Mano pirmas dejimas tai dar y 2,40m kase nuo kulbes nors nuo zemes nedaug truko o y norm kase neydedu o tada kai ydejau nuo kulbes y 2,40m tai etu buvo gal koki 9,5 ugis 148cm o svoris 37kg kazkur
Mano pirmas dejimas tai dar y 2,40m kase nuo kulbes nors nuo zemes nedaug truko o y norm kase neydedu o tada kai ydejau nuo kulbes y 2,40m tai metu buvo gal koki 9,5 ugis 148cm o svoris 37kg kazkur
pratesiu
dabar metu 10,5 vasara bus 11 ir laukiu vasaros gal atda pavyks nenuo kulbes ydet seip as jau ydeciau tikrai tik buvo po vieno kito draugo dejimo nulinkes lankas tai priverztas db pasikele tai beveik praitais metais lanka lieciau tai ateinancia vasara gal yseis ydet dabar metu 10,5 o ugis 150cmnu tai zesiu
Pirma karta idejau pernai budamas 17m ugis 179cm, bet taip sunkokai, zinoma i standartini krepsi. Na o dabar gerai apsiles su viena ranka nesunkiai idedu reiktu koki karta meginti su abiem, o ugis toks pat 179cm, na su batais truputi aukstesnis gal 181cm, bet tai dideles reiksmes neturi. Nors kas is to dejimo, nieko ypatingo gal buti ir soklus ir ideti, bet jei medis busi tai nepades, manau tikras dejimas yra tai kai per varzybas idedi, nors man to dar nera pavyke, nes nebandziau, bet iki to reikia jau gerai ir su abiem ideti...
Gvidass parašė:
Pirma karta idejau pernai budamas 17m ugis 179cm, bet taip sunkokai, zinoma i standartini krepsi. Na o dabar gerai apsiles su viena ranka nesunkiai idedu reiktu koki karta meginti su abiem, o ugis toks pat 179cm, na su batais truputi aukstesnis gal 181cm, bet tai dideles reiksmes neturi. Nors kas is to dejimo, nieko ypatingo gal buti ir soklus ir ideti, bet jei medis busi tai nepades, manau tikras dejimas yra tai kai per varzybas idedi, nors man to dar nera pavyke, nes nebandziau, bet iki to reikia jau gerai ir su abiem ideti...
Vienodo mes ūgio, tik aš 2.5 metais jaunesnis. Šiaip aš dar neįkraunu, tik lanką liečiu pirštais (ir tai tik kartais paliečiu).
Gvidass parašė:
Vienodo mes ūgio, tik aš 2.5 metais jaunesnis. Šiaip aš dar neįkraunu, tik lanką liečiu pirštais (ir tai tik kartais paliečiu).
Visai neblogai, nors as tavo metu budamas buvau mazdaug 170cm gal siek tiek aukstesnis tai liesdavau taip pat lanka tik jau normaliai beveik su delnu, na buvau padares air alert 3, bet veliau kelenai pradejo skaudet tai gydziaus nemazai laiko, mazinau kruvi. Na veliau kai paaugau siek tiek ir kelenai sutvirtejo pradejau didint kruvi, treniruotis labiau, nors dar dabar daznai skauda kelenai, bet esu atsargesnis. Tai todel nesgebejau padidinti labiau savo suolio...
tHan parašė:
Gerai jum kad esat lengvi ir dideli.. o kas man.. jauciu gyvenime neidesiu. dbr man tik 14 katik suejo, ugis 177, svoris 77
Čia dar normaliai.
Mano klasiokas yra ~169cm ūgio ir sveria ~75kg ir šuolis tikrai geras pas jį. Tinklelį laisvai liečia ir lentą paliečia. Dar vienas iš kitos klasės yra ~187cm ūgio ir sveria ~85kg ir lanką liečia.
Nu Pirmad Antrad Ketvirtad Penktad kashio trefkes ir dar šeštadienį arba sekmadienį į mokyklos sale einu pažaist kokias 2-3 val. Nu augti gal dar turėčiau biški
LV20 parašė: 96 metu 188cm 82kg idejau pirma kart sezono viduri kazkur, siais metais
su kvadrato kamuoliu laisvai
su kitu kuri apimu sunkiau bet idedu is vienos
geriau rasytai norm metus manau tu 96rasei gimimo metus bet reikejo rasyt 96 metu gimimo o ne 96metu tai oho 96metu
turejau omeny ne deviniasdesimt seseriu metu, o devyniasdesimt sestu metu. prates esu prie gimimo metu o ne prie amziaus
LV20 parašė: 96 metu 188cm 82kg idejau pirma kart sezono viduri kazkur, siais metais
su kvadrato kamuoliu laisvai
su kitu kuri apimu sunkiau bet idedu is vienos
geriau rasytai norm metus manau tu 96rasei gimimo metus bet reikejo rasyt 96 metu gimimo o ne 96metu tai oho 96metu
turejau omeny ne deviniasdesimt seseriu metu, o devyniasdesimt sestu metu. prates esu prie gimimo metu o ne prie amziaus
Nesigilink į tai ką jis ten parašė, nes visi vis tiek suprato.