Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Donatas Zavackas - naudingiausias (2007-2008) reguliaraus LKL sezono žaidėjas.
Tą sezoną atstovaudamas Šiaulių komandai 203 cm ūgio puolėjas per rungtynėse praleistas vidutiniškai 30 minučių rinkdavo 17,8 taško, atkovodavo 6,8 kamuolio ir atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo. Jo naudingumo koeficientas 19,8.
Aš lankau, kaina buvo šiais metais 75 lt , 3 treniruotės per savaitę. Bent jau šiais metais treniravomės Šeškinės vidurinėje. Nu man ten neblogai, kai esi vyresnis jau nelabai turi galimybių patekti i VKM , o ŠMKA tikrai brangu, tai čia tau kaip šansas, treneris griežtas gana , reiklus, bet galima su juo ir bairių paskaldyti. Patys žmonės kurie lanko , tai neturiu ką prieš juos pasakyti, puiki chebra .
Aš lankau bet pas 97 metus. Kaina daug bet ŠMKA dar daugiau o šiaip tai faina mums nuo šio sezono bus trefkes baseine dar tipo nagrinėsim priešininku žaidima ar ten šiaip kažkokios komandos žiesim žaidima nu viienu žodžiu fajna bus
Naujienos :
Penktą sezoną pradedanti Sostinės krepšinio mokykla skelbia moksleivių priėmimą artėjantiems 2009/2010 mokslo metams. Sportuoti ir semtis žinių kviečiame 1992-2002 m. gimusius moksleivius.
Sostinės krepšinio mokyklos treniruotės vyks Vilniaus vidurinių mokyklų ir gimnazijų sporto salėse Antakalnyje, Žirmūnuose, Šeškinėje, Justiniškėse, Fabijoniškėse, Naujamiestyje ir Užupyje.
Moksleiviai sportuos 3-4 kartus per savaitę. Savaitgalinių grupių užsiėmimai rengiami dukart per savaitę šeštadieniais ir sekmadieniais.
Treniruotes ves kvalifikuoti ir perspektyvūs Sostinės krepšinio mokyklos treneriai, nuolat dalyvaujantys įvairiuose trenerių apmokymuose ir seminaruose.
Sportuoti priimami visi moksleiviai be meistriškumo apribojimų. Privaloma turėti medicininę sveikatos pažymą.
Treniruočių kaina 50-70 litų/mėn.
Sostinės krepšinio mokyklos krepšininkai šiemet rengiasi debiutuoti Lietuvos moksleivių krepšinio lygos (MKL) varžybose, taip pat rungtyniaus Vilniaus čempionate.
Formuojamos šios amžiaus grupės:
1. 1992-1993 m. gim. vaikinai
2. 1994-1995 m. gim. vaikinai
3. 1996-1997 m. gim. vaikinai
4. 1998 m. gim. vaikinai
5. 1999 m. gim. vaikinai
6. 2000-2001 m. gim. berniukai
7. 2002 m. gim. berniukai ir mergaitės
Moksleivių registracija vyksta el. paštu info@skm.lt ir tel. nr. +370 612 40647 ir +370 682 27149.