Tai vat,žmonės,norėjau paklausti,kokios jūsų nuomonės apie organizuotą palaikymą? Plačiau apie tai daug pasakoti nereikia,tiesiog,komandos palaikymas įvairiomis skanduotėmis ir kt. Ar patys priklausote kokiai grupuotei? Jei taip - kokiai? Pats esu Rytas Ultras grupuotės narys,tai vat,pasidalinkite savo įspūdžiais bei nuomone dėl organizuoto palaikymo. Taip pat norėčiau visus paraginti prisijungti prie organizuoto palaikymo... Kodėl? Todėl,kad būti fanu yra daug geriau,nei būti tiesiog žiūrovu,o atmosfera sukuriama arenoje - nepakartojama.
RYTAS ULTRAS - http://www.youtube.com/watch?v=kvi8YvkJHcc GWB (Green White Boys ) - http://www.youtube.com/watch?v=xBXmDy7-YDU HAPOEL red-fans - http://www.youtube.com/watch?v=2sjlUkDBpUo&feature=related ARIS BC - http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0 PANATHINAIKOS GATE 13 - http://www.youtube.com/watch?v=dtWbTZbfkI8&feature=related
Redaguotas Casei 05-02-2012 18:55
Esu Pieno žvaigždžių fanų klubo narys Casei gal buvai į Pasvalį atvažiavęs ?)) O kas apie mus, tai matosi, kad dar trūksta skanduočių, pagaliau dūdų atsisakėme Kas ir atsineša, tai iš karto atimame.
Vat,būtent,dūdos yra bene didžiausia problema,kuri neleidžia normaliai palaikyti komandos.. Norėjau atvažiuot,bet planų kitų buvo,šiaip norėjau pamatyti tą jūsų naująją areną.
Keista matyti ryto faną reklamuojantį ir Žalgirio fanus Seniau palaikydavau su GWB, bet dėl pusmečio praleisto užsienyje teko nutraukti palaikyma. O grįžus keliose rungtynėse buvau prisijungęs prie palaikymo, bet nepatinka tai, kad per pasipūtėlius Green Death'us arenoje dažnai (beveik pastoviai) gaunasi skirtingos skanduotės. Jiems gerai kai arenoj daug paprastų žmonių, kurie tik kelias skanduotes moka, bet kai tenką išvykti į išvyką pasirodo kas yra kas. Labai liūdna dėl to, kad niekaip nesugeba susitart...
Na,ViDi,palaikau iš dalies visas Lietuvos komandas,išskyrus tada,kai jos žaidžia tarpusavy Įdėjau tik šiaip,kad nepasirodyčiau eilinis vaikas,stumiantis ant kitos komandos Tai vat,tiek Rytas,tiek Žalgiris turi tą pačią problemą(-as),pirmoji - dūdos,kadangi neapeisi 10k žmonių ir iš visų neatimsi,o antroji,grupuočių susiskirstymas. Suprantu,kad Kaune grupuotės apsipykusios,tad užknisa,bet pvz Vilniuje vyrauja Rytas Ultras bei NSO (nacionalinė sirgalių organizacija),kurios pagrindą sudaro "SĖKLA" ir visi kiti,žmonės prisijungia prie NSO,tiksliau paprasti žmonės,kadangi jų skanduotės,o tiksliau šūksniai yra daug paprastesni ( Būgnas*hey*būgnas,RYTAS,Lie-tu-va ir kt.). Nesutariam su Žalgirio fanais,bet man labiau prie širdies yra GWB,kadangi Green Death nemėgstu kaip ir NSO,juk viskas būtų daug geriau jei visi būtų vienoje krūvoje.
Redaguotas Casei 05-02-2012 19:14
ViDi - buvau 5 varžybose Žalgirio arenoje, tai GWB ir GD bendrai skanduoti grynas šūdas gaunasi... Tai arba skirtingas skanduotes varo arba jei ir ta pačia varo tai kas nors atsilikti turi, kas irgi žiauru.
Ejmis parašė:
ViDi - buvau 5 varžybose Žalgirio arenoje, tai GWB ir GD bendrai skanduoti grynas šūdas gaunasi... Tai arba skirtingas skanduotes varo arba jei ir ta pačia varo tai kas nors atsilikti turi, kas irgi žiauru.
Nes GWB yra virš GD ir jie iš apačios faktiškai nežiūri į viršų ir nusidainuoja į lankas, nes per greit varo. O kai per greit varo tai ir eiliniam žmogui neina suprast kas skanduojama. Dar halėje kai šalia vieni kitų buvom visai gerai gaudavosi, bet dabar tai ten visiška nesąmonė gavosi...
Čia ne daug matosi, bet bent kiek Ryto Ultros su ta Seklos "Chebra" Ar kaip čia pavadinus NSO kaip tu ten sakei, bent viena bendra skanduote turi. Turiu uomenyje Pirmyn Vilniečiai! Viistiek kažkiek jie ten susidainuoja.
ten buvo kazkas apie 2 kelini, musu buvo apie 40+ kedainiai buvo prisijunge... ziurim kad GD tribunoje mustynes neblogos rungtyniu metu, keli bernai susikapojo ir visa tribuna juos ten bande praskirstiti, iskart apsauga atleke.
aisku yra visokiu zmoniu, bet man kaip zalgirio fanui nelabai patinka nei GD už tas muštynes tarp savu , nei GWB už trifunovičiu ižeidzianti plakata .. Bet seip fanam dar reiktu pasikelt iki kad ir panatinaikhos ar hapoelio fanu.
domas96 parašė:
aisku yra visokiu zmoniu, bet man kaip zalgirio fanui nelabai patinka nei GD už tas muštynes tarp savu , nei GWB už trifunovičiu ižeidzianti plakata .. Bet seip fanam dar reiktu pasikelt iki kad ir panatinaikhos ar hapoelio fanu.
pataisysiu tave: ne fanams pasitempti,o paprastiems žmonėms,visų pirma nesinešant dudų ir prisijungiant prie grupuočių ir organizuoto palaikymo
Sveiki . Rokiski ner ten kokios superines komandos yra ten rokiskio lyga ir ten dalyvauja visokie kaimeliai , sporto mokykla ir fimru darbuotoju komandos .As kaip landau sporto mokykla privalau aisku palikyti juos tad mes su draugais sukurem grupe palaikimo aisku i isvika nevaziuojam bet kaip zaidzia namie butinai ateinam ir palaikom
domas96 parašė:
pataisysiu tave: ne fanams pasitempti,o paprastiems žmonėms,visų pirma nesinešant dudų ir prisijungiant prie grupuočių ir organizuoto palaikymo
Kol pižonai pasikeis nesulauksim turbūt.. Nors Siemense užtektu, kad NSO prisijungtu prie Rytfanių, nes gi Sėkla, kaip autoritetas jiem..
O fanų ir nereik pervertint, kad jiem nereik pasitempt. Turbūt, šiuo metu, krepšinio šalį, nieks neprilygsta pietų IV fanams.
justas100 parašė:
Sveiki . Rokiski ner ten kokios superines komandos yra ten rokiskio lyga ir ten dalyvauja visokie kaimeliai , sporto mokykla ir fimru darbuotoju komandos .As kaip landau sporto mokykla privalau aisku palikyti juos tad mes su draugais sukurem grupe palaikimo aisku i isvika nevaziuojam bet kaip zaidzia namie butinai ateinam ir palaikom
Tai šaunuoliai nu,ar savo skanduočių turit jau? Kvieskit draugus ir toliau palaikykit komandą.
Mano manymu tai truksta informacijos apie sia veikla ir ultro ideologijos aprasymo. Nes daugelis Vilnieciu laikanciu save krepsinio fanais visiskai nenusimano ir net nesiruosia patys pasidometi apie rytfaniu veikla. Manau ne pro saly butu parasyti kokiu ne itin sudetingu, bet aiskiu straipsniuku apie sia grupuote ir aplamai ultra, apie tai ko siekiame ir tikimes ir paderint kad paskelbtu juos kur nors viesai, 15min. ar pan. Cia tik kaip pvz. Nes tikrai yra nemazai normaliu Vilnieciu, kurie tiesiog nezino, kad si grupuote gali buti jiems pasiekiama, nes zmoniu mum tikrai truksta. Cia bent jau as taip manau. Nes sedeti ir vien burnoti kad truksta zmoniu tai naudos tikrai neatnes, reik kazka ir patiems organizuoti siuo klausimu. tiesiog,ne viskas nuo manes priklauso.
justas100 parašė:
Tai šaunuoliai nu,ar savo skanduočių turit jau? Kvieskit draugus ir toliau palaikykit komandą.
Mano manymu tai truksta informacijos apie sia veikla ir ultro ideologijos aprasymo. Nes daugelis Vilnieciu laikanciu save krepsinio fanais visiskai nenusimano ir net nesiruosia patys pasidometi apie rytfaniu veikla. Manau ne pro saly butu parasyti kokiu ne itin sudetingu, bet aiskiu straipsniuku apie sia grupuote ir aplamai ultra, apie tai ko siekiame ir tikimes ir paderint kad paskelbtu juos kur nors viesai, 15min. ar pan. Cia tik kaip pvz. Nes tikrai yra nemazai normaliu Vilnieciu, kurie tiesiog nezino, kad si grupuote gali buti jiems pasiekiama, nes zmoniu mum tikrai truksta. Cia bent jau as taip manau. Nes sedeti ir vien burnoti kad truksta zmoniu tai naudos tikrai neatnes, reik kazka ir patiems organizuoti siuo klausimu. tiesiog,ne viskas nuo manes priklauso.
mes tik si sezona sukurem palaikymo grupe dar tik 30 zmoniu o skanduociu nera dar nu itk ta tradicine sporto centras hey hey sporto centras hey hey
o zmoniu stengemies ieskoti