Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Naudingiausiu LKL 2008-2009 reguliariojo sezono žaidėju tapo Alytaus Alytaus puolėjas Nerijus Varnelis (efektyvumo koeficientas - 27,47). 31 metų 200 cm ūgio puolėjas tapo ir rezultatyviausiu (vid. - 22,82 tšk.) bei geriausiai dėl kamuolių po krepšiais kovojusiu (vid. - 8,1) žaidėju.
Alytaus komandos puolėjas taip pat vidutiniškai atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei išprovokuodavo net po 7,9 varžovo pražangos per 2008-2009 LKL reguliaraus sezono rungtynes.
tj vot neseniai man pradejo skaudet kairiji kelena, ar mazdaug ten kazkur, tj db labai sunku sokti ir begti, nelosiau pora dienu, ir skausmas lyg ir sumazejo, bet isejau i aikstele ir wel pradejo skaudeti, ir wisada tjp buna , gal zinot nuo ko cia, o gal nuo kruvio?
Hmm... Gal turi omenyje ,kad atrodo nebeskauda paeini ar pabegi ir tada skaudet pradeda ? Manau zinau kas cia yra Menisko patempimas
Taip atsitinka nuo senatves ,bet cia tokiu nera turbut ,tai arba LABAI staigiai neapsiles truktelei keli arba kazkur stipriai sumusei Nebijok ,po kiek laiko praeis ,tik tu jo labai netusyk ,nes gali plysti ,bet cia retai taip buna Ir jei tau skauda sonaduodu 85% ,kad butent meniska patempei ,na neaiskiai apibudinai kaip tau ir kada skauda ir kur Gali sportuoti laisvai jei meniskas tik nereikia persistengti ir aisku skaudes kol nepraeis Jei kada jums padėjau, atsakiau į klausimus ar kaip kitaip padariau kažką naudingo, nepagailėkite man +rep, man tai didžiausias Jūsų įvertinimas
man buvo kad skaudejo po kelenu (ta prasme zemiau) , nes raumenys kojos augo greiciau uz kaula ir kaskas ten pasidare tj 1.5metu nieko negalejau lankyt ;/ RETRO STYLE
DribllePro21 gali būti ir teisus, gal meniskas trauma,.jei jis tau plyšo tai pats niekaip nesugis, turi eiti pas daktara, kad ji sukabintu. Operacija nera sunki 1 - 2 d. ligoninej ir viskas, tik poto sportuot negalesi apie mėnesį. Tai jei tau menisko trauma, šiaip turėtų būti sunku stipriai judintis koja, tai yra daryti įvairius pritūpimas, turetų taip lyg veržtų kelį kažkas O galejai pasitempti tik stipriau kelio sausgyslę nu čia galima spėliot. Parašyk išsamiau simptomus, ką, kur konkrečiai skauda.
man taip buvo nuo sutrenkimo su vienu keliu, tai viskas aisq kdl skauda, o kitas kelias pradejo skaudet greiciausiai nuo per didelio kruvio, taip jau buna..panesiok elastini binta, gali fastumgel patept, turetu praeit.DvD
Tai LBJAMES pasakyk mazdaug ties kuria vieta Jei kada jums padėjau, atsakiau į klausimus ar kaip kitaip padariau kažką naudingo, nepagailėkite man +rep, man tai didžiausias Jūsų įvertinimas
LBJAMES jei siek tiek zemiau kelio - meniska patempei duodu 99% ,man irgi taip buvo ir ne viena karta, kaip jau minejau anksciau, nereiks pas jokius daktarus eiti tik per daug nepersistenk, pabandyk nakciai uzsivinioti elastini binta jei turi, nu bandyk ji silta laikyti O siaip nezinau kiek laiko meniskas patemtas gyja ,bet manau kelias savaites Jei kada jums padėjau, atsakiau į klausimus ar kaip kitaip padariau kažką naudingo, nepagailėkite man +rep, man tai didžiausias Jūsų įvertinimas
man tap daba yra man atrodo kad ir meniska pasitempiau neapsilias pardejou kasi lost ir pasitempiau ir kokie jau trys meniasiai skauda nenorejau eiti pas daktarus nes butu israses atleidima nuo sporto ,o kai dabar jau baigesi mano warzybos jau as ryt eisiu pas daktarus ir ziuresiu kas bus toliau
Man po kelenais skausmas yra.... aa3 darau 5savaite ir visa vasara gan aktyviai sportuoju... krosai ir pan. Skausmas atsiranda ka nors darant sokinejant ar pan. kai kojos susyla skausmas pasimirsta, bet pailsejus keleta min vel buna didelis skausmas, bandau i tai demesio nekreipti. Gal kam buvo panasios probelmos? kaip sprendete jas? ka man pasiulitumete?
Buvo ir man tas pats. Bet apsilankiau pas TEO, Ryto daktarus ir man pasakė, kad čia nuo augimo. t.y. greitai augant kelis nespėja prisitaikyti prie augimo. viskas praeina su laiku ir bent man pasakė, kad sportuoti galiu, bet su įtvarais.
p.s. kairį kelį skauda būtent dešiniarankiams. nes tik didelis noras iššaukia darbą, o jis išpildo svajonę.
Turėjau ir aš problemų su tais keliais,buvo iškilęs guzas kitoj pusėj negalėjau kelio sulenkt normaliai , vienu momentu net operacija jau ruošėsi daryt , jau buvau užrašytas už 1 mėnesio operuotis , bet kažkaip per stebūklą pradingo guzas ir operacijos išvengiau .
O šiaip tai darau dabar 12 aa3 savaitę ir kol normaliai neapšylu tai nesveikai skauda kelius , vos apšilimą prabėgu , bijau kad nedabaigsiu alerto per tuos kelius ...