mindecz parašė:
Nereikia net galvot aišku, kad laimės.
Dar vienas "Paulis" atsirado. Čia nebent tik Paulis pasakytų, kas laimės. Daug kas buvo užtikrinti dėl Lakers pergalės 2004 metais, kai prie komandos prisijungė Karlas Malone ir Garis Paytonas.
Harder, Better, Faster, Stronger
AIR ALERT IV - u?baigta. 2011.01.15
mindecz parašė:
Nereikia net galvot aišku, kad laimės.
Dar vienas "Paulis" atsirado. Čia nebent tik Paulis pasakytų, kas laimės. Daug kas buvo užtikrinti dėl Lakers pergalės 2004 metais, kai prie komandos prisijungė Karlas Malone ir Garis Paytonas.
Tuomet jie jau seniai buvo, o ne 25 metu kaip LJ ir CB.
Hard Work Beats Talent,
When Talent Doesnt Work Hard!
Space parašė:
Kaip nervina tokie fanai, negaliu.. Keli žaidėjai persikelia ir jau viskas tos komandos fanas, omg..
Pritariu. Aš visada buvau už Lakersus ir būsiu. Celtics fanų irgi atsiradusių yra tik nuo 2007-2008 sezono, dabar jaučių jų ryškiai sumažės ir visi eis už Heat.
Viska uz pinigus negali nusipirkti,bet Bosha,James,Dwayne gali.
Turetu iskovot jei Big Z bus tai busiu uz Heat.
Cavalierems pamoka kaip su Z pasielge.
Saunuoliai!!!Tegu tik ziuri i prieki!!!MLdc
Aš tikrai nemanau kad Ilgauską statytų kaip startinį centrą, vis dėl to jis jau metuose ir nieko nebeparodo Heat komanda turi ir toliau ieškoti normalaus centro tai pat Shaq būtų negeriausias pasirinkimas nes tada būtu vienmetė komanda(dėl centrų) Tai mano nuomone Heat dar nesusirado startinio centro
Space parašė:
Kaip nervina tokie fanai, negaliu.. Keli žaidėjai persikelia ir jau viskas tos komandos fanas, omg..
Pritariu. Aš visada buvau už Lakersus ir būsiu. Celtics fanų irgi atsiradusių yra tik nuo 2007-2008 sezono, dabar jaučių jų ryškiai sumažės ir visi eis už Heat.
idomu ar liktum uz lakers jei kobe iseitu?
1. Kobe neišeitų, nebent į Italiją.
2. Kai Shaqas buvo išmainytas į Heat, savo komandos(Lakers) nekeičiau į kitą, nors tada Lakers išgyveno ne pačius geriausius laikus.
Harder, Better, Faster, Stronger
AIR ALERT IV - u?baigta. 2011.01.15
Pranešimai: 250 Vieta: Alsėdžiai, Plungės raj. Įstojęs: 16.01.10
Parašyta 17-07-2010 18:11
Na va turbut Ilgauskas bus startinis, nes trecio Centro nepirks: http://www.krepsinis.net/heat-pratese-kontrakta-su-j-anthony-146752.html
Redaguotas valentysss 17-07-2010 18:12
"Niekada nebūčiau skambinęs Larry Birdui ar Magicui Johnsonui ir sakęs: "Ei, žiūrėkit, susirinkim ir žaiskim vienoje komandoje"... Tačiau dabar laikai kitokie. Nesakau, kad tai blogai. Tai galimybė, kurią tie vaikai šiandien turi. Tiesiog aš būčiau pasistengęs juos įveikti aikštelėje" cia gerai sukritavo M.J gerai sako,bet ka jau padarysi.
Ir C.Barklis Dar griežčiau šį sprendimą sukritikavo Charlesas Barkley: "LeBronas niekada nebebus Jordanu. Šis sprendimas jį visiems laikams išbraukia iš sąrašo. Jis gali laimėti kiek nori titulų, bet jam reikėjo bent vieną iškovoti su Klivlendo "Cavaliers" klubu. Dabar, kiek "Heat" komanda laimėtų titulų, vis tiek tai bus Wade'o klubas".
Koks vienas LBJ ? Taigi Wade'as trauma turi. Ir dar ikisezoninės rungtynės, kai Wade'as gavo traumą, treneris nenori labai ilgai aikštėj laikyti kitų žvaigždžių, todėl dauoda daugiau laiko kitiems.Kai prasidės normalios varžybos,tada kalbėk.
P.S. Jei nematei, praeitas varžybas kai LBJ žaidė tik 12min.
Gali sezono pradzioi Heat dar nezaist lb stabiliai, nes reikia susizaist. O kad laimes tai manau jau aisku nes jai LBJ vienas su Cavaliers tiek nuejo tai db dar plius CB4 ir D-Wade atejo. Ir dar man atrodo kad Lakers gali net iki finalo nenueit nes sensta komanda.