Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Milošas Teodosičius - naudingiausias (2009-2010) reguliaraus Eurolygos sezono žaidėjas. 23 metų 195 cm ūgio serbas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai ant parketo praleido po 30 minučių, pelnė 13,5 taško, atkovojo 2,5 atšokusio kamuolio, atliko po 5 rezultatyvius perdavimus bei perėmė 1,8 kamuolio. Gynėjas šiame sezone rungtyniavo Pirėjo Olympiacos komandoje.
As dariau aa3 menesi . raugelis irgi uzsimane ir jis padares 2 savaites nebepajudino kelenus, turejo susitvarstyt , todel ir as meciau, nors jau buvau isivaziaves
tj gal nebuvot prate prie didesnio kriuvio ir kelenai paprasciausei neprate buvo ir reaguoj atitinkamai,gal apsilima bloga darydavot (jei isvis darydavot) ,seip suprantu tave pas mane yrg kelis silniause vieta bet nemanau kad butent ta programa sukelt turetu didelius skausmus anu
sveiki,
dariau AA2.Ir ka manot?NIEKO.Po keliu savaiciu pratimu nulekiau pametyt kasioka ir trumpai apsilau,pamiklinau kojytes aiksteleij,ir tiesiog lengvai pameciau i kase,bet staiga pajutau kazka desines kojos kelyje.Tai patikekyt po sios 30 min. metimo kamuolio kita diena koja vilkau net negalejau stovet, beto vaiksciot normaliai.Tai atrodziau,kad kaip senukas su ka tik sulauzyta koja.Tepiau sanari tepalu ir naktim risau koja,ir taip menesi kol issigydziau,bet iki siol jauciu negerai kai stipriai palosiu kase.Po sios traumos(menesiukas)pradejau daryt is naujo ir istempiau iki 14 savaites,bet rezultatas suolyje nepasikeite ir nepadidejo.Dabar gal teks AA3 daryt, beto man 27 m.,ir bandyisu dar karta.Toliau matysim,tikiuos dar koju raumenys augs,bet matau kazkas minejo kad daryt reikia kol esi paauglys ir su tuo sutinku,bet niekad nezinai kas nutiks "snaiperis"
Parašyta 05-11-2007 20:43
mano apsilimas yra toks pasokineju kokius 10 kartu is vietos paskaiu nubegu -600 metrus pirmyn ir atgal. pabegiojes patampau kuojas o paskiau darau air alert 2zx263
tuos squad hops rejk atsitupus sokinet daleiskim 30 kartu ir paskutiny y ora is wisu jegu sokt ar 2 kartus atsitupus susokt ir y ora tada iswisu jegu ir bus 1 tas squat hop ?
Redaguotas sakalas 06-11-2007 17:55
nu tj gycka nemuoki net lietuvisko aa3 skaityt? isvis nemanau ar tau apsimok daryt jei teisybe rasei anketoj tj tau 12 metu ter juk ,ankstoka toki kruvi gaut ,nebent LAbai daug gryno kalcio gersi
Man problemu su squat hops yra.... Niekaip nepagaunu kaip galima nelankstant slaunu laikty jas 90' kampu ir islaikant nugara tiesia sokineti i 20 cm auksti 4 sesijas po 20 kartu....
Redaguotas Nano 07-11-2007 18:21