Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Lebron James - naudingiausias (2008-2009) reguliaraus NBA sezono žaidėjas. 24 metų 203 cm ūgio puolėjas NBA reguliariajame sezone sužaidė 81 rungtynes, per jas aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 38 minutes, pelnydavo 28,4 taško, atkovodavo 7,6 atšokusio kamuolio bei atlikdavo 7,2 rezultatyvaus perdavimo.
Lebron James Cavaliers komandai padėjo iškovoti 66 pergales iš 82 galimų ir laimėjo NBA (2008-2009) reguliarųjį sezoną.
cia ziuriu visokie hip hop eina, as net nerasysiu pavadinimu, nes mane tai house, electro, progresive, minimal ir panasi muzika labiausiai uzveda nemanau kad tarp krepsininku bus daug bendraminciu...kazkodel visi ta negru muzika klauso
soferis>
matau turi gera poziuri y muzika, as irgi diewinu house, electro, taip pat D'n'B, kartai paklausau hip hopo ir R'n'B.
siuo metu lb patinkancios dainos: high contrast - if we ever, digitalism - i want i want
Parašyta 11-01-2008 12:49
Mane tokios dainos:
1.Kaip ir arturas minejo tai mane uzveda Anatolijus Nezinau kodel.+
2.Rammstein - Sonne+
3.Benny Bennasi Public Enemy - Bring the noise pump+
4.Timbaland - it's i (Bent mano kompe ji taip pavadinta )
5.Fort Minor - Remember the name
6.Kastaneda - Eurobasket
7.David Gueta feat. chris willis - Love is gone+
8.50cent feat Justin timberlake and Timbaland - Ayo technologic
9.Bodyrox ft. Luciana - Yeah Yeah+
10.Nirvana - Smells like teen spirits+
Cia visos mano labai megiamos, o ant krepsinio uzvedancios yra pazymetos pliusiuku . Nemanykit kad kitos nepatinka tiesiog kurias pazymejau labiausiai uzveda Parašas mano yra mano metimas krepšinyje
Redaguotas GyckaZ 11-01-2008 13:03
o mano tai cristina aguilera - fighter tada , li bow wow - basketball, mikutavicius trys milijonai, jon bovy - its my life ir no hero - basketball tai vaAtakuojantis puolejas yra labiausiai apdovanotas žaidėjas. Jo reikalavimai:
1. Jis privalo būti greitas ir spartus.
2. Jis privalo būti atitinkamas kovotojas dėl kamuolių.
3. Jis privalo gerai perduoti kamuolį,
4. Jis privalo gerai gintis visose pozicijose.
5. Turi būti geriausias išvisų metikų, galintis mesti iš bet kur. Geriausiai gali pasižymėti ir paprastai perimti valdyma tai esantys geri atletai.
6. Jis privalo greitai bėgti per visą aikštelę.
maiklasjordanas parašė:
o mano tai cristina aguilera - fighter tada , li bow wow - basketball, mikutavicius trys milijonai, jon bovy - its my life ir no hero - basketball tai va