Cmon parašė:
Pavyzdžiui, mano ūgis kažkur 180cm, o svoris apie 67 kg, tai čia reiktų priaugt svorio ar normalus jis yra? P.s. anksčiau galvodavau, kad normalus, bet dabar galvoju, jog gal ir reiktų kažkiek priaugt...
Tikrai normalus va man tokiam 56kg sverianciam tavo ugio reik priaugt ;D
inixas parašė:
Noreciau priaugti truputi svorio .
Na sportuoju beveik kiekviena diena valgau gan ispudingom porcijom ;D
Vistiek neitruputi nerpiaugu
jei sportuoji tik kasi zaisdamas ir treniruodamas krepsinio elemntus gali daryt atsispaudimus ir prisitraukimus as pries metus ar du va panasiu laiku pradejau daryt atsilenkimus ir atsispaudimus ir iki vasaros priaugau 7 kg ir vis aisku jei nedarai jau ju .Ir as nevartojau jokiu papildu
Mano ugis 162cm/39kg. Cia normalus svoris? ;D Nes kai nuejau pas daktarus ten sveikatai tikrint, svere buvo 36kg tj sake tipo mano amziaus reiktu priaugt 6kg ar kiek ten. Man 12metu.
Dėl papildų tai grynai nusišnekat. Krepšininkams svarbiausi papildai yra angliavandeniai (juose yra ir nemažai baltymų) paskui vitaminai, mineralai ir amino rūgštys.
Sh3dyS parašė:
Dėl papildų tai grynai nusišnekat. Krepšininkams svarbiausi papildai yra angliavandeniai (juose yra ir nemažai baltymų) paskui vitaminai, mineralai ir amino rūgštys.
Sh3dyS parašė:
DDDDDDDD patinka man tokius paskaityt DD
Tai sakyk ką blogai parašiau? Pasidalink su visais savo išmintim.
Jei jau taip prašai. Angliavandeniai jokie maisto papildai, juos gauname su maistu - tai pagrindinis mūsų energijos šaltinis. Juose nėra jokių baltymų. Baltymai - pagrindinė statybinė medžiaga. Jų taip pat yra maiste. O dėl papildų krepšininkams išskirčiau kreatiną, proteiną arba minėtas aminorūgštis. Nes tokie Kaip NO ar testosterono skatintojai krepšininkams manau nereikalingi, ypač tokiam amžiui, kai daugelis saito lankytojų dar labai jauni.
Robas23 parašė:
Jei jau taip prašai. Angliavandeniai jokie maisto papildai, juos gauname su maistu - tai pagrindinis mūsų energijos šaltinis. Juose nėra jokių baltymų. Baltymai - pagrindinė statybinė medžiaga. Jų taip pat yra maiste. O dėl papildų krepšininkams išskirčiau kreatiną, proteiną arba minėtas aminorūgštis. Nes tokie Kaip NO ar testosterono skatintojai krepšininkams manau nereikalingi, ypač tokiam amžiui, kai daugelis saito lankytojų dar labai jauni.
http://maistassportui.lt/index.php?cid=3996#tab2
Aš kalbėjau apie tokius papildus. Jie dar kitaip vadinami kaip angliavandeniai. Nesupratai ką aš praeitoj žinutėj rašiau.