Nu wa, parasykit kokiu 5 zaideju nemegstat ir kodel...
Mano nuomone:
1.Derick Sharp (nes nuzude Zalgiri savo tritaskiu)
2.Kobe (nekenciu savanaudziu zaideju)
3.D.Bassile (tolimais metimais nuzude Lietuvos rinktine Atenuose)
4.Kareem Rush (zude Zalgiri, ir kai grizo i NBA ware ant LIETUVOS)
5.Gasol (nzn kodel, bet as jo nekenciu)
1.Dunkan (nepatinka jis man,negaliu nieko pakeist)
2.Beard (zaide zalgiry bet net y treniruotes neidavo,pasikeles,nepatinka jis man)
3.Bassile (sutinku su robertu)
4.Jomantas (kazkoks jis man levas )
5.Bruce Bowen (senas,jau laikas jo pasibaige,netinka jis man nba)
1. T.Parker(sustume ant jasikewiciaus ir seip jis lopas)
2.T.Beard (sutinku su n-15, ir dar man nepatiko tai kad jis metydawo 3taskius ir beweik wisad pramesdawo)
3.Jomantas(duxas kazkoks ir tiek)
4.L.James(taip duxas irgi ,nepatinka man kaip jis losia)
5.Petravicius(nepatinka man kad ji taip aukstina nors jis per warzes tiesiog meto laiswas o kai buna uzdengtas bloka gauna )
nu sakau, varo ant lr krepsininku, nes patys uz zalius.... tai as galiu irgi pasakyt : jankunas - siaip duxas , maciulis - negrazus ir per daug uzsikacialines ir pan... as ir galiu visokias nesamones prirasyt...
tai taip iseina kad nereik tokios temos nes jei nepatinka koks LR ar Z zaidejas tai negalima issakyt savo nuomones bus jau tas pats kas varymas ant kitos komandos zaideju
1.Larry Hughes zaidejas perdaug pasitikintis savimi.Meto bet pataikomumas 25% ir aplamai tokia alga ;d
2.Kareem Rush gerbiau ji kaip zaideja nors sergu uz zalgiri;] ranka taiklia turi ,bet lietuvoje kalbejo apie musu sali vienaip , o sugrizes gimtinen vare kaip begalejo.
3.SHAQ labai jau pasikeles.
4.Jomantas nepatinka man jo zaidimas paprasciausiai ta vaidyba .
taigi niekas ant jokio ryto newaro, nes as tik paminejau Rusha, nes jis ware ant Lietuvos...Be to, daug kas paminejo ne tik ryto zaidejus, bet ir bearda...
1. duncan, nes jis mane uzpiso per finala vs cavs, kai ilga dulkino.
2. wade, nes is toli nepataiko, be dejimu nieko daugiau ir nemoka.
3. VC, nes sy sezona mala suda.
4. tinsley, nes jis daug meta, bet mazaj ymeta, beto supiso saro karjera nba.
5. wisa T-Wolves komanda, nes sy sezona nba laimejo NET 5 rungtynes ir patyre wirs 30 pralaimejimu
1.Ronald muray (nepatinka jo zaidimas)
2. lebron( labai arogantiskas)
3.arenas ( per daug gerai apie save galvoja)
4.mantas kalnietis ( nes su ilgom koinem , kurios jam visiskai netinka)
5.felipe rėes (atrodo kaip cigonas nors yra ispanas)
man nepatynka tik cobe nes jis lopas losia tik vienas ,o gal nereikia ant jo stumt gal jis mano kad jo komandos nariai lopai ir nepasuoja jiem nes nepasitiki jais ,man ir taip buna jai draugeliai grybauja losiu vienas bet taip man buna retai
KOBE parašė:
1. duncan, nes jis mane uzpiso per finala vs cavs, kai ilga dulkino.
2. wade, nes is toli nepataiko, be dejimu nieko daugiau ir nemoka.
3. VC, nes sy sezona mala suda.
4. tinsley, nes jis daug meta, bet mazaj ymeta, beto supiso saro karjera nba.
5. wisa T-Wolves komanda, nes sy sezona nba laimejo NET 5 rungtynes ir patyre wirs 30 pralaimejimu
tu cia suskeliai.... "wade, nes is toli nepataiko, be dejimu nieko daugiau ir nemoka." NUSISNEKI........ tau iki wade toli toli dar ....
ir dar wiena prie sawo nemegstamiausiu pridesiu- o tai lietuwos zwaigzde SABONIS ,krw kaip to pydaro nekenciu ,duxas kazkoks krw tipo lietuwos diewas nxo jo ziadimas buwo wien tik kabliai arba is po ksases o jis juk nieko nemokejo manyciau marciulionis uz ji buwo tris kart geresnis