Parašyta 23-02-2011 10:53
Sveiki gal turite patarimu kaip galima atsisakyti maisto arba parasyti koke dieta. nes stengiuosi valgyt maziau o prisivalgau dar daugiau. Laukiu patarimu
mistery parašė:
Sveiki gal turite patarimu kaip galima atsisakyti maisto arba parasyti koke dieta. nes stengiuosi valgyt maziau o prisivalgau dar daugiau. Laukiu patarimu
Pritariu Laisvydui, cia mazdaug sausainiai, bandeles ir t.t. nesveikas maistas, baisiausiai storina. kvaili stereotipai... Siaip abejoju ar yra siame pasaulyje toks zmogus kuris visiskai nevalgytu saldainiu ar dar kazko, tie patys LeBronai, Kobes, kulturistai ar dar kazkas juos valgo
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
DribllePro21 parašė:
Pritariu Laisvydui, cia mazdaug sausainiai, bandeles ir t.t. nesveikas maistas, baisiausiai storina. kvaili stereotipai... Siaip abejoju ar yra siame pasaulyje toks zmogus kuris visiskai nevalgytu saldainiu ar dar kazko, tie patys LeBronai, Kobes, kulturistai ar dar kazkas juos valgo
Na bet ne per daug.. Ir jie retkarčiais, bet ne kiekvieną dieną, kad negalėtų sustot. O čia jau tokia bėda, kad nebeatsikrato žmogus pagundos.
Nedukass, tai faktas, kad ne kiekviena diena, bet kazkiek valgo, o temos autorius gal nori visai atsisakyti to maisto, tai noriu pasakyti, kad kazin ar yra kas atsisakes jo
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
DribllePro21 parašė:
Nedukass, tai faktas, kad ne kiekviena diena, bet kazkiek valgo, o temos autorius gal nori visai atsisakyti to maisto, tai noriu pasakyti, kad kazin ar yra kas atsisakes jo
Ai, dabar supratau. :] Bet neišeis atsisakyt taip visai visai maisto.
Man tai pvz lengva atsisakyti nesveiko maisto. Reikia turėti valios, tiesiog nežiūriu ir nesimaitinu visokiu šlamštu. O ypač kai pradedu daryti treniruotes ir visokius pratimus.
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 13-07-2011 23:17
mistery parašė:
Irmantuxz parašė:
mistery parašė:
Buvau pradejas gert piena kai uzsinoriu valgyt labai bet mama nebeleidzia gert
Biški sujuokino kaip gali mama neleist gert pieno?
Sako saltas ziema nesveika susalsi
Man tai irgi podažniai mama burba kad daug pieno geriu, nes naminis, riebus toks ;D O kas dėl tos mitybos, tai neesu labai sveikai besimaitinanti. Nors, kai man draugė pasakojo kad Makdonalde po varžybų matė Juventusą, valgantį belenkokiais kiekiais, tai puikiai matosi kad ir krepšininkai neatsisako to nesveiko maisto
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?