Krepšinis man yra LABAI daug. Net neįsivaizduoju kas būtų jei nebūtų šio žaidimo. Žiūriu įvairiausias rungtynes kiek tik galiu (NBA, EL, LKL) ir pats dievinu jį žaisti. Trumpai - No BasketBall - No life.
Krepšinis, tai karas, o kare yra dvi pusės - viena iš jų tavo. Tavo pusė - kurią tu pats pasirinksi, kur yra tavo draugai ir laimė.
Krepšinis, tai kai aikštelėje pamiršti visas bėdas. Bėdas - kurios tave kamuoja kasdien. Tu tiesiog įsijungi į žaidimą ir viskas išnyksta, lieki tik tu ir kamuolys.
Krepšinis, tai mūsu dalis, dalis kurioje mes jaučiamės laimingi ir stiprūs. Tai mūsų praeitis, dabartis ir ateitis - niekada nesustojame.
Krepšinis, tai tikėjimas. Tikėjimas kuriuo tiki visi. Tikime pergale, sėkme ir savimi.
Krepšinis, tai susiburimas, kai visi su viltim tikisi pergalės ir palaiko savo pusę - vienas už visus ir visi už vieną.
Todėl tai yra viskas kas gali suteikti betkam laimę. Būk tuo, kuom nori būti !
Tai tiesiog žodžiai, kurie man padeda nusiteikti ryžtyngam žygiui
[quote]Pupajus parašė: Krepšinis, tai karas, o kare yra dvi pusės - viena iš jų tavo. Tavo pusė - kurią tu pats pasirinksi, kur yra tavo draugai ir laimė.
Šitas labai patiko. Pupajus galėtų laimėt.
[b]"J?s neturite b?ti stebuklingas, b?ti ypatingas. J?s jau ypatingas, j?s esate j?s"
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 16-04-2011 19:34
Mindaugasz parašė:
[quote]Pupajus parašė:
[b]Krepšinis, tai karas, o kare yra dvi pusės - viena iš jų tavo. Tavo pusė - kurią tu pats pasirinksi, kur yra tavo draugai ir laimė.
Šitas labai patiko. Pupajus galėtų laimėt.
Man taip pat.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Krepšinis tai gyvenimas,o kitiems tai pramoga. Dieną naktį jį gali pažaist, įdomu bus visalaik. Visalaik mes siekiam savo tikslo,laimės bei fortūnos. Jeigu ne krepšinis, šis pasaulis nebebūtų toks spalvos ir gražus. Vieniems tai lyg šuns lakstymas link kaulo,bet kiti be to negali, jeigu sieksi savo tikslo ir nepasiduosi,tu vis būsi pirmutinis! Tad siekim savo tikslo, ir nepasiduokime pagundom! Krepšinis kaip narkotikas,kartą pabandęs niekada nesustosi
P.s Nu cia truputi gryba supjoviau ,bet man tai reiskia krepsini.