Sveiki,
Kol dar vasara ir yra galimybė daryti pratimus lauke - puiku. Bet ar treniruojatės žiemą namuose? Ar prieš rimtai treniruodamiesi padarote apšilimą? Nes dauguma prieš treniruotes namuose apšilimo nedaro, iškart eina prie pratimų. Aš visada stengiuosi padaryti normalų apšilimą, nors nevisada tam yra salygos ir laiko, o treniruotis be apšilimo nenoriu, nes yra tikimybe gauti traumų ir pan. Taigi norėjau paklausti kokia jūsų nuomonė apie tai?
Apšilima padaryti būtina, sumažina šansa pasitemti raumenį. O žiema yra geriausia auginti raumenis, nes kiek teko girdėti, tai žiema masė geriausiai auga
Dariau, tema bent skaitei? Na, o apsilima namie tai beabejo daryk, kuo geresnis apsilimias tuo geriau As asmeniskai pries visokias suolio programas darau rimtus apsilimus, o pries jegos programa tai nelabai didelius, nes net neisivaizuoju kaip reiketu apsilti
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
Apšilimas yra BŪTINAS! Pati visada darau apšilimą prieš treniruotę, prieš varžybas, o po treniruotės, po varžybų, visada darau tempimą.
Žiemą namie kaip ir nesportuoju, nes turiu palankias sąlygas tą daryti salėse ar pan.
Ziema stiprinu virsutiniaja kuno dali, o pries tokias kaip ir treniruotes padarau lengva apsilima nes treniruote taip pat nebuna sunki. Jei be apsilimo - tai tik saves kankinimas ir naudos pasiekiama zymiai maziau.
Aš žiemą dabar einu į kačialkę, tai ten raumenis auginuosi, bet būtinai prieš tai apšilimą padarau, nes su svarmenimis visokiais labai didelė tikimybė be apšilimo, kad pasitempsi. Namie taip pat atsispaudimus darau ir atsilenkimus.
Aš padarau apšilimą ir darau 3x20 atsispaudimai 3x20 tas pats tik krutinei 3x10 tricui. Tada 3x8 prisitraukimai placiai , 5x25 atsilenkimai ir visokiek oju pratimai .
Nuo rugsėjo galo buvo trauma kulno, tai krepšinio žaist negalėjau. Bet visiškai neleidau sau apsileist Kiekvieną dieną ryte 20 atsispaudimų ir atsilenkimų, apie pietus 10 atsispaudimų ir vakare 10 atsispaudimų. Kažkur nuo spalio pradžios iki dabar taip sportavau, tai raumenų masės tikrai priaugau