siaip tai Siskausko suolis pakankamai ispudingas, mano ziniomis jis jau 14 metu neblogai dedavo is virsaus, beto turi labai ilga zingsni, kas jam padeda prasiverzti.
Fiziniai duomenys siuolaikiniame krepsinyje lemia labai daug, nes kuo aukstesnis krepsinio lygis, tuo zaidejai greitesni ir stipresni. Tad fizinis pasiruosimas turi buti ypatingai geras jei norite siekti profesionalaus krepsininko karjeros
na tiesiog siskauskas neberizikuoja ir kazkokiu super dejimu nedaro, vistik amzius, o jei dar kas nors atsimena kai syska zaisdavo Lietuvos Ryte tai idedavo tikrai graziu dejimu na bet nenukrypkim nuo temos...noriu pasakyti, kad fizinis pasiruosimas labiau priklauso nuo jusu paciu, nes tam nereikia lankyti nei krepsinio mokyklu, nei stanginiu, galite fizinius pratimus daryti kad ir savo kambaryje, o istverme gerinti krosiukais.
nu pvz Lebronas..jis dar jaunas todel visaip draskosi...delioja ir t.t...Sakome jog jis sawanaudis....kobe irgi toks buvo,bet su metais pradejo zaisti protu..dabar as jo niekaip nepavadinciau savanaudziu...su metais ir Lebronas nebebus toks jau savanaudis
Kobe losia dabar tik pergalei, komandos rezultatai stulbinantys ir vistiek Bryantas kandidatas i MVP, nors ne pirmas kandidatas bet realus sansai kad dabartiniu zaidimu gali vel tapti MVP
Harder, Better, Faster, Stronger
AIR ALERT IV - u?baigta. 2011.01.15
Lebronas savanaudis? Gal jus tik is top 10 taip sakot bet pažiūrėkit nors vienų kitų rungtynių statistika dar kai ilgas lošia jis po 7-8 asistus atlieka kartais net įžaidėjai tiek neatlieka o jis vos ne stabiliai 30~ taškų, 7~ reb, 7~ perdavimai nu tai tikrai ne mazai
Primenu kad cia tema ne apie Lebron James, o apie tai kaip nelankant krepsinio mokyklos save lavinti, tobulinti. Dirbti-treniruotis reikia visiems ir juodaodziams ir baltaodziams, ir net kvaila apie tai diskutuoti.
kodel jus reguojat i tokius zmones? vienintele jusu reakcija turi buti informavimas mane PM zinute ir tokie tersejai iskart yra pasalinami, o dabar gaunasi, kad dar prie tu bereiksmiu pranesimu jus dar kelis parasote tokius savo, kam to reikia? skaityti norime idomius ir issamius komentarus o ne kazkokius atsiprasant pyrstelejimus
seip norejau pasiteirauti pas laisvyda tarkim as jau 17metis ugis 185 cm zaidziu gerai ir noriu siekti krepsininko karjeros bet esu is kaimo tai ka man daryti? kur galima parodyti save ir t.t
tomooox parašė:
seip norejau pasiteirauti pas laisvyda tarkim as jau 17metis ugis 185 cm zaidziu gerai ir noriu siekti krepsininko karjeros bet esu is kaimo tai ka man daryti? kur galima parodyti save ir t.t
Mano tokia pati problema. Kuri man taip pat yra aktuali.
Na kol busit kaime tai jusu tikrai niekas nepastebes. Cia matematika labai paprasta. Jei isties norit ir esat pasiryze tapti profesionaliais krepsininkais turite rodyti savo iniciatyva, aktyvuma. Juk cia kaip ir bet kokioje veikloje, nebutinai krepsinyje, jei nori kazko siekti turi buti aktyvus visuomenes pilietis.
Kalbant toliau apie krepsininko karjera, tai reikia stengtis dalyvaut visuose turnyruose, kurie vyksta Lietuvoje, kad ir mažuose 3x3, bet tai jums duos naudos, pratinsites prie varzybu, igysite patirties, o jei isties gerai zaidziat jus su laiku tikrai pastebes. Tik negalvokit kad cia viskas taip labai paprasta. Vienam turnyre sudalyvauti neuztenka. Turi buti pastovus dalyvavimas visur kur imanoma.
Zinoma is pat pradziu jusu i NBA niekas nepakvies, bet uzteks pasiekti RKL lyga ar studentu lyga, o is ten jau pastebes NKL treneriai, nes jie pastoviai pasiima perspektyviu zaideju is tu lygu, o kai prasimusit iki NKL tada jau ir iki LKL nebus tolimas kelias.
O jei nera galimybiu keliaut po Lietuva tai vienintelis jusu sansas - maksimaliai dirbti individualiai. Miegot su krepsinio kamuoliu ir daug dirbti fiziskai. Nes siuolaikiniame krepsinyje daug ka lemia jega. Kad ir tas pats lebronas jamesas. Jis neturi ten nei kazkokio stebuklingai taiklaus metimo, nei ten kazkoks proto genijus, bet tiesiog turi didziule jega, greiti, suoli ir tai jam padejo tapti vadinamuoju "krepsinio karaliumi".