Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 09-04-2010 21:14
BlackRose parašė:
Malonu matyti ir panelių čia. Pirmiausia amazing, kartais krepšinyje nelieka laiko galvoti prieš veiksmą, dažnai tau apsispresti reikia per sekundę.
To augusta, mokymuisi logikos mano manymu reiktų kitam asmeniui tau pateikti situaciją, o tu kuo greičiau turi pasakyti kaip elgtumeisi. Tam tiktų koks treneris manau. Kad ir mūsų gerbiamas ir mylimas vadovas, Laisvydas.
Nemanau, kad koks rimtas treneris norėtų manim rimtai užsiimt. Esu eilinė mergiotė iš kaimo, ne vunderkindas koks tai nelabai yra prasmės trenirot mane rimtai
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Na nebūtinai ir treneris, galima ir su tiesiog paprastu žmogumi, kuris turi galvą ant pečių ir gali labai įvairių situacijų tau prigalvoti. Po ttuputiį atsiras logika, plius loginiai uždaviniai padėti gali
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 09-04-2010 21:20
BlackRose parašė:
Na nebūtinai ir treneris, galima ir su tiesiog paprastu žmogumi, kuris turi galvą ant pečių ir gali labai įvairių situacijų tau prigalvoti. Po ttuputiį atsiras logika, plius loginiai uždaviniai padėti gali
Nu bus matyt. Dėkui už patarimą.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Parašyta 09-04-2010 22:31
Manau, kad svarbiausias dalykas geros, susizaidziusios komandos yra gebejimas sukurti idealia arba nors tikrai gera padeti kuriam nors zaidejui mesti arba atakuoti krepsi, nesvarbu ta patogia pozicija padaro centras ar izaidejas ir pan, svarbiausia visos komandos mastymas ir gebejimas numatyti kas bus toliau atlikus vienoki ar kitoki veiksma ar pastacius sienele ir pan
P. S. ir siaip man patinka BlackRose temos ir vedamos diskusijos, jis skatina visus aiskiai argumentuoti savo teiginius, o ne kalbeti sms'ais uz tai didelis pliusas
Norint gerai zaist reikia ir suoly ir greity viska turet bet sutinku kad mastymas vienas svarbiausiu dalyku. Vistiek man atrodo kad geriausiai aikstei turi mastyt izaidejas, nes jis yra treneris aikstelei ir jo turi visi klausyt tai jai jis darys chaosa tada ir komanda taip zais.