Sveiki. Ka gi, tapau VIP nariu (dekoju Laisvydui) ir noriu tai visapusiskai isnaudoti. Mano vardas Kestas, man 16, mokausi Kruonio vidurineje.(nuo rugsejo 1 d. taps gimnazija). Gimimo data: 1992-08-22 Ugis: 190 cm. Svoris: 78kg Pozija: savo seniunijos lygoje zaidziu centru, nes nera kitu aukstu komandoje zmoniu. Galiu zaisti ir kitose pozicijose, moku ir kamuoli atiduoti ir taskus imesti. Stipriausios savybes: soklumas, geras aikstes matymas, stipri dvizingsnio pradzia, prasiverzimas, pataikymas is vidutinio nuotolio, greitas, atkovoti kamuoliai. Silpniausios savybes: LABAI prastas pataikymas nuo 3 tasku zonos, nemoku mesti is kaires rankos, daznai pataikau is po krepsio tik po 2,3 bandymo (po atkovoto kamuolio), nesu staigus, bijojimas imtis iniciatyvos, nepasitikejimas savimi.
Taigi, siais mokslo metais persikeliau mokintis i Kruonio vidurine mokykla. Su klasiokais nusprendem dalyvauti Kruonio seniunijos krepsinio megeju lygoje(KSKML). Pasivadinome pavadinome "Kiek Eina". Musu komanda sudare tik 7 zaidejai. Buvau auksciausias tad mane irase kaip centra. Buvau taip pat ir komandos vadovas.
Lyga yra kukli, sudare isviso 5 komandos. ("Kalviai", "Jungtines Pajegos", "Tipo", "K4A1" ir mes - "Kiek Eina". Mes buvom jauniausi, komanda sudare 16-meciai, o zaidem pries daug vyresnius zaidejus, 10, 20 ar net 30 metu vyrus.
Taigi, pirmos rungtynes su K4A1, kurias pralaimejome 97-68. Pelniau 11 tasku. Veliau seke dar 10 pralaimejimu. Komandos pavadinimas neatitiko tikroves, geriau butum pasivadine "Kas daugiau mums pakraus" )) Didziausiu skirtumu pralaimetos rungtynes buvo pries "Jungtines Pajegas" 92 tasku skirtumu. Paskutines varzybas laimejome 20-0, nes "Tipo" komandas nesusirinko ir buvo jiems iskaitytas techninis pralaimejimas.
As pats zaidziau gal 1/3 rungtyniu, nes patyriau traumas. (Raisciu patempimas, kulksnies luzis). Per tas 5 rungtynes, kurias zaidziau mano pelnomu tasku vidurkis buvo 10,5 tasko per rungtynes. Kuklokas rezultatas, zinau. Bet ir metimo per rungtynes tikrai daug neatlikdavau. Visas jegas turedavau atiduoti gynyboje, gindamasis prie 2m, 2m 6cm zaidejus. Dazniau per pirma kelini susirinkdavau 2 prazangas, o antrajame jau sededavau ant suoliuko.
Siuo metu jau po truputi atsigaudineju po to nelemto luzio per treniruote, 2 men buvau be jokio sporto. Kaires kojos blauzdos raumuo mazesnis nei desines, sunkiai sokineju nuo kaires kojos. Bet tikiuosi dar menesis ir jau viskas susitvarkys.
Po savaites 3x3 turnyras vyks pranesiu kaip sekesi.
Jei nori pasistumdy su dideliais dedem kaip minejai 2m-2m10cm turi turet pases tai manau jos tau tikrai truksta jei sveri 78kg prie 190cm ugio tatikek zinau kaip tu jautiesi zaisdamas pries vyresnius.. as irgi 16metu losiu Anglijoj Vyru komandoj. Zinau kad pradzioj sunku pradek labiau pasitek savim ir savo jegomis ir viskas bus ok. Sekmes
My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15
Martiz, tikiuosi si komandos pavadinimas kita sezona pakeisim Man jis pradzioje jau nepatiko . Dekui. TerminatorLt, taip, man mases istikruju truksta. Bet kaip zinau, daug kam taip yra, kai pats augimas didziausias buna istysta zmogus, o poto tik mases priauga po truputi. Aciu. Ugne13, dekui Laisvydai, taip, Kruonis istiesu mazas miestelis, bet krepsinis cia populiarus.
Upelis, susidūręs su uola, ją įveikia ne jėga, o atkaklumu
Va man zaidziant su savo amziaus vaikinais pasitikejimo netruksta, bet zaidziant su vyrais, dar kai ziuri ziurovai (nors nedaug, bet vistiek), dingsta tas pasitikejimas savimi. Reikia pradet ir psichologiskai tobulet Doshke, turim panasumu )
Susiruosiau papildyti savo dienorasti. Tik vienas irasas dar jame.
Taigi, siandien vyko Jiezne sporto svente, pavadinimu "Olimpine Sporto Svente". Ji vyko Jiezno gimnazijoje. Tik atvaziave, buvome labai maloniai sutikti gimnazijos darbuotoju, jie mus palydejo i sale, kurioje vyko pristatymas.
Si svente, kaip suzinojau, organizuojama tik antra karta, del to dalyvavusiu mokyklu skaicius buvo labai mazas. Mes (Kruonis), Jieznas ir Stakliskes.
Atejo metas varzyboms. Pirmosios varzybos, krepsinio 3x3. Mes, Kruoniskiai, buvom sudare dvi komandas, viena silpnesne ir kita stipresne (joje ir zaidziau). Isviso NET 4 komandos )).
Pirmoji kova vyko pries seimininkus, Jiezno gimnazijos 12 kl. zaidejus. Greit isiverzem i prieki, 7-2, veliau truputi uztrigom, bet pergale musu. 12-9
Antrosios varzybos vyko pries Stakliskiu komanda. Ji buvo rimciausia pretendente is siu komandu i pirmaja vieta. Svilpukas. Ju kamuolys. Pramestas metimas. Toliau mes jiems "primetam" savaji zaidima. Bet kaip ir pirmoje dvikovoje, atsipalaiduojam praejus 5,6 minutem nuo zaidimo pradzios. Siek tiek issigastu suzinojes, kad rezultatas tik 8-7. Susikaupeme ir laimejom 10-8.
Trecioji dvikova pries musu silpnesniaja, "savaja" komanda. Pergale i "vienus vartus". 11-1.
Pats zaidziau visose varzybose, nebuvau pagrindinis vedlys i pergales, taciau atlikau ta juodaji darba. Gyniau visus svarbiausius kitu komandu zaidejus, kovojau del kiekvieno kamuolio, staciau sieneles..
Veliau vyko futbolo varzybos. Sios dalies neminesiu. )))
Vyko daug kitu rungciu (Smiginis, suolis i toli su svoriais ir kt.).
Po visko vyko uzdarymas, gavome saunia, didele taure, kuria buvo isteiges Jiezno meras.
Tai tiek siam kartui.
o, idomu.. uzjauciu ir surantu ta jausma kai reikia dirbt "Juoda darba" .. pasirodete gerai.. ir dar uzjauciu del to kai rasei kad reikia pries 200 , 206 kovot.. man tas pats buvo miesto turnyre 3x3, pries dvimetrinius draskytis.. bet nieko, zinok kuo daugiau zaisi pries ausktesnius dabar, tuo lengviau bus ateiti.. sekmes, laukiam dar papildymu..
Va čia tai užskaitau.gera dienoraštis. Rašo tvarkingai, vien teisybę, Gauna ant 90 ar laimi, bet viską rašo. Šiaip kaimas, gal ir nelošia ten kai kurie labai gerai, bet prieš vyrus žaidžiant, patikėk kiek patirties visi įgavot.Aš pats tarp vyrų žaidžiau būdamas 8tokas ir pajutau pokyčius. Sėkmės
Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Kobe Bryant - naudingiausias (2007-2008) reguliaraus NBA sezono žaidėjas. Tai pirmasis jo naudingiausio žaidėjo titulas per 12 metų trunkančią karjerą NBA.
Reguliariajame sezone K. Bryantas vidutiniškai pelnė po 28,3 taško, po krepšiais atkovojo po 6,3 kamuolio, atliko po 5,4 rezultatyvaus perdavimo ir padėjo Lakers klubui iškovoti 57 pergales iš 82-jų bei laimėti Vakarų konferencijos titulą.
30 metų 198 cm ūgio krepšininkas jau keturis kartus buvo išrinktas į pirmąjį NBA simbolinį sezono penketą ir tris kartus yra tapęs NBA čempionu.