QmDaLs parašė:
ce kaip kam kai kure ir aa3 nedaro ir 15-16 metu deda lengvai o kai kure daro ir nededa ce priklauso nu koju stiprumo
Taigi viskas priklauso nuo ugio, suolio...
Aisku , priklauso ir nuo ugio , suoliau bet vistiek daugiau nuo koju stiprumo. Jiegu raumuo ir blauzdos stiprios tada gali atsispirti stipriau ir auksciau pasoksi. Todel manau , kad nusisnekejau drauge.. :}
O man paciam 13 metu 167 ugis tinkleli lieciu 305 cm kases. ;D Vakar su draugais buvom prie mokyklos kases ten viena labai nulenkta gal 220 cm aukstis. Su 5 dydzio kamuoliu niekaip neidejau vis issokdavo is rankos. Biesas labai jame.
QmDaLs parašė:
ce kaip kam kai kure ir aa3 nedaro ir 15-16 metu deda lengvai o kai kure daro ir nededa ce priklauso nu koju stiprumo
Taigi viskas priklauso nuo ugio, suolio...
Aisku , priklauso ir nuo ugio , suoliau bet vistiek daugiau nuo koju stiprumo. Jiegu raumuo ir blauzdos stiprios tada gali atsispirti stipriau ir auksciau pasoksi. Todel manau , kad nusisnekejau drauge.. :}
O man paciam 13 metu 167 ugis tinkleli lieciu 305 cm kases. ;D Vakar su draugais buvom prie mokyklos kases ten viena labai nulenkta gal 220 cm aukstis. Su 5 dydzio kamuoliu niekaip neidejau vis issokdavo is rankos. Biesas labai jame.
Na as ir 65 cm pasoku ir mano ugis 185,5 is dvizingsnio su viena idedu ir ka? nieko cia stebuklingo,beto reiktu aa3 padaryt kad daugiau pasokt,nes kokiu 5 cm truksta kad su dviem ideciau,ir nemoku su viena koja atsispirt ir su dviem rankom det niekaip neiseina,tai gaunasi kad beveik is vietos dedu... tikiuos iki kito sezono det normaliai jau ir beto neverkit kad ranka maza nusipirkit riesam treniruoklius 10 lt berods ir kasdien darykit pratimukus su juo sutvirtes jusu tas delnas,bent as taip dariau kad apimti kamuoli ir man padejo
ugis 179cm ant orginalo uzsikabinu ydet dar kolkas niekaip ;D o siaip y mazesnes kaskiek kases tai be dideliu pastangu ydedu...rekordas tai y 2.95cm kase ydet tarp koju ;D geriausia diena buvo
Parašyta 06-04-2009 17:31
4real parašė:
ugis 179cm ant orginalo uzsikabinu ydet dar kolkas niekaip ;D o siaip y mazesnes kaskiek kases tai be dideliu pastangu ydedu...rekordas tai y 2.95cm kase ydet tarp koju ;D geriausia diena buvo
tai jeigu tu i 2.95m. kase tarp koju gali ideti, tai i standarta tikrai turetum krauti nesunkiai.
4real parašė:
tai jeigu tu i 2.95m. kase tarp koju gali ideti, tai i standarta tikrai turetum krauti nesunkiai.
Idomiai cia kazkodel man melu kvepia nes tikrai i standarta turetum kraut td
My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fears are often an illusion (Michael Jordan)
SFSG
Gal pries pora metu buvo.. Bandziau det mokykloj (ten kashe +2-3cm per auksta, lyginant su standartu), tai nepasiseke, draugas pasiule is toliau det.. bum ir yra Bet tada nuo 1 kojos sokinejau.. dabar kazkodel pradejau nuo 2 koju, tai taip nesunkiai idedu, o kai isibegu vistiek reik su 1 det, tai ne visada det stengiuos
siemet nesenei jau ir dejau bet kai dedu tai krc siemet baisei istypau ir suolis pagerejo krc kai dedu tai dedu tada kartai nuo lentos su uzsimetimu iseina