Taigi, visiem visada kyla klausimai ar verta pradeti AA3 ar ne. Na ir pasakysiu as savo nuomone. Krepsini zaidziu amerikos high-schoole ir aisku,esu mates ne viena desimty "skraidunu". AIsku, yra igimta juoduku ilgesne achilo sausgysle, bet...Be juodo darbo nieko nebus. Tad atejo diena, ir sumasciau daryti ta "baisiaja AA3" programa.
Zinot, nieko nera baisaus, jei zmogus esi prates prie darbo, si programa, jums suteiks tik malonuma, nes zinojimas ateinancio rezultato pasekmiu, jus turetu vis katinti judeti pirmyn! Tad nieko nelaukeme ir griebeme daryti sia programa.
1 zingsnis padarytas - valios ugdymas, pradeta ir pabaigta pirmoji treniruociu savaite. Atlikti pratimai,visi suoliai ir praleistos poilsio minutes, dave teigiama rezultata, aiksteleje jauciasi lengvumas, jauciasi lankstumas.
2.Iskarto sokame prie etapo kai yra pabaigtoji 3 savaite, o rezultatas atrodytu nulinis suolio prasme, bet aiksteles judesiu lengvumas yra nepamainomas, zingsneliai, staigumas.
3.Praejo trys savaites, ir bet kam galiu duoti patarimus siuo klausimu. Papildomas krosas ir trumpi sprintukai yra nepamainomas dalykas, ju reikia, norint toliau tobulinti savo vikruma ir greiti. Svarbiausias mano patarimas butu toks: Jei darote AA3 programa, pries treniruote pasidarykite labai gera tempima,apsilima, labai puiku butu su gumom, nes dirba visi kuno raumenis, o pats svarbiausias dalykas, labai labai gerai istampyti achila. Aisku viska darau su pasunkinta liemene ir su dviem lengvais svoriais ant kulksnu. Tad liemene-yra nepamainomas dalykas, kuri rekomenduociau bet kuriam. O visu svarbiausias dalykas, nepersitempti, jausti ribas, ir viska atlikti taip,kaip nurodyta instrukcijoje, tad patikekit manim, nesiskusit nei keleniu skausmu nei dar kazkuo (geras apsilimas- raumenu paruosimas darbui, be jo niekur ne krust ) TAd toks butu mano patarimas, gerai apsilkit, pasitelkit iranga pagal savo galimybes, istempkit achila, darykit viska taisyklingai, ir dziaugsites savo rezultatu. PAtikekit manim, paciam yra 18 metu, tad darau su liemenes pagalba, visgi jau sportuoju apie 11 metu, tad ziurekit viska atidziai, ir geros jums valios ugdymo. Pradekit daryt, ne siandien, ne pirmadieni ir ne nuo "kitos savaites"! Ugdykit save cia ir dabar! Geru rezultatu!
Padariau 11 savaiciu , nustojau daryt nes tiesiog baigesi vasara ir nrbebuvo galimybes daryt. Man si programa nelabai ka ir padejo. Dabar darau pasistiebimus ir zaidzent kase stengiuos daug sokinet ir rezultatai yra.
Aš vat šiandien antrą savaitę darau. Jau po pirmos savaitės šuolis atrodė lengvesnis ir aukštesnis, bet greičiausiai čia buvo poilsio efektas po pratimų. Aš asmeniškai gerą pompą gaunu po air alert treniruotės, kojas kitą rytą skaudėjo gal tik 1 kartą. Apšilimą irgi šiokį tokį padarau. Bėgu vietoje, pašokinėju truputį, kojas palankstau, tempimą darau (net ir pats tempimas atrodė daug lengvesnis šiandien, nei kada anksčiau). Mano krepšinio patirtis yra (kalbant apie normalų žaidimą) yra vos 1 metai. Niekada netreniravau kojų, bet pratimai atrodo visai normalūs ir manau pasieksius savo rezultatą.
Parašyta 22-02-2012 19:19
as nusprendziau kad BBD ant tu alertu ir visokiu programu. man dabar ir taip nekazka su keliais. su fizuxos treneriu pasisnekejom, sake daryt suoliukus, kacialint kojas ir viskas bus gerai.
Gerokai daugiau pagerinsit suoli eidami sportuoti su Tinklininkais papildomai, arba i lengos atletikos treniruotes. Anksciau zinau bent jau Kaune priimdavo A.Stanislovaitis ( Jaunimo rinktines treneris lengvos atletikos) Mes buvom sudare grupe 6-8 zmones ir eidavom pas ji 3-4 dienas per savaite ( kartais visa savaite) Ten taip pat yra sokia tokia stangine, bent jau buvo. Jaunimui pats tas, et geri laikai buvo