Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Egidijus Dimša - naudingiausias (2009-2010) reguliaraus LKL sezono žaidėjas. Kėdainių Nevėžio ekipos lyderis, Egidijus Dimša, vidutiniškai per rungtynes rinkdavo po 14,6 taško, atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo, perimdavo 1,7 kamuolio bei blokuodavo po 1 varžovo metimą.
25 metų 205 cm ūgio krepšininkui šį sezoną niekas lygoje neprilygo pagal atkovotus kamuolius, kurių aukštaūgis per susitikimą vidutiniškai atkovodavo 9,7, bei naudingumo koeficientą (21 naud bal.).
Parašyta 01-06-2009 15:49
Neradau niekur, visur mokama. O tu padaręs kurią nors AA programą, SKY's THE LIMIT ar Vertical jump Bible? Nes ši programa yra daug sunkesnė. Įdomu, jei jau tokių ieškai, tai turbūt tam reikale esi pasistūmėjęs, pažengęs į priekį nemažai.
"Brothers of Ball"
"Gyvenimas ilgas, jeigu jis turtingas. Matuokime jį poelgiais, o ne laiku." Seneka
Kam cia ieskot imantresniu suolio gerinimo programu. Padarai koki Sky's the limit. O jei dar nori patobulet tai pailsi menesi, soki ant AA3, pailsi menesi, soki ant Air Alert Advanced ir ieskai kitu suolio gerinimo programu.Harder, Better, Faster, Stronger
Suprantat, as noriu pradet dabar koke rimtesne programa , o tie aa skys the limit tai sudas atsiprasant . As esu pakankamai fizishkai pasiruoses ir noriu kuo greiciau pradet, kad poto butu biskeli poilsio, nes prasides stovyklu maratonas. Tiesiog is nevilites, kad nerandu visoje googleje ,tai ir rasau cia Dar va ta The vertical jump bible nebloga kiek girdejau. Jeigu kas turit pasiuskit man ja
edgarito parašė:
Suprantat, as noriu pradet dabar koke rimtesne programa , o tie aa skys the limit tai sudas atsiprasant . As esu pakankamai fizishkai pasiruoses ir noriu kuo greiciau pradet, kad poto butu biskeli poilsio, nes prasides stovyklu maratonas. Tiesiog is nevilites, kad nerandu visoje googleje ,tai ir rasau cia Dar va ta The vertical jump bible nebloga kiek girdejau. Jeigu kas turit pasiuskit man ja
Kodel AA, sky's the limit sudas? nieko ten sudino nematau. Baronas Davisas ir Larry Hughesas dare ir jiems dave rezultatu.Harder, Better, Faster, Stronger
Esu dares visa AA3, del to, kad nezinojau kokia tai nesamone, AA3 yra senas sudas, kaip dar jus ziurit i tokias programas. apie sky's the limit isvis nekalbu. The vertical project yra viena is geriausiu dabar esanciu suolio programu, bet TVP namuose jau nepadarysi, nes ten beveik visi pratimai su svoriu. Sita programa prikistas visas internas, nesuprantu kaip negalit rast. [url]http://www.vertjump.com[url] geriausios suolio programos.
Brothers of Ball
Redaguotas Melo555 06-06-2009 11:25
Melo555 parašė:
Esu dares visa AA3, del to, kad nezinojau kokia tai nesamone, AA3 yra senas sudas, kaip dar jus ziurit i tokias programas. apie sky's the limit isvis nekalbu. The vertical project yra viena is geriausiu dabar esanciu suolio programu, bet TVP namuose jau nepadarysi, nes ten beveik visi pratimai su svoriu. Sita programa prikistas visas internas, nesuprantu kaip negalit rast. [url]http://www.vertjump.com[url] geriausios suolio programos.
Kiekvienas mokamą gali surast, nematai, kad žmonės ieško nemokamos programos, kurios tikrai nerasi.
Melo555 parašė:
Kiekvienas mokamą gali surast, nematai, kad žmonės ieško nemokamos programos, kurios tikrai nerasi.
Melo555 parašė:
tai air alert irgi mokama
Mokama, bet jos pilnas internetas, o The vertical project niekur nepavyksta niekam rasti.
Melo555 parašė:
tai air alert irgi mokama
Mokama, bet jos pilnas internetas, o The vertical project niekur nepavyksta niekam rasti.
tokias programas kaip Jump manual arba AVR yra sunku rasti, paciam ju reiktu, o TVP yra pilna tam internete
pradejau 4 savaite daryt projecto galiu pasakyt viena, net nesitikejau...
Anksciau is vietos liesdavau abiem rankom lanka iki puses pirstu, siandien isejau y aikstele... skamba nesveikai bet ikroviau su dviem is vietos ..
Ka zmones cia sakydavo cia va per pora savaiciu pagerejo suolis ir pn, as netikedavau ir galvodavau kad pisa prota ) bet man paciam tai nutiko) pz nesitiki net ;]]]
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Jei kas surasit, dėkit link čia. Padarius air alert tikriausiai šitą imsiu jei nenorėsiu daryt AAABasketball is my life. MY DREAM IS TO FLY
AMAZING|#19
Kartais būna dienų, kai labai Tau sunku
Bet reikia tai išgyventi
Privalai būt stiprus, vėl į kovą kartu
Tvirtu žingsiu reikia žengti