Ant kelenu nesioju, toks kaip itvarus, bet ne itvarai istikro....nepadeda ten jie nieko, bet kazkodel saugiau jauciuos...
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Taip , kartais po alkūne raištį tokį ilgesnį už riešo ,prakaitui nusivalyt jei į akis krenta. O dabar pirksiu kompresinius šortus. Dėl savaime suprantamos priežasties - raumenų apšildymo.Basketball is my life. MY DREAM IS TO FLY
AMAZING|#19
Kartais būna dienų, kai labai Tau sunku
Bet reikia tai išgyventi
Privalai būt stiprus, vėl į kovą kartu
Tvirtu žingsiu reikia žengti
ispanu-macas parašė:
Ant kelenu nesioju, toks kaip itvarus, bet ne itvarai istikro....nepadeda ten jie nieko, bet kazkodel saugiau jauciuos...
tokie minksti ane?
Aha ;DD
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Šeip nešioju akinius, nes nematau kitaip ;DDD kažkada turėdavau ant riešų tokius medžiaginius daigčiukus tai mesti būdavo nepatogu tai irmečiau juos N@#$%.. ;D kadanors galvoju pradėti nešioti kelių įtvarus arba apsaugas, o gal tiesiog daug elastinio bynto. Kai veržiami mano kelėnai visada jaučiuosi tvirčiau ir tai prideda man pasitikėjimo daryti sunkius barjierus.
Nesioju "shooting sleeve" pagrindine prieszastis kad kai suprakaituoji prakaitas iki pirstu nedabega ir mest padogu + gerai atrodo My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fear is often an illusion (Michael Jordan)
SF
po kojos lužio nešiojau kelio itvara kuri ir db kartais užsidedu dėl saugumo kai pajuntu kad keliuką skauda, retkarčiais ant riešo užsimetu dėl grožio tokius raiščiukus
Jūs neturite būti stebuklingas, būti ypatingas. Jūs jau ypatingas, jūs esate jūs.
ispanu-macas parašė:
tokie minksti ane?
Aha ;DD
As irgi nesiojau kaip itvara, bet nebenesioju, nes man atrodo is jo jokio tolko
Nu tai jokio tolko ir nera ;D bet as be ju kazkaip bijau zaist ;DD
Ankščiau vadinamus ,,riešiukus" nešiodavau, bet dabar kažkaip man netinka pamaniau ir nelabai prakaituoju aš, o norėčiau šiaip to per visą ranką, bet jei užsidėčiau, tai sakytų, kad PRO vaidinu, o lošt aš šiaip nelabai moku. P.S. Dar ankščiau labai Kalnietis patikdavo tai stengdavausi kuo ilgesnes kojines maudavausi.
Redaguotas Domuksas 13-03-2010 10:29
Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Ramūnas Šiškauskas - naudingiausias (2007-2008) reguliaraus Eurolygos sezono žaidėjas. Tapo pirmuoju lietuviu, iškovojusiu naudingiausio Eurolygos sezono žaidėjo titulą.
Eurolygos sezone per rungtynes vidutiniškai pelnė po 14 taškų, atkovojo po 3,2 ir perėmė po 1,1 kamuolio bei atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo. Maskvos klubo legionierius dvitaškius metė 59,4 proc. taiklumu, tritaškius 45,1 proc., o baudas 83,3 proc.