Mano vardas Vytautas, pavardė Dagilis. Dėl šių dviejų inicialų V ir D susigalvojau sau nicką ViDi
Gimęs 1990 12 25 (aha per Kalėdas), todėl man šiuo metu 20 metų Esu maždaug 176cm ūgio(gal šiek tiek daugiau), sveriu 75kg.
Krepšinyje žaidimą grindžiu savo greičiu, prasiveržimais, šuoliu. Esu neblogo fizinio sudėjimo ( bent aš taip manau ), dėl to mėgstu pasistumdyti ir su stipresniais. Turiu nestabilų metimą - vieną dieną galiu pataikyt didžiąją dalį metimų, o kitą gal tik pora Tačiau paskutiniu metu pradėjau mėtyt bankshot'us - įkvėpė D. Wade, jo video čia: http://www.youtube.com/watch?v=vbMjZc8ztHk
Tiesą sakant didžiąją dalį savo žaidimo stiliaus "pasiimu" iš kitų žaidėjų
Taipogi greitu metu įdėsiu pratimus, kuriuos naudoju individualioms fizinėms treniruotėms namie, savo kambaryje
P.S. Krepšinio mokyklos neteko lankyti, nors ir esu kaunietis :\ Tiesiog tėvam per mažai priešinaus
2011-10-11
Po ilgokos pertraukos nusprendžiau vėl papildyti dienoraštį
Taigi kas žino, kas ne - aš dabar studijuoju Čekijoj pagal Erasmus programą. Prieš išvykstant į čia teko kelias dienas padirbėti Kaune dainų slėnyje su kitais pretendentais į KK Snaiperiai ir tikrai tos treniruotės kažkiek padėjo padidinti ištvermę Tačiau atsinaujinę čiurnos skausmai neleido ilgiau padirbėt, todėl kelias likusias dienas pailsėjau, sužaidžiau 2v2 su grupiokais universitete ir tada išvykau į Čekija
Atvykus turėjau viltį, kad gausiu laiko ir vietą kur nors žaist krepšinį, todėl iš kart parašiau dėstytojui, kuris atsakingas už krepšinį. Jis man atrašė kada galiu ateit ir nuėję su dar 2 lietuviais palikom neblogą įspūdį ir pakvietė prisijungti prie rinktinės Tiesą sakant lygis čia tikrai nėra labai geras, kaip vienas iš lietuvių išsireiškė - Kauno C lyga ~ Na bet man to pakanka, kad galėčiau įsiliet į komandą ir toliau tobulėt.
Kol kas tiek, vėliau pranešiu kaip seksis
2011-10-22
Iki šiandien nieko kol kas ypatingo neįvyko, tačiau beklaidžiodamas internete radau neblogą pratimą, kuri pridėjau prie savo treniruočių Taigi pasidalinsiu juo su jumis - gal patiks http://www.youtube.com/watch?v=Tfao7O38skY
2011-11-15
Sužaidėme pirmas draugiškas rungtynes už universiteto komandą Laiko daug negavau, nes komandoj labai daug žaidėjų, bet bendrai gavosi gal 10min per 3 kartus. Taškų nepelniau, bet savo pasirodymu esu gan patenkintas. Nors ir padariau 2 ar 3 klaidas (statistiškai), bet viena jų buvo grynos baudos - per rankas kirto ir kamuolį pamečiau, o teisėjas turbūt nematė ir nešvilpė. Apskritai teisėjavimas nelabai patiko, nes buvo dar keli momentai kai ne tiems kamuolį davė Bet ne tame esmė... Tos mano klaidos buvo kai persivarinėjau kamuolį per aikštę ir prispausdavo, na o aš be žaidybinės patirties dariau durnus sprendimus ir bandydavau labai paprastai prasiveržt. Pagalba iš komandos draugų irgi būtų padėjus
O šiaip dėl ko džiaugiuosi - gynyba. Mano dengiami žaidėjai kiek pamenu neįmetė kai aš juos dengiau, o ir kitiem dar spėdavau padėt Gavau tik 1 baudą ir sustabdžiau keletą greitų atakų, todėl nors ir padariau keletą durnų klaidų, jaučiau pasitikėjimą iš trenerio
O va rezultato tiksliai nepasakysiu, bet maždaug pabaigoje jis buvo 85~ - 45~ Atrodo triuškinančiai, nes mūsų suoliukas buvo ilgesnis ir galėjom griaičiau žaist. Šiaip komanda gerai žaidžia, tikrai nesitikėjau to Tai tiek šiam kartui Veliau gal foto bus.
2012-02-02
Po nemažos pertraukos nusprendžiau papildyti dienoraštį
Pirmiausia - jau grįžęs iš Čekijos, bet kadangi grupiokams sesija ir į universiteto salę neįleidžia, o už lango žiema siaučia, tai tenka tenkintis vienu kartu per savaitę buvusios mokyklos salėje bei šiokiu tokiu pamėtymu baseine, bet to tikrai maža Todėl turimą laisvą laiką stengiuosi išnaudoti namie - treniruoju savo jėgą bei kamuolio valdymą.
Štai nuotrauka komandos, kurioje žaidžiau Čekijoj (nors tik vienos draugiškos rungtynės, nes pas juos sezonas po naujų prasideda, bet treniruotėse smagiai pasižaidėm): http://img685.imageshack.us/img685/5338/vuto.jpg
Aš čia #15, bet apranga per didelė
Trumpas dienoraštis, bet viskas kas svarbiausia surašyta. Didelis pliusas todėl daug treniruočių darai, ir stengies tobulėti krepšinyje nors nelankai krepšinio mokyklos. Sėkmės.
2011-10-11
Po ilgokos pertraukos nusprendžiau vėl papildyti dienoraštį
Taigi kas žino, kas ne - aš dabar studijuoju Čekijoj pagal Erasmus programą. Prieš išvykstant į čia teko kelias dienas padirbėti Kaune dainų slėnyje su kitais pretendentais į KK Snaiperiai ir tikrai tos treniruotės kažkiek padėjo padidinti ištvermę Tačiau atsinaujinę čiurnos skausmai neleido ilgiau padirbėt, todėl kelias likusias dienas pailsėjau, sužaidžiau 2v2 su grupiokais universitete ir tada išvykau į Čekija
Atvykus turėjau viltį, kad gausiu laiko ir vietą kur nors žaist krepšinį, todėl iš kart parašiau dėstytojui, kuris atsakingas už krepšinį. Jis man atrašė kada galiu ateit ir nuėję su dar 2 lietuviais palikom neblogą įspūdį ir pakvietė prisijungti prie rinktinės Tiesą sakant lygis čia tikrai nėra labai geras, kaip vienas iš lietuvių išsireiškė - Kauno C lyga ~ Na bet man to pakanka, kad galėčiau įsiliet į komandą ir toliau tobulėt.
Kol kas tiek, vėliau pranešiu kaip seksis
patarimas: nežiūrėk į kamuolį,bus daug geriau. Jei pamesi jį treniruočių metu besivarydamas,tai nieko tokio,svarbiausia įprasi to nedaryti varžybų metu bei įvaldysi kamuolio varymą
Casei parašė:
patarimas: nežiūrėk į kamuolį,bus daug geriau. Jei pamesi jį treniruočių metu besivarydamas,tai nieko tokio,svarbiausia įprasi to nedaryti varžybų metu bei įvaldysi kamuolio varymą
Žinau Nuo to laiko tame dalyke jau pažengęs nemažai ir kiekvieną kartą prieš treniruotę ties tuo dirbu
o kas su ciurna buwo?
Užpraeitą vasarą girtas krepšinį žaidžiau ir išsisukau Tada porą dienų pailsėjus apsitvarstęs elastiniu tinklinį žaidžiau jau, nors išgiję nebuvo. Tas atsiliepė ilgalaikiam traumos gijimui ir pradėjus žaisti salėje čiurna nebuvo pilnai išgijus(jautėsi skausmai), naudojau įtvarą, kurį ir čia atsivežiau. Bet ačiū Dievui, nebereik jau jo man
2011-10-22
Iki šiandien nieko kol kas ypatingo neįvyko, tačiau beklaidžiodamas internete radau neblogą pratimą, kuri pridėjau prie savo treniruočių Taigi pasidalinsiu juo su jumis - gal patiks http://www.youtube.com/watch?v=Tfao7O38skY
Toma parašė:
Trumpas dienoraštukas , bet įdomus Ką studijuoji ? Kas ten gero toj Čekijoje ?
P.S. Sėkmės krepšinį ir studijose
Dėkui
Studijuoju statybos inžineriją, trečiakursis dabar O Čekijoj tai labai gražu, kalnuotos vietovės, pigus bei skanus alus ir geri žmonės Šiaip kaip šalis labai patiko. Krepšinio lygis nėra labai aukštas, bet svarbu yra kad jį žaidžia ir tuo mėgaujasi Kol kas labai patenkintas savo pasirinkimu
Užpraeitą vasarą girtas krepšinį žaidžiau ir išsisukau Tada porą dienų pailsėjus apsitvarstęs elastiniu tinklinį žaidžiau jau, nors išgiję nebuvo. Tas atsiliepė ilgalaikiam traumos gijimui ir pradėjus žaisti salėje čiurna nebuvo pilnai išgijus(jautėsi skausmai), naudojau įtvarą, kurį ir čia atsivežiau. Bet ačiū Dievui, nebereik jau jo man [/quote]
tai cia tada reiskias ir buvo alus http://www.youtube.com/user/ViDiLTU?blend=1&ob=5#p/u/0/Tfao7O38skY kairej
O taip tai labai geras dienorastis sekmes ! siek savo tikslo.