Sveiki, pabandysiu sukurti savo dienoraštį naujai.
Po vasaros atostogų pasidariau žvalus ir nebekreipsių dėmesio į buvusius iki tol įvykius.
Aš Ligitas, gyvenu UK, London'e (jei kas ten esate užsukite į Eastham Central Parką)
Mano ūgis 190cm, svoris 75kg.
Neseniai nutraukiau krepšinio treniruotes su NASSA komanda.
Tikiuosi šiais metais pradėti atstovauti savo koledžo komandai.
Jau buvau koledžo komandos peržiūroje, buvau pakviestas ,,su kaupu" į treniruotes su komanda. Gali būti kad teks stovėti Centro ar Sunkiojo Krašto pozicijose, tačiau gali būti kad ir įžaidėjo - Didžiausias konkurentas komandoje man yra kitas lietuvis, tačiau su juo tikiuosi draugiškai susižaisti.
Manau su mūsų tendemu - Lietuviai, mes galim vesti savo koledžo komandą į priekį.
Norai ir Svajonės : Norėčiau tapti profesionaliu krepšininku, Žaisti Profesionaliose komandose, Porą sezonų atstovauti NBA komandą, Bet kokiu atveju atstovauti Lietuvos rinktinę, Tikiu kad manęs neužvaldys pinigai - susikaupsiu jų visam gyvenimui, baigęs krepšinio karjerą būsiu profesionalus treneris, tuomet atsidarysiu savo krepšinio mokyklą, sieksiu kuo geresnių rezultatų.. Be to prieš baigiant krepšinio karjerą porai sezonų sugrįšiu į Lietuvą ir rungtyniausiu už Klaipėdos ,,Neptūną" arba Kauno ,,Žalgirį".
Per šią vasarą atostogaudamas Lietuvoje sutvirtėjau tiek fiziškai tiek morališkai, jaučiuosi šio to vertesnis, aikštelėje nebenusileidžiu komandos draugams ir reikalauju kamuolio.
Kaip anksčiau rašydavau kad nepavykdavo atsiplėšti nuo krepšinio, vasarą pavyko atpalaiduoti raumenis o dabar stengsiuos vėl juos įtempti, Nenorėdavau stovėti C pozicijoje, dabar mažiau stoviu po krepšiu, elgiuosi tarsi PG, SG, SF, treneris tai pastebėjo ir nepriekaištauja, dėl to aš džiaugiuosi.
Dar į krepšinį dėti negaliu kadangi vasarą skyriau poilsiui, todėl nutraukiau programas, retkarčiais visą dieną paskirdavau sunkioms ir alinančioms treniruotėms, todėl formos neprarasdavau ir tik tvirtėdavau, tačiau jau truksta nedaug, galiu krepšinio lanką liesti dviem rankom ir beveik užsikabinti. Šio sezono tikslas bus įdėti į krepšį, visgi trūksta tik kelių centimetrų, kartais įgrūsti su pirštų galais pavyksta, tačiau tai ne dėjimas..
Kitas dalykas ką šį sezoną planuoju nuveikti, tai gerinti savo žaidimą komandiniame rėžime, 2x2 3x3, be to reikia atrasti savo sužaidimo ištempimą, tarkim visada pradžioje mačo žaidžiu be priekaištų, kitą kėlinį prasideda klaidos, manau čia labiau reikia morališkai padirbėti.
Reikia stiprinti riešą, kad būtu lengviau paleisti kamuolį iš sudėtingesnių situacijų, bei iš paprastų metimų, tokiu atvėju mažesnis nuovargis ir stabilizuosiu savo žaidimą. - šitą jau pavyko padaryti.
Atnaujinimas ----
Prieš savaitę buvau pradėjęs sunkiai dirbti, kad gerai pasirodyčiau peržiūroje.
Pavyko įgyti optimalią formą su pliusu. Iš tiesų, žaidimas per savaitę tiesiog pasikeitė. Dabar mano ginklas yra metimas kaip kažkada. Betkokioje situacijoje galiu mesti. Prieš porą savaičių buvau labai dirbęs ant vidutinio nuotolio, jis pagerėjo gal 30 %, dabar sakyčiau kad vidutinis nuotolis yra apie 60~~ %. Tritaškiai taip pat žymiai pagarėjo per šią savaitę !! Taiklumas yra apie 60 - 70 % metant iš riešo... net pats nustebau, tačiau tokius rezultatus įgavau treniruojant nugaros raumenis. Taip pat žymiai sutvirtėjo riešas, lengvai paleidžiami metimai. Tai kaip per žaidimą - pagerėjo taiklumas, tačiau atsidarė ir galimybė mėtyti jumpshot'us.. ankščiau žiauriai prastai sekdavosi jie, tiesiog ranka nukrypdavo, o dabar viskas puiku, jaučiuosi pakilėtas, stengiuosi visus porą metų sukauptus nervus išnaudoti aikštelėje ir tai puikiai pavyksta. Dabar bandysiu padaryti tokį dalyką kad iš Optimalios formos su pliusu pereičiau prie kaip sakant Puikios formos - manau mano kūnas yra tam pasiruošęs. Tačiau jei aš klystu optimali forma taps vėl prasta, o tuomet teks dar daug dirbti, nes reikės atpalaiduoti raumenis vėl ir vėl juos sutvirtinti.
Manau šį sezoną tikrai gerai viską atliksiu. Nors manau teks vėl pirkti papildus, nes tarkim per peržiūrą kai draskiausi pradėjo kelius skaudėti.
Bet rezultatais tikrai esu patenkintas ir nustebintas kad galiu taip lengvai atlikti metimus, nors dabar reikės dar labiau stengtis kad galėčiau aukščiau šokti, gerinti kairios rankos driblingą, techninius judesius, jumpshotus iš tritaškių, bei išlaikyti esamus kitus rodiklius.
Redaguotas windoes 30-09-2010 18:25
Na as nepazadejau, kad tu desi, bet jei labai stengsiesi, ir kiekviena pratima atliksi taisyklingai, ir nesi padares kokiu 10 kitu suolio programu, tai turetum deti Sekmes !
saunuolis labai vaizdingas dienorastis sekmes uzsienyje, gaila, jog isvyksti...
Geriausias pasiruo?imas prie? rungtynes - galvoti apie ?aidim?, apie tai, k? nori nuveikti i??j?s ten, apie tai, kas gali atimti i? tav?s ir tavo komandos draug? pergal?