Sveiki, taigi sukūriau šią temą ,kad galėtumėt dėti info apie prof. krepšininkus iš kaimų arba miestelių. Manau daugeliui ši tema bus aktuali kurie iš mano mintū vietoviu. Galės bandyti sekti jų pavyzdžiu... Aš pats esu iš miestelio tad ir man paciam aktuali ši tema...
Šeip aš gyvenu Kedainiu rajone tai vienam tokiam miestelyje tai ka zn sulej tik ,kad prie kita mokykla i metus viena karta susitinkam tai krc... I triju varzybu su kasiu nei i vienas nevarom Seip galvoju kai baigsiu desimta klase bandyti varyti i kedainiu gimnazijos atzalyna tai ten lygtais yra kazkoke to atzalyno krepsinio komanda...
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 24-03-2011 16:51
Manau, nėra labai didelės prasmės svarstyti, ar galima prasimušti iš kaimo, ar ne. Užuot tuščiai diskutavę (vistiek nerasit bendros nuomonės), treniruokitės, darykit viską, kad tik prasimuštumėt. Ir žinoma, pernelyg nesinervinkit, jei ir nepasiseks. Jau geriau bandyti ir nepasiekti tikslo, negu net nebandyti siekti. O jei lemta - prasimušit. Labai daug gerų krepšininkų yra iš provincijų, netgi gana neblogas "Juventus" krepšininkas yra mums sakęs, kad geriausi krepšininkai yra iš provincijų. Kodėl? Todėl, kad jie turi kur kas didesnę valią, negu miestiečiai. Jie ją išsiugdo, siekdami prasimušti, tuo tarpu miestiečiai jau ir taip turi idealias sąlygas, jie dažnai laiko save "žvaigždėmis", ir jie nededa tiek pastangų, kiek krepšininkai iš provincijų.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Augusta šeip labai įkvepianti tavo mintis Šeip jei tik turiu laisvo laiko o tuo labiau jei buna geras oras tai as visa diena praleidziu stadijone To ir linkeciau kitiems kurie save bando itikineti ,kad netaps krepsininkais arba nebus jeis nes gyvena kaime... Prie to labiau prisideda miestieciai kurie zemina kaimiecius nors as nerandu visiskai jokio skirtumo...
Parašyta 24-03-2011 19:36
Toffy parašė:
Augusta šeip labai įkvepianti tavo mintis Šeip jei tik turiu laisvo laiko o tuo labiau jei buna geras oras tai as visa diena praleidziu stadijone To ir linkeciau kitiems kurie save bando itikineti ,kad netaps krepsininkais arba nebus jeis nes gyvena kaime... Prie to labiau prisideda miestieciai kurie zemina kaimiecius nors as nerandu visiskai jokio skirtumo...
Dėkui.
Stenkis, dirbk, tik mano patarimas - nepamiršk, kad turi galvą. Jeigu jauti kad kažkas negerai su sveikata, geriau mesk treniruotes ir eik pas gydytojus, o ne gydykis kaip nors "ūkiškai". Kaip bebūtų, sveikata brangiausias turtas.
Anksčiau aš ir pati galvodavau, jei esi kaimietis - nieko nepasieksi. Ir su tokiom mintim netekau net teorinių šansų tapt sportininke. Visiems linkiu tikėti svajone, ir nebijokit, kad iš jūsų pasijuoks. Taip daro tik tie, kurie patys netiki svajonėmis ir patys nieko gyvenime nėra pasiekę.
Augusta> kitus mokini, kad reikia nepasiduoti ir tikėti savo svajonėmis, o pati būdama 15 metų kalbi, kad neturi teorinių šansų tapti profesionalia krepšininke tai kaip suprast?
Marijonas Petravičius, pats geriausias pavyzdys, žmogus kilęs iš kaimo, baigęs dvyliktą klasę (ar vienuolliktą) nusprendė ,kad nori tapti krepšininku ir to pradėjo siekti.Pradėjo važinėti 50km į treniruotes Šilutėje, palankes metus berods, išvyko į JAV , padedamas Stepo Kairio. Ir ką gi, nuostabus krepšininkas.
Parašyta 24-03-2011 19:51
Laisvydas parašė:
Augusta> kitus mokini, kad reikia nepasiduoti ir tikėti savo svajonėmis, o pati būdama 15 metų kalbi, kad neturi teorinių šansų tapti profesionalia krepšininke tai kaip suprast?
Sveikatos problemos.
Parašyta 24-03-2011 19:54
Reik daug dirbt ir stengtis Seip kadangi esu is kaimo neprivazinesi i miesta kas antra diena i sporto mokykla o jau greitai busiu netinkamas zaisti nes sporto maokyklos jiesko jaunu talentu kurie nuo pat mazens vaiksto i sporto mokyklas Bet reikia nenuleisti ranku dauk treniruotis ir tiketis kad kasnors pastebes Tad visiem linkiu sekmes siekiant tobuleti krepsinyje ir nenuleisti ranku
Aš manau ,kad krepšinyje amžius iki trisdiašimties metų yra judrus ir tinkamas prof. sportuoti. Tau nereikia būti labai jaunam ir varinėti į tą sporto mokyklą... Jei būsi talentingas, ryžtingas, išsiskerintis iš kitų, tada manau ,kad amžius tikrai nesvarbu.
Augustei: Čia dėl sveikatos... Man daktarai nedraudė ir neribojo sporto krūvio ir laiko, man tie simtomai pasirekšdavo iki operacijos. Aš iki operacijos kas savaite susirgdavau Taip tęsėsi kol nuvarem pas daktarus kai pradėjo puliuoti ausis. Na o su ta ausim ir daėjome iki operacijos. Po operacijos jaučiuosi puikiai jokių sutrikimų nejaučiu...
t2x parašė:
Marijonas Petravičius, pats geriausias pavyzdys, žmogus kilęs iš kaimo, baigęs dvyliktą klasę (ar vienuolliktą) nusprendė ,kad nori tapti krepšininku ir to pradėjo siekti.Pradėjo važinėti 50km į treniruotes Šilutėje, palankes metus berods, išvyko į JAV , padedamas Stepo Kairio. Ir ką gi, nuostabus krepšininkas.
Parašyta 25-03-2011 15:53
Toffy parašė:
Aš manau ,kad krepšinyje amžius iki trisdiašimties metų yra judrus ir tinkamas prof. sportuoti. Tau nereikia būti labai jaunam ir varinėti į tą sporto mokyklą... Jei būsi talentingas, ryžtingas, išsiskerintis iš kitų, tada manau ,kad amžius tikrai nesvarbu.
Augustei: Čia dėl sveikatos... Man daktarai nedraudė ir neribojo sporto krūvio ir laiko, man tie simtomai pasirekšdavo iki operacijos. Aš iki operacijos kas savaite susirgdavau Taip tęsėsi kol nuvarem pas daktarus kai pradėjo puliuoti ausis. Na o su ta ausim ir daėjome iki operacijos. Po operacijos jaučiuosi puikiai jokių sutrikimų nejaučiu...
Tai šaunu tada. Dirbk, treniruokis.
Beje, aš Augusta, o ne Augustė.
Na esu is Alytaus rajono ir nuo rudenio zadu pradeti lankyti kokia nors sporto mokykla. Tikriausiai Alytui, bet dar kolkas nesidomejau ar ten tokia yra , jei nebus tada galimas variantas yra Marijampole .
Šiaip Lietuvoje labai sunku prasimušti į prof. krepšinį. Kadangi siulo galų labai mažai... O įpač tie kurie yra iš miestelių. Manau jei klubu treneriai pavazinetu po miestelius ,manau rastų daug persprektyvių krepšininkų.