Per savo karjerą nepataikiau daugiau nei 9000 metimų; pralaimėjau beveik 300 varžybų; 26 kartus man patikėjo mesti lemiamą metimą, kurio neįmečiau. Gyvenime man nesisekė daug daug kartų, būtent todėl pasiekiau sėkmę. (Michael Jordan).
Dick Vertleib: Tai yra antras labiausiai jaudinantis žaidimas sporto salėje, o kiti neturi žiūrovų.
Charles Barkley (Per krepšinio batelių reklamą, 1993): Čia yra mano nauji bateliai. Tai tikrai geri bateliai. Jie nepadarys tavęs tokio turtingo kaip aš, jie nepadarys tavęs tokio šoklaus kaip aš, jie taip pat nepadarys tavęs tokio žymaus kaip aš. Tačiau tu turėsi tokius pat batelius kaip aš. Tai ir viskas.
Charles Shackleford: Kairė ranka, dešinė ranka, tai visai nesvarbu. Aš esu amfibija.
Jason Kidd: Mes ketiname įjungti šitą komandą 360 laipsnių.
Jerry Tarkanian: Paslaptis tai yra turėti aštuonis gerus krepšininkus ir keturis kitus, kurie džiaugtųsi lyg pakvaišę.
Kevin Garnett (Apie Majamio gynybą): Jie yra tikrai agresyvūs. Jie kaip tarakonai ant duonos tu numeti keletą ant žemės ir ,bum, jie vėl ant duonos.
Earvin Magic Johnson: Jie sakė, kad krepšinio žaidimas mane nužudys. Gerai, bet nežaidimas mane žudo taip pat.
Doc Rivers: Laimėjimas yra kaip dezodorantas jis ateina ir daug dalykų nebedvokia.
Scottie Pippen: Kartais geresnis žaidimas ateina, kaip gniaužtai - su savo taisyklėmis komandoje.
Tim Duncan: Geras, geresnis, geriausias. Niekada neleisk jam ilsėtis. Iki tavo geras bus geresnis, o geresnis geriausias.
Wilt Chamberlain ( Atsakydamas, kodėl jis niekada nebuvo išnaudojęs pražangų limito): Aš išmokau, kad aš negaliu padėti komandai sėdėdamas ant suolo.
Larry Bird (Po laimėtų rungtynių): Mes buvome nuostabi komanda. Mes žaidėme kartu iki pergalės ir kiekvienas žinojo savo vaidmenį Visi žinojo, kad aš ketinu mesti visus metimus.
zalgiriofanas parašė:
PALAIKYKITE Zalgiri si sekmadieni rungtynese pries Talino Kalev. Rungtynes galite stebeti Kauno sporto Haleje, internete - sport24.lt ir 15min.lt/tv bei per Sport1 kanala. pradzia - 18.40
04TheKing parašė: "I don't wanna be Michael Jordan, I don't wanna be Magic, I dont wanna be Bird or Isiah, I don't wanna be any of those guys, cuz when my career's over, I'm gonna look in the mirror & say...I DID IT MY WAY.." !!!
Šita jau buvo , bet dar įmetu : I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.
Michael Jordan
Dirkas Nowitzki
Jei čempionu būčiau tapęs anksčiau, galbūt visam darbui nebūčiau skyręs tiek pastangų ir laiko, kiek atidaviau per pastaruosius 13 metų.