Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 01-02-2012 21:00
Nager parašė:
Pas mane kaime(nors ir nezaidziu rimtuose rungtynėse nebent tarpklasinės) tai kiekvienas ziuri kad tik geresnis būtų. Kadangi aš seniausiai iš visų bendramečių žaidžiu tai ir turiu daug patirties. todėl ten bet kas atvykęs palūžtų nes už menkiausią klaidą gali gaut į galvą. Tai išsiugdyt pasitikėjimą neimanoma.
Esu mačiusi tarpklasinių lygio krepšininkų, ir jų žaidimą, bei esu pati su jais žaidus.
Mano patarimas tau - ieškok komandos (sorry, bet, kamuolį gainiojančios bernų bandos, kurių dauguma nieko nesupranta apie kašį, komanda nelaikau).
Ten tikrai gausi pelnytos kritikos ir komplimentų, ir galėsi tobulėti.
Nėra prasmės taip sureikšminti savo kaimo "žvaigždučių" kritikos.
Sėkmės.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
dėkui, aš ir nesureikšminu tos bandos bet einu lošt save tobulint ne kitų beje komanda tai rinktinė nebent bet iki jos man dar metus laukt. Teks kentėt...
Parašyta 01-02-2012 22:27
Nager parašė:
dėkui, aš ir nesureikšminu tos bandos bet einu lošt save tobulint ne kitų beje komanda tai rinktinė nebent bet iki jos man dar metus laukt. Teks kentėt...
Kokia rinktinė, jei nepaslaptis?
Patariu susirasti komandą, kurioje galėtum visą laiką žaist. Kur kas daugiau išloši, negu ganydamasis su banda.
Parašyta 02-02-2012 14:29
Nager parašė:
Žinau bet.. tada vazinėt į kitą miestą, per daug pajamų reikalautų. O šiaip rinktinė tai Kražių.
Pasidomėk, šiaip sporto mokyklos skiria važinėjimo talonus (su jais nemokamai galima važinėt autobusais). Utenoje, pas mus bent jau taip, nemanau, kad pas jus kitaip būtų . Susiek su treneriu ir paklausk dėl šitų dalykų.
Na, jeigu ir negali žaisti, nenuleisk rankų - treniruokis individualiai .}
Parašyta 03-02-2012 20:04
Ejmis parašė:
Seip galiu pasakyti kad tie kurie tik invidualiai treniruojasi, tai paskui ir tezaidzia lauke su draugais.
Dauguma taip, dėlto ir sakau, kad prašytųsi į kokią komandą. Galiu duoti 95% kad jis sau tai gali leisti, tiesiog per mažai to nori. ir tai neįtakoja finansų, jis visiškai nemokamai gali važinėti į treniruotes ir panašiai. Žinau vieną vaikiną iš mano kaimo, kuris taip važinėdamas prasimušė į labai aukštą lygį.
Lygiai taip pat, aš nieko nepasiekiau. Visada kaltinau bet ką, tik ne save. O galiausiai supratau - viskas, ko man trūko - noro.
Hm, susidariau galimybes trenieruotis invidualiai ir su komanda beveik kiekvieną dieną. Dirbu sunkiai ir daug, bet žaidimas po truputį, labai mažais žingsneliais gerėja. Taip, kad nenorėkit nieko per greit pasiekt. nukrypau kaip ir kiti nuo temos.
Jeigu turi pakankamai gerus finansus tai tik siūlau važiuoti į didžiuosius miestus... Nes aš pats galvojau, kad ai čia nieko ten ar ŠMKA ar kokia Pasvalio Sporto mokykla nieko nesiskiria, bet kai nuvažiavau ten, tai oj oj pamačiau kokios ten perspektyvos tobulėjimui ) Kurių mažesniuose miesteliuose beveik nėra jeigu ten treneris su mažai patirties