Nu ka, atejo ir mano eile. As Edgaras, man 17 metu, ugis 179, svoris 72. Zaidziu krepsini nuo mazens, budamas 8 metu pradejau lankyt Sabonine, poto persikraustem ir galejau palankyt tik kelis menesiu.
Pries 6 metus pradejau zaist kase Ispanijoj, su savo mokykla laimejau miesto turnyra ir iskart miesto komanda mane pakviete zaist, 2 metus normaliai nesitreniruodavau. 3 treniruociu metus mane pajeme metais viresne komanda, mazdaug mesdavau po 6 taskus, beveik patekom i playoff'us, bet pralaimejom paskutines varzybas ir nepatekom. Ta vasara paleciau pirma karta lanka ir pradejau daryt AA3.
Sekanti sezona zaidziau su savo metu komanda ir su metais viresne, tada sausi gavau kelio trauma, pusantro menesi nezaidziau, kaip gryzau, su savo metu komanda daejom iki pusfinalio, bet ten pralaimejom, meciau kazkur po 15 tasku visa sezona, o su viresniais likom antri.
5 sezona pradejom zaisti antroj Ispanijos jaunimo krepsinio lygoj, komandaj nelabai sekesi, buvom prie paskutiniu, ta sezona meciau kazkur po 22 taskus, bet vidury sezono komanda subankrutavo ir negalejau baigt sezona, tais paciais metais zadziau netoli Barcelonos 24 valandu turnyra, turejom zaist 00:00, 02:30, 04:00 ir 10:00 valandom, laimejom 3 vieta.
Sio sezono pradzioj pradejau zaist pirmoj Ispanijos jaunimo krepsinio lygoj ( SCD CAROLINAS komandoj ), taciau reikedavo kas diena vazinet 50 km i prieki ir poto atgal, ekonomine padetis neleido tiek vazinet, o komanda negalejo moket daugiau negu 150 euru i menesi, tai po 6 varzybu ( 4 kart startinem penkete ir po 8-9 taskus i varzybas ) turejau gryzt vel i savo sena komanda ( CB TORREVIEJA, 3 Ispanijos jaunimo lyga ). Kaip atejau komanda buvo 4, dabar baigem sezona, tapom cempionais, meciau po 22 taskus, 5 asistai ir kazkur 6-7 reb. Dabar zaidziam kita turnyra, ten yra kiti cempionai ir taip pakviestos komandos, pirma faze buvo lengva tai mazai zaidziau. Si savaitgali zaidem pusfinali, per pirmas varzybas imeciau 26 taskus, 5 asistus ir 7 reb. Per antras varzybas jau pazinojo mus, man specialia ginyba dare, imeciau 14 tasku, padariau 13 "assist'u" ir atkovojau 6 kamuolius. Si savaitgali zaisim finala, kaip suzaisim pranesiu, kita komanda labai stipri, jie finalo favoritai, ir visi galvoja kad mes pralaimesim. Sia vasara dar nezinau ka darysiu, si sezona suzaidziau kazkur 35 varzybas, tai teks pailseti biskuti.
Mano tasku rekordas yra 36, per tas varzybas imeciau 6 ar 7 tritaskius, atkovotu rekordas yra 18, o rezultativiu perdavimu nezinau, viena karta peremiau 11 kamuoliu. Dabar dedu i kase su 2 rankom. Tai vat, tikiuosi patiko, po finalo pranesiu.
Redaguotas ispanu-macas 24-06-2009 10:19
Parašyta 23-06-2009 08:28
Ooo... Legionierius.
Kaip pačioj Ispanijoje sekasi? Kokia mokykla (ar kartu su ispanais)? Sunku buvo išmokti kalbą?
Galėjai truputį daugiau parašyti, visgi įdomu būtų sužinoti, kas ten Pietuose darosi.
Sėkmės finale.
"Brothers of Ball"
"Gyvenimas ilgas, jeigu jis turtingas. Matuokime j? poelgiais, o ne laiku." Seneka
Kokojambo parašė:
Ooo... Legionierius.
Kaip pačioj Ispanijoje sekasi? Kokia mokykla (ar kartu su ispanais)? Sunku buvo išmokti kalbą?
Galėjai truputį daugiau parašyti, visgi įdomu būtų sužinoti, kas ten Pietuose darosi.
Sėkmės finale.
Pacioj Ispanijoj gerai, mokykla is pradziu buvo sunku pradet, nes visai nemokejau kalbos, bet per 3 menesius jau susikalbejau su visais. Dabar baigiau vidurine pries menesi, ispaniskai kalbu kaip lietuviskai. Siaip idomu, klaseje is 30 zmoniu tik 10 ispanu, kiti is Brazilijos, Kolumbios, Urugajaus, Rusijos, Romunas, Ukrajinos, Moldavijos, Argentinoss ir t.t. Bet ne speciali mokykla, o beveik visur taip ten, nes daug uzsenieciu....Lietuviu pas mus nedaug. Dabar orai karsti labai, dienom +35 kazkur, sunku treniruotis, varzybas zaisti, nes iskart prakaitas varva....gerai kad i baseina po trefkiu vaziuojam, arba i jura.
Kaip ten kazkas klause, krize jauciasi ir cia, gal beveik taip pat kaip ir Lietuvoje.
Jau senai noriu sukurt video, bet jis nepradedu nuotrauku daug yra, galesiu kadanors parodyt
Zvaigdziu tai tikrai daug maciau....buvau ziuret Ispanija - Serbija varzybas ( gavau Gazolio, Calderon, Garbajosa, Navarro, Berni ir Mumbru parasus ), uz Serbija tada nezaide Rakocevic'ius, sedejo ant suolelio, nes trauma turejo...Ta pacia diena maciau Kinija - Angola, Kazlauskuj ranka daviau. Kita vasara buvau ziuret Ispanija - Prancuzija, T.Parkeriui ranka daviau, gavau Turiaf ir Pietrus parasus. Mano miesto vyru komanda zaide pries Lietuvos Ryta draugiskas, ta vasara Emmett'as su jais zaide...su Slezu kalbejau gal 5 minutes. Dar zaide pries Tau Ceramica, Jasaiti tik buvo nusipirke jie....turiu foto ir parasus su Mcdonald ar Singlentone ( pats neatsimenu ) Splitter, Prigioni ir Rako. Lietuvoj sia vasara ziurejau haleje Lietuva - Islandija, turiu foto su Kleiza, su Songaila su Lavrikais ir su Kaukenu....Jau senokai maciau Liverpool komanda, dar zaide M. Baros ten...Ispanijos futbolo nemates, nes brangu labai...O nesusportu susija, tai Shakiros koncerte buvau, ir lygtais viskas. Dabar treniruojiuos su ACB ex-zaideju, kaip zaidziam jis mane dengia
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Greit kalbą išmokai, nors nevisai normaliai, bet vistiek.. Aš jau trečius metus baigiau rusų mokytis, bet nieko nekertu.. Nors Rusijoj gyvenčiau ir išmokčiau.. Čia turbūt taip su kiekviena kalba kurią mažai naudoji.