šiandien trupūtį krepšinį pažaidžiau ( jau pavalgęs p pamokų ) ir vėl pradėjo skaudėt.
O tai kokių vaistų gal pasiūlimtum stiprių kaip mano amžiui ?
robiertas parašė:
Bet aš niekada rytais nevalgau ir nieko nebūdavo ... Na arbatos išgeriu ir jei vakarienės nevalgau tai dar sumuštinį. Bet galėjo ir išsekimas būti nes Kūno kulutūra buvo antradienį , o pirmadienį dariau AA3 ( pirmą savaitę ). Kartais vos skaudėdavo bet greit praeidavo. Šiandien trupūtį krepšinį pažaidžiau ( jau pavalgęs p pamokų ) ir vėl pradėjo skaudėt.
Nuo AA3 pirmos savaites negalejo apsvaigt nes ten nesunku pirmoi savaite jeigu butu 10 savaite tai butu gal nuo nuovargio.O dabar tai paprasciausiai gal issekai nepavalgiai ryte ir apsvaigo galva
robiertas parašė:
Nuo AA3 pirmos savaites negalejo apsvaigt nes ten nesunku pirmoi savaite jeigu butu 10 savaite tai butu gal nuo nuovargio.O dabar tai paprasciausiai gal issekai nepavalgiai ryte ir apsvaigo galva
Tai taip ir bus - išsekimas. Beja savaitgalį dar sunkiai miške dirbau.
Tevai duoda 5lt, mokykloje nusiperku talona uz 1lt papigiai(kiti uz 2 parduoda) is tu kurie nemokama maitinima gauna bet yra labiau linke "prastumti" talonus. Duoda ivairiai: dazniausiai koks nors pjausnys, patinka valgyklos cepelinai, kugelis, varskes apkepas, desreles.
Harder, Better, Faster, Stronger
AIR ALERT IV - u?baigta. 2011.01.15
Laisvydas parašė:
O ka kebabas blogas maistas? mesa, darzoves
Tai aisku blogas, visi greiti maistai blogi. Dar pradedam sakyt kad pica yra maistingiausia... Aisku man patinka tokie dalykai, bet zinau kad jie nesveika. Statine su uzrasu "Taukai" galima pavirsti.
Harder, Better, Faster, Stronger
AIR ALERT IV - u?baigta. 2011.01.15