Į tema...Žinoma,sutinku čia su daugeliu,kad nereikia jums čia vartot visokių kreatinų ten dar kažkokių.Juos vartoja tik rimti sportininkai tokie kaip Ž.Savickas ir pnš.
Na man yra 18 metu ir as dvi dienas per savaite einu i stangine.Ir dabar pradejau vartoti kreatina.Bet esu skaites ir girdejas kalbu kad baigus ji vartoti visi rezultatai dingsta.Yra kas susidures?
Pats pradejau intensyviai sportuoti,ir pasitariau su draugu (Jis 2metus sportuoja) Ir man,kaip krepsininkui,pasiule naudoti energetikus, jie padidina istverme,raumenu mase,padidina energijos galia. O energetikus vartojant kartu su kreatinu padideja 50% poveikis Pats pirksiu pabandyti menesiui Pirksime is internetines parduotuves kartu su 4draugais Tad susidaris nemaza suma (500lt~+) tai prides dovanu (RED SHOT atrodo) juos istirbdai vandenyje ir pries varzybas isgerus kokias pora valandu duoda daugiau energijos,istvermes ir pns (RED SHOT yra energetikai,ju nereikia naudoti su kreatinu,jie yra trumpalaikiai ir jie suteikia energijos tik ~porai valandu)
Tomax gerai sakai tokie jie ir sportininkai, nes nelabai tikiu kad daug kad 13 metu galetu jau aa3 daryt, nesakau kad nepadarytu bet tikrai labai mazai13 metu padarytu aa3, o del kreatino tai nelabai reikalingas tokio amziaus kaip 13, sveikata gali sugadinti ir isvis prifesonalu netapsi
Kreatinas - populiariausias priedas sportininkų tarpe. Jo vartojimas padidina fosfokreatino resintezę raumenyse, padidina raumenų jėgą ir intensyvumą, o taip pat padidėja ištvermė, aktyvumas ir, žinoma, didėja raumenų masė.
Nemanau, kad nuo kažkokių papildų didės raumenų masė.
Ir neatrodo jog čia jis kažką padeda.