Atsižvelgiant į tai, kad merginos krepsininkas.net portale patarimais dalintis vietos kaip ir neturi, tad privalo diskutuoti bendrai su vaikinais. Tačiau treniruočių specifika bei žaidimo lygis gan skiriasi.
Todėl, kviečiu visas jaunąsias krepšininkes diskutuoti ir patarimais dalintis čia, be vaikinų apsireiškimų. Galite rašyti kas tik šauna į galvą apie krepšinį ir ne tik.
Temoje griežtai draudžiama pranešimus rašyti krepšininkams!
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 05-06-2010 23:17
Austeja15 parašė:
Na,aš ne djjustytė,bet atsakysiu.mes per trenkes darom varlytes. Žinai,kaip darosi? arba dar galima pasistiebimus daryti.
Šiaip tai, tiek varlytės, tiek pasistiebimai yra Air Alert 3 šuolio programoje.
Niekam nepatariu ( ypač merginoms ) daryti AA3. Nes aš dariau 9 savaites, šuolis smarkiai nepadidėjo, kelius skauda podažniai, čiurnos girgžda Gal čia ne nuo tos programos, bet manau, kad dėl jos greičiausiai čia bus. Šiaip galima su šokdyne pašokinėt, per suoliuką šokinėt, kaip Austėja minėjo, gerai ir varlytės su pasistiebimais
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
nelabai supratau kuo vyru raumenys skiriasi nuo moteru? Dydziu taip bet tai lemia hormonine pusiausvyra. Suoliui gerinti labai daug pratimu, o ar vyras ar moteris neturi reiksmes. Skiriasi tik kruvis. Norint tureti gera suoli neuzteks tik pasokineti, greitai pasieksi sprogstamos jegos didejimo riba. Norint atitolinti ta riba, kartu reikia treniruoti kojas jegos pratimais, pritupimai su stanga ir panasiai. Svoris maximalus, kad sugebetum padaryti ne daugiau 6-8 pakartojimu.
Parašyta 07-06-2010 21:15
Jolantėle, varlytės-paprasti šuoliai-pritupi ir šoki į orą kuo aukščiau, ne kuo toliau. Šie šuoliai yra AA3 programoje, jų atitikmuo Šuoliai (angl. Leapups).
rainis55-pas merginas, man rods, paprastai silpnesni keliai ir čiurnos. Joms krūviai, kaip pats minėjai turi būti silpnesni. Mes negalim daryti AA3, nes mūsų keliai per silpni, todėl mums belieka paprasti pratimai, kurie labai neapkrautų kelių bei čiurnų. Beje, manau, tu esi vaikinas/vyras todėl tau reikštis čia neleidžia taisyklės. Čia, tarp mūsų mergaičių .
aa3 neminek, nes ten net ne suolio gerinimo programa. Aprasymu ir reklamu neziurim. Kaip galima pagerinti suoli sokinejant 200 ir daugiau kartu? sprogstama jega senai pasislepus, dirbama ant istvermes... ok dingstu is cia
Jeigu atvirai kalbant, savo šuolio niekada nesistengiau didinti tačiau jis pats savaime išsivystė tokiu, kokiu skųstis tikrai neįmanoma. Tad ir nesidomiu jokiais šuolio didinimo pratimais, taip pat per treniruotes mes nieko panašaus nedarom. Tad šiuo klausimu nieko padėti negaliu.
Šuolis tampa geresnis su laiku, ir dar priklauso, kaip treniruojiesi per treniruotes, ar kur kitur, kokius pratimus darai, bet man atrodo pirmas dalykas reikia noro, nes kitaip niekas neišeis.
Mes dažnai per treniruotes išsibėgėją siekiam tinklelį. Gal jums tai bus kiek keistoka, bet šokinėjant ten ir siekiant tą tinklelį, man šuolis padidėjo.
Mano ugis apie 1.64cm, ir aš gan normaliai pasiekiu tinklelį, ko kitos nepadaro šiek tiek aukštesnės arba kaip mano ūgio.
Parašyta 12-06-2010 22:12
Liveta parašė:
Šuolis tampa geresnis su laiku, ir dar priklauso, kaip treniruojiesi per treniruotes, ar kur kitur, kokius pratimus darai, bet man atrodo pirmas dalykas reikia noro, nes kitaip niekas neišeis.
Mes dažnai per treniruotes išsibėgėją siekiam tinklelį. Gal jums tai bus kiek keistoka, bet šokinėjant ten ir siekiant tą tinklelį, man šuolis padidėjo.
Mano ugis apie 1.64cm, ir aš gan normaliai pasiekiu tinklelį, ko kitos nepadaro šiek tiek aukštesnės arba kaip mano ūgio.
Pritariu dėl šuolio. O tas pasakymas "pasiekiu tinkliuką" nėra labai tikslus kalbant apie šuolį. Nes aš, pvz, toj salėj kur treniruojuos pasiekiu gana nesunkiai, kieme, laaabai pasistengus, kai kur kabinu tinkliuko kokią antrą kilpą. Nevisur vienodi tie tinkliukai yra.
Pritariu Juock3, kam mum tas šuolis? Savaime suprantama, kad auksčiau pašokti ir pirmai nusiimti kamuolį ir pan., bet pripažinkite, juk nedėliosite į krepšį. Tad geriau paimti kamuolį į rankas ir pagerinti metimo procentą.
Norėčiau paklausti, kaip ruošiates per vasarą, ateinančiam naujajam sezonui? Ar tiesiog ilsitės ir laukiate krepšinio stovyklos, kurioje ir prideramai pasiruošite?