Rašykit savo nuomone apie NBA Live dalis ant PC kurias esate žaidę ir labiausiai patiko.
Esu žaidęs: NBA Live: 1997,03,05,06,07,08.
NBA Live 1997 - senas žaidimas, tai labai trumpai jį žaidžiau, tik laiko prastūmimui.
NBA Live 03 - šita dalis man nei kiek nepatiko pažaidęs vienas rungtynes iškart ištryniau žaidimą.
NBA Live 05 - viena geriausia NBA Live dalių, grafika patiko, valdymas, bet ilgai aš jo nežaidžiau.
NBA Live 06 - man asmeniškai geriausia iš visų NBA Live dalių dar iki dabar žaidžiu. Valdymas labai patiko, grafika kaip tokių metų gera, ir pats žaidimas man neatsibostantis. Be to labai geras šitoje dalyje komentatorius.
NBA Live 07 - nors už NBA Live 06 daug daugiau užima, bet pažaidęs nemačiau beveik jokio pasikeitimo. Šita dalis man viena blogiausių.
NBA Live 08 - turbūt geriausia dalis pagal žaidimo grafika ir daug atradau naujovių šitoje dalyje. Labai nepatiko komentatorius žaidime. Žaidžiau aš jį ilgai, bet po to grįžau greit vėl prie NBA Live 06.
NBA Live 03 - dalis nepatiko, nes per daug bugų. Ypač su baudomis nesąmonė. Žaidėjas pats įmeta kamuolį į krepšį, po to eina mesti vėl ir pats pasiima kamuolį. Tikiuosi supratot. Toliau. Nebuvo galima daryti baudų tyčia. Pavyzdžiui, liko 5 sekundės ir reikia daryti pražangą, tačiau negalima. Viena iš prasčiausių dalių. Tik vienas geras dalykas: žaidėjų metimai yra tokie tikroviški.
NBA Live 05 - viena geriausia NBA Live dalių, grafika patiko, valdymas, viskas tikroviška. Komentatorius irgi geras. Man asmeniškai, geriausia dalis.
NBA Live 08 - dalis lyg ir gera, bet labai nuobodi. Vos pažaidus dvi kovas iškart norisi išjungti žaidimą.
NBA Live 03 - dalis nepatiko, nes per daug bugų. Ypač su baudomis nesąmonė. Žaidėjas pats įmeta kamuolį į krepšį, po to eina mesti vėl ir pats pasiima kamuolį. Tikiuosi supratot. Toliau. Nebuvo galima daryti baudų tyčia. Pavyzdžiui, liko 5 sekundės ir reikia daryti pražangą, tačiau negalima. Viena iš prasčiausių dalių. Tik vienas geras dalykas: žaidėjų metimai yra tokie tikroviški.
NBA Live 05 - viena geriausia NBA Live dalių, grafika patiko, valdymas, viskas tikroviška. Komentatorius irgi geras. Man asmeniškai, geriausia dalis.
NBA Live 08 - dalis lyg ir gera, bet labai nuobodi. Vos pažaidus dvi kovas iškart norisi išjungti žaidimą.
Tai, kad ten metimų rūšys dvi yra, tai apie kokį tikroviškumą tu čia kalbi? D
Lošiau trumpai 95, 99, 05, tad nieko doro neatsimenu. 03 geri prisiminimai, antras labiausiai įstrigęs Live'as, 06 irgi geri atsiminimai, tačiau ne per daugiausiai sudomino. Ko gero labiausiai patikęs buvo 07, meniu, gameplay... O 08 kuriam laikui buvo pasaka, bet po to atsibodo.
03-nelabai greitai istryniau
05-geriausiais is visu nba live dar iki dabar turiu
06- neatsimenu bet patiko
07- nelabai
08-neidomu losti geriau isijungtii 05