Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Kobe Bryant - naudingiausias (2007-2008) reguliaraus NBA sezono žaidėjas. Tai pirmasis jo naudingiausio žaidėjo titulas per 12 metų trunkančią karjerą NBA.
Reguliariajame sezone K. Bryantas vidutiniškai pelnė po 28,3 taško, po krepšiais atkovojo po 6,3 kamuolio, atliko po 5,4 rezultatyvaus perdavimo ir padėjo Lakers klubui iškovoti 57 pergales iš 82-jų bei laimėti Vakarų konferencijos titulą.
30 metų 198 cm ūgio krepšininkas jau keturis kartus buvo išrinktas į pirmąjį NBA simbolinį sezono penketą ir tris kartus yra tapęs NBA čempionu.
Parašyta 12-06-2008 20:51
robiertas parašė:
Syliz, kelios dienos kaip cia atsiradai, o pranesimu jau 20, nesistenk cia visur rasinet, neturi ka parasyt ir nerasyk, ziuriu i kiekviena tema raso, gal nori patekt i TOP5? Pats kalbi kad taip atsiras flooderiu, o pats nefloodini?
nu gi koks skirtumas kas bus tope ar kiek zinuciu parasys ir taps VIP - juk is topo tai naudos kaip ir beveik nera, o is VIP tai, kad dienorasti parasyt, bet ir taip koks ten skirtumas, kiek nori tegul raso zmogus, juk koks gi cia skirtumasNiekada nepasiduok, kad ir kaip butu sunku.
robiertas parašė:
Syliz, kelios dienos kaip cia atsiradai, o pranesimu jau 20, nesistenk cia visur rasinet, neturi ka parasyt ir nerasyk, ziuriu i kiekviena tema raso, gal nori patekt i TOP5? Pats kalbi kad taip atsiras flooderiu, o pats nefloodini?
nori ir raso cia ir yra sveitaine i forumus rasyt bendraut treniruotis ir t.t
db del james jo jis savanaudis bisky bet kobe manau didesnis savanaudis
o man james patinka tuo kad neleido cavs ilgausko iskeisti i kita kluba ir seip abudu grazei palosia jie abudu kaip brolia losia man ju duetas patinka idomu kaip bus jaigu lt pries jav zais bus bib z vs lebron kings
idomu bus pazetDamon Stoudamire
as neturiu siaip nieko pries si zaideja, bet kartais nuobodu ziuret kai jis zaidzia tik deda deda ir deda daugiau nieko visi dejimai tie patys. Nu aisku yra tvirto sudejimo.
saunuolis lebronas <3 Ask me to play. I'll play. Ask me to shoot. I'll shoot. Ask me to pass. I'll pass. Ask me to steal, block out, sacrifice, lead, dominate. ANYTHING. But it's not what you ask of me. It's what I ask of myself. #13
Parašyta 13-04-2009 10:47
James yra karalius ir manau greitu laiku tuo isitikinsite visi o del tu vienodu dejimu tai nzn, pvz per rungtynes tarp koju ideti nelabai daugkas yra idejas. o Lebronas yra - turiu omenyje profesionaliame krepsini. o tie su viena ranka, tai nzn, man jie tikrai atrodo ispudingi ir geri dunkai, beja neuzmirskim, kad jis ne vien tokius delioja Neorginaliu ji tikrai negaleciau pavadinti, nzn gal todel, kad jis yra mano megstamiausias zaidejas, bet, kad zaidejas butu tokio stoto ir tokio greicio, tai nelabai esu mates Geriausiai Lebrona apibudino krepsinis zurnalas - jis, Lebronas, sveria daugiau nei daugelis NBA vidurio puoleju, taciau yra greitesnis uz daugeli gyneju. Va tai mano nuomone ir yra didziausias Lebrono pliusas, kuris jam leidzia dominuoti NBA lygoje Niekada nepasiduok, kad ir kaip butu sunku.
Redaguotas osviniss 13-04-2009 10:48
Na pasiskaitinejau apie ji nba.com na nzn sakot jis savanaudis,bet kad zaisdamas po tiek pat laiko kiek ir westas jis 2 kartus daugiau rezultatyviu pasu atidave,o jei nepameluosiu westas yra cavsu izaidejas?#11