Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Donatas Zavackas - naudingiausias (2007-2008) reguliaraus LKL sezono žaidėjas.
Tą sezoną atstovaudamas Šiaulių komandai 203 cm ūgio puolėjas per rungtynėse praleistas vidutiniškai 30 minučių rinkdavo 17,8 taško, atkovodavo 6,8 kamuolio ir atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo. Jo naudingumo koeficientas 19,8.
Taigi pristatome naują forumą ---> "Mano komanda". Ko gero kiekvienas iš jūsų žaidžiat kokioje nors komandoje, kuri turi savo pavadinimą, bendrą foto, gal net ir logotipą bei žaidžia kokioje nors lygoje, taurėje ar čempionate. Tad kviečiame visus susikurti savo komandos BLOG'us.
ta prasme savo komandai galite susikurti savo atskira tema, bet tai tikrai turetu buti ne dviem zodziais aprasyta komanda Sporto agentūra "Sporto projektai"www.sportoprojektai.lt
Nu savo komandai atskiros temos tikrai nekursiu nes gyvenu Anglijoje, tai ir zaidziu Angliskoj komandoje kuri vadinasi "Beckenham Bullets" siuo metu mano komanda zaidzia dviejose lygose viena is ju yra nacionaline o kita seip londono lyga Komanda skaitosi kaip SEMI-PRO ir as didziuojuosi esantis jos dalimi My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fear is often an illusion (Michael Jordan)
SF
TerminatorLT parašė:
Nu savo komandai atskiros temos tikrai nekursiu nes gyvenu Anglijoje, tai ir zaidziu Angliskoj komandoje kuri vadinasi "Beckenham Bullets" siuo metu mano komanda zaidzia dviejose lygose viena is ju yra nacionaline o kita seip londono lyga Komanda skaitosi kaip SEMI-PRO ir as didziuojuosi esantis jos dalimi
sudominai gal turi kokiu nuotrauku ar siaip konors is varzybu kokiu , ar savo komandos foto ? RETRO STYLE
Deja neturiu nes pradejau zaisti tik si sezona tai nlb tu foto dar buvo.... My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fear is often an illusion (Michael Jordan)
SF
ok tikrai imesiu kai turesiu My religion is basketball
SF
Na as tikrai nieko neesu krepsinyje pasiekes, man dabar yra 14 metu, vilniuje lankau futbola ir stalo tenisa, bet daznai bunu svencioneliuose kur yra dvi krepsinio komandos - r.turlos (lietuvos begiko) ir a.juodziuno komandos. Turlai pritruko vienos desimtosios sekundes begime jog patektu i olimpines, jo treniruojamos komandos zaidejai zaidzia Svencioneliu Maltosa komandoje, as losiu juodziuno komandoje, dalyvaujame ivairiuose turnyruose taciau dazniausiai uzemam vidutinioku vietas, tai musu treneris stengia mus treniruoti kuo daugiau. zaidziu visai nedaug, tai tiek ;Dmakulaturos antifanas!
Parašyta 03-06-2009 20:57
Sveiki,
Aš Augusta ir mano draugė Austėja esame Utenos komandos "Krepšinio Virtuozai"(1997-1996m. gimimo) dalis.Mūsų trenerė-Irma Maigienė. Dalyvavome turnyre "Pirmasis iššūkis", ten užemėme šeštą vietą. Pirmoją vietą buvo užėmusi Panevežio komanda, jos žymiai už mus stipresnės, todėl manau, kad jos tikrai vertos čempionių titulo.
Mes turime savo tinklalapį :www.kvirtuozai.lt ,tačiau jis dar nėra iki galo sukurtas, todėl dar nieko gero ten nėra.
Kol kas tiek.BŪK 2RNAS.
http://w28.one.lt/viewPhoto.do?tkn=8524&photoId=4085000000148472273
Stai viena is triju komandu kurioje losiu susilosiam jau neblogai , laimejom daug titulu per trumpa laiko tarpa
Parašyta 27-06-2009 19:53
Aš žaidžiu A.Sabonio KM-Altas (95 gimimo) Šį sezoną žaidėme MKl 95 1 divizione.Užėme 5-8 vietas. Reguliariajame sezone užėmėme 3 vietą,ketvirfinalį žaidėme su Vilniaus km,pralaimėjome serijoje iki 2 pergalių 2-1.Vilnius mums buvo pati neparankiausia komanda su kuria galėjome susitikti ketvirfinalyje,tačiau pusfinalyje dar labiau nenorėdami susitikti su A.Sabonio KM-ARX BALTICA ,vis dėl to užėmėme 3 vietą.Taigi pirmą kartą per dalyvavimą MKL(tarp 95,nes esame žaidę ir tarp vyresnių) nepatekome į pusfinalį.
Prieš tai 2 sezonus iš eilės buvome užėmę 3 vietą.Tad šis sezonas buvo,kaip ir nesėkmingas.
Taip pat dar žaidėme tarp 94 metų 3 divizione,ten iškritome berods 3 etape,vėl prieš tą pačią Vilniaus komandą.
Redaguotas mmmantas 27-06-2009 20:40