Na aš nežinau, negalėčiau išskirt nemėgstamiausių žaidėjų, nes neapykantos jiems aišku nereiškiu, bet tebūnie:
1. Kobe Bryant - man asmeniškai jis nepatinka. Jis geras žaidėjas, tikrai neveltui NBA žvaigždė, tačiau ne prie širdies jis man.
2. Paul Pierce - labai pasipūtęs žaidėjas, kuris aukština labai save.
3. Gilbert Arenas - jis man nepatinka nuo tada kai prasidėjo tas skandalas, su ginklais. Kai nutaikė į savo komandos narį ginklą, tai jau nežinau. Viršūnė.
4. Artūras Jomantas - jis labai jau nešvariai žaidžia. Kadaise buvo geras krepšininkas, tačiau prisimenant kaip jis žaidė prieš Žalgirį.
Viskas.
Beje, nebūkit gi bukagalviais tokiais, negalima nekęsti/nemėgti žaidėjo vien dėl to, nes jis nepataiko tritaškio, ar aplamai blogai žaidžia. Gal norėtumėte atsidurti jų vietoje? Manau norėtumėt, bet ar sakytumėt, kad profesionaliam krepšiny yra labai lengva žaisti.
Redaguotas Newk 04-01-2011 18:59
Kad nepasakyčiau, kad Pierce yra pasipūtęs, galbūt tik kartais mėgsta nešvariai sužaisti, o šiaip kiek teko matyti Bostono komandos video iš rūbinės ir t.t. tai matosi žmogus prie prikolo , ir šiaip ten pas juos atmosfera nereali. O kalbant apie Arena tai jis jau senai, dar prieš tuos ginklus yra nesamonių pridaręs, šneka negalvodamas ką šneka, buvo atsiradę prieš 3-4 metus pilna idiotiškų jo nusišnekėjimų. Ir šiaip jau pasipūtusį jį labiau laikyčiau.
cikiux parašė:
1. Bryant (nes jis krw debils yra gejus wa irodymas http://www.youtube.com/watch?v=KkwCVcDc_mM
2.Duncan nes krc kazkokie keisti tie jo judesiai man nes noris pist i galwa jam krc..
3.Petravicius nes nx wisa lietuwos olimpine komanda per ta medi gawa malku nu tj krc..
4.S.O'neil nes wieni dejimai ten pas ji..
5.Nene nes jis liewas yra i tiek..
1.LeBron James (pasikėlęs)
2.Chris Bosh (pasikėlęs, ir šeip nepatinka)
3.Manu Ginobili (per daug apsimetinėja, krenta nors jo niekas nestumia)
4.Brian Scalabrine (ryžas kažkoks, aikštelėje nieko nepadaro)
5.Luke Walton (nieko nepelno, išvis nenaudingas ir šeip nepatinka)
1.Brian Scalabrine (nes net nepanašu į NBA lygos žaidėją)
2.Dirk Nowitzki (nepatinka man toks jo žaidimo stilius)
3.Chauncey Billups (nes per daug pasikėlęs ypač USA rinktinėje)
4.Marc ir Pau Gasol (nepatinka ir tiek man šitie Ispanai)
5.Kobe Bryant (mažai dalinasi kamuoliu, pasikėlęs)
1.Navvaro(geras zaidejas, bet nepatinka man jo zaidimas,visada bijau kai jis prie trapoko ruosiasi mest i lietuvos rinktines krepsi).2.Z.Ilgauskas(pasiputes akiplesa, NIEKADA nebuves rinktinej.3.Jomantas(specialiai traumuoja zaidejus ir jo zaidimas tiesiog apgailetinas).4.Collins(per daug issidirbineja).5.Sharpas(del to nelemto tritaskio i zalgirio krepsi, na nieko, atkersisim mes maccabi uz tai dar )
Bet mėgsti Carmelo kuris yra 3kart savanaudiskenis...
Nėra kuo lyginti su Bryantu. Kai pažiūriu rungtynes tai baisu. Beveik vienas visada meta. Nesvarbu ar du gina gynėjai ar pnš, vistiek meta. Nu Melo irgi yra toks savanaudis, bet jau ne taip.
Larisw parašė:
1.Kobe nes per dauk savanaudis
2.Gecevicius jis lievas nebemoka metit tritaskiu
Kobe savanaudis?
GECAS NEMOKA TROICU METYT?!?!
Ištikrūjų tai taip apie Kobe šį sezoną nepasakyčiau...
O man kažkaip jis labiau pradėjo pasuotis, atlieka pick& roll, turbūt nežinai ką reiškia savanaudis...
Nu bet čia nepriekaištas, nes kiekvienas turi savo nuomone, bet su tavają aš nesutinku...
1. Ginobili (per daug vaidina)
2. Parker (nzn)
3. World Peace (tipo kietas kad pasikeitė pavardę)
4. Jugoslavijos rinktinės (kad Lietuvos rinktinę 95 nužudė)
1.Jomantas (grybas)
2..Luke Walton (as ji 1ant1 ablosciau)
3.Rush (sustume ant lietuvos)
4.Vlado Ilievski ( ma rods kar per sita sudziu lietuva pries makedonus gavo)
5.Kaspars Kambala (uztai kad tas lochas pries lietuvos rinktine sokinejo)
Who doesen't kill you, makes you stronger...[b][/b]