Įspūdingas, jau prieš mėnesį mačiau trailer, likau sužavėtas. Ganėtinai tikroviškas ir sugebantis perteikti įspūdžius žaidimas.
Kai bus proga manau parsisųsiu.Basketball is my life. MY DREAM IS TO FLY
AMAZING|#19
Kartais būna dienų, kai labai Tau sunku
Bet reikia tai išgyventi
Privalai būt stiprus, vėl į kovą kartu
Tvirtu žingsiu reikia žengti
Trailerius ziurejau ir jie NUOSTABUS. NBA 2K9 man nepatikdavo, kad kai kas imesdavo arba isvis nepasakydavo arba labai tyliai pasakydavo metimo autoriu ir nera LeBron James chalk toss ir dar, kad nevyksta lazeriu sou+pristatymas. O 2K10 tai padenge ir netik. Per rungtynes parodoma ne is sio ne is to zaidejo foto ir jo siandienos statistika, metus ir kita. Visai kaip tikrose rungtynese. Tai suteikia gyvumo ir jau ruosiuosi pirkti piratuka.
aš jau lošiau. įdomiausia tai, kad susikuri žaidėją ir loši nuo pat pradžių, tai yra nuo summer league, treniruojies ir pnš. jėga. My life would be nothing without basketball.h
O tai galvojau, kad cia tik as taip lievai suzaidziau ta summer league, kad mane i D-League ismete Beje i kokia komanda ejote summer league ir i kokia patekote D-League? As tai summer league pasirinkau Los Angelo Lakers, o paskuj mane ismete i Austins Speju reikia kokius 1-2 sezonus praeiti, kad patektum i nba, nes overall is pradziu buna lygtais 42, o geru zaideju nba apie 84, tai... per puse O siaip zaidziu ant xboxo tai labai geras zaidimas, seniau va kaip tik ir norejau valdyti viena zaideja, ir pagaliau tai atsirado
Cia vienam interneto puslapyje radau.........Rekomenduojami Reikalavimai:
Processor: Core2 Duo 3 GHz or higher
RAM: 2 GB
Video Card: 512 MB GeForce 7900 GT with support Shader Model 3.0 and DirectX 10
Hard disk: 10.5 GB
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Input device: analog gamepad.
Kokojombo - Jo beveik tas pats, susikuri zaideja, pasirenki pozicija,gali daryti visokius drills, kuo geriau padarai tuo daugiau gauni skill points, uz juos keliesi overall'a.. Is pradziu buni summer circuit'e, lygtais sesias rungtynes suzaidi, darai ivairius objectives, kad gautum kuo daugiau tasku... O objectives priklauso nuo pozicijos Na ir paskui kai pereini ta circuit gali pasirinkti i kokia komanda nori eiti i summer league, ten zaidi jau be keitimu, ir po kiekvienu rungtyniu po viena zaideja ismeta is komandos, ir taip is 20 lieka 15, jei iskrenti patenki i D-League, jei pasilieki lieki komandoje Na susikuriau tris zaidejus, tai geriausiai sekasi centro pozicijoje zaisti
Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Ramūnas Šiškauskas - naudingiausias (2007-2008) reguliaraus Eurolygos sezono žaidėjas. Tapo pirmuoju lietuviu, iškovojusiu naudingiausio Eurolygos sezono žaidėjo titulą.
Eurolygos sezone per rungtynes vidutiniškai pelnė po 14 taškų, atkovojo po 3,2 ir perėmė po 1,1 kamuolio bei atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo. Maskvos klubo legionierius dvitaškius metė 59,4 proc. taiklumu, tritaškius 45,1 proc., o baudas 83,3 proc.