Neprašau kreditų jokių neduokit dėl manęs džiaugiuos, kad 3 vieta paėmiau. Bet kažkodėl man joks narys neužkliūna ir nesikabinėju prie nei vieno nario.
Tiems , kas užmane balsavot didelis AČIŪ . Man tai didelis įvertinimas . Tikrai nesitikėjau tokio jūsų įvertinimo : TOP 20 > 4 vieta , geriausio naujoko > 3 vieta , kultūringiausio > 3 vieta , draugiškiausio > 1 vieta . AČIŪ , dar kartą užtai . Kitais metais tikiuosi dar pakilt aukščiau .
Man tų kreditų visai nereikia , svarbiausia narių įvertinimas , jug neviskas tais kreditais matuojama , bent man .
P.S; Gaila , kad rinkimuose savo nuomuonės neisakė adminai .
Autorius
RE: [--REZULTATAI--] Tinklalapio 2010 metų nominacijos
mindecz parašė:
Neprašau kreditų jokių neduokit dėl manęs džiaugiuos, kad 3 vieta paėmiau. Bet kažkodėl man joks narys neužkliūna ir nesikabinėju prie nei vieno nario.
Man tai atrodo, kad tu daug ką knisi rašinėdamas bereikšmes žinutes. Aš už tave jaunesnis, ir tai, nemanau , kad daug ką užknisu, ir kalbu nesamones ( nu gal kur nors ir nusišneku) . Suauk biški. Kas tau iš tų kreditų ? Man tai atrodo, kad išvis Pupajui ir Broniui reiktų duot kreditų vien už tai, kad stengias dėl tokių kaip tu. Nebūtų jų - nebūtų konkurso - nebūtų trečios vietos - nebūtų verkimų tavo. Džiaukis, kad kažkas rengia tokius konkursus, o jei tau kažkas nepatinka, kitą kart kai kažkas panašaus vyks, galėsi paprašyt, kad už tave nebalsuotų.
Autorius
prisiskaičiau ir prisižvengiau, kas tau mindecz iš tų kreditų ar apdovanojimų? nieko. čia tik portalas, o ne realiam gyvenime tau duos prizus. dar džiaukis, kad išvis kažkas už tave balsavo, gal tu išvis kitą kartą nedalyvauk niekur ir nereikės verkt, kad neduoda prizų ar kreditų.
beje, noriu padėkot visiems, kas už mane balsavo, kad nepamiršot, kaip dabar čia nelabai pasireiškiu. : )
Autorius
Tai sakau, kad kreditų nereikia kam kartot kiekvieną žinute !. Tik noriu pasakyt kai kurie varo ant manęs, kad bereikšmes žinutes rašau sutinku kai kurias ir rašau bet ne visas. Pasakykit kas nors kuom jūsų žinutės naudingos ? ką padėjot kitiems? ir kokių patarimų davėt? Kiek pastebiu čia tiems patiems nariams ištisai užkliūna kai kurie normalūs tai nieko nesakau.
SkirmizZ tau iš viso patylėt pats matai, kad irgi nesąmones rašai. Nu laukiu dabar jūs pradėkit varyt.
Tai mes jei nežinom ką pasakyt tai ir nesakom , nesvarbu, kad nieko apie tai nesuprantam ar pnš , o tau reik pasireikšt nors ir nieko nenusimanai , o įsivaizduoji , kad daug apie kašį žinai , žinai apie nba ir viskas daugiau nieko.
Autorius
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 07-01-2011 22:35
O, su KKM'u antrą/trečią vietą dalinuos tarp linksmiausių.
Iš tikrųjų,geras dalykas tos nominacijos, šiek tiek privertė mane susimąstyti apie tai, kad esu kiek per daug kritiška, reik apsiraminti biški.
Viskas čia labai gerai, ir smagu, kad tokie dalykai vyksta.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Autorius
Toma, manau kaip tik gerai, nes veliau kai kurie susidarys nuomones apie kitus "adminu numyletinis" ar ka panasaus, nu supratai ka mazdaug norejau pasakyt ir be to is adminu puses tai butu per daug neobjektyvu
Autorius
Augusta parašė:
O, su KKM'u antrą/trečią vietą dalinuos tarp linksmiausių.
Iš tikrųjų,geras dalykas tos nominacijos, šiek tiek privertė mane susimąstyti apie tai, kad esu kiek per daug kritiška, reik apsiraminti biški.
Viskas čia labai gerai, ir smagu, kad tokie dalykai vyksta.