Esu Eimantas Gurskis
Ūgis - 190cm.
Svoris - 65kg.
Metai - 14.
Pozicija - SF-C.
Taigi trumpai apie mane Krepšinį žaidžiu ketvirti metai. Tris metus lankiau Pasvalio SM mokykla, deja mano metų komandos tada dar nebuvo tai tik į treniruotes ėjau...Treneris buvo Žydrūnas Valuckis, dabar treniruojantis Panevėžio KKSC. Kai "Pieno žvaigždės" pateko į LKL ir jiems vietiniai krepšiniai liko nebereikalingi, taip pat ir treniruočių.. Daug perspektyvių vaikų perėjo į kitas sporto šakas.. O keli perėjo į kitas mokyklas - Panevėžio KKSC, Knašiaus KM...Šiemet dalyvavau Sprite turnyre ir grupėje užėmiau 2 vietą, galbūt būčiau paėmęs ir pirmą, tačiau pakliuvo per daug stiprus grajokas, + metais už mane vyresnis, žaidžia už VKM 96-1 komandą. O kitą nugalėjau. Tada susisiekiau su treneriu Pocium iš SMKA ir jis man pasiūlė atvykti į Vilnių, į 97-1 komandos treniruote.. Po treniruotės pakalbėjom, pasakė, kad 1 komandai šiuo momentu kaip ir nelabai reikalingas esu, nes PF-C pozicija ir taip jau užpildyta. Taigi pasiūlė žaisti už 97-2 "Luidą" buvau jau sutikęs, bet.... žaisdamas lauke pajutau stiprius nugaros skausmus, prakentėjau, tačiau kai skausmas tik stiprėjo, nuėjau į ligoninę, o ji iš karto davė siuntimą į Panevėžį, o ten pasakė kad man skoliozė - didelis stuburo iškrypimas, taigi pravaikščiojau į procedūras ir dabar kaip ir atsistatinėju, tačiau aišku ne tokia kondicija kokia buvo prieš traumą. Pasiskambinau vėl treneriui Pociui sakė atvažiuot nuo pat vasaros pradžios, padirbės su manimi daugiau Taigi tiek, dabar treniruosiuosi dvigubai, ir žiūrėsiu kas bus toliau
Sėkmės tau, žiūrėk nepersistenk ,kad vėl su nugara neatsirastų problemų. Bei patarčiau truputi susirūpinti savo svoriu ,nes kaip tokio ūgio tikrai mažokai sveri.
Na Pasvalio SM jis gal dar neturejo daug patirties, seip gal ir labai gerai nuteikineja,bet per pirmus savo metus pas ji, nei vieno gynybio pratimo nedarem apart gynyba 1 pries 2
Taigi rytoj jau greičiausiai reiks eiti į mokyklą, taigi po pamokų pasiliksiu mokykloje ir vienas po traumos atidirbinėsiu metimą iš vidutinių atstumų,išlindimas po "užtvaros" ,taip baudas ir visą kitą Jei liks laiko dar ir fiziškai ant turniko padirbsiu, kad raumenis sustiprint Nes nuo to laiko kai nelošiau priaugau 8kg. tai toks biški lašiakas likau Taip pat susuksiu trumpą video
Net 8kg? Šiaip ne daug svėrei kaip su tokiu ūgiu, tai gal tiesiog kūnas prisitaiko prie svorio? O jei visa tai lašiniai tai sėkmės juos naikinant, nes tam reik dietų normalių laikytis, aišku ir krūvių nemažai kūnui duot, kad daugiau energijos išnaudotum